- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
libesz
csendes tag
hali,
az internet kapcsolat 100 mbit lesz hétfőtől, megy hosztingra és épp ezért kérdeztem hogy vajon a plusz rammal mit lehet javítani a dolgon(ha nem sokat akkor nem költök rá mert marhadrága). valaki esetleg tudna szolgálni számadattal hogy mennyi ramot eszik egy szerver mondjuk 10 játékossal? A fő kérdés itt hogy elbír-e mondjuk 2 szervert 10-10 emberrel úgy hogy legalább az egyik tr66. -
-
Screamer84
tag
Köszi a linket, tényleg tanulságos , de szerintem félreértettél. Most hadjuk az online mod-ot, vegyük alapul ha nem csatlakozol a netre, és pl offline módban játszol. Természetes ,hogy mindenki minél nagyobb fps értékre törekszik, Hisz tudjuk minél nagyobb, annál több az élvezet
( mint az élet egyéb területén is), de én arra gondoltam hogy felesleges kiakadni olyan értéken ,amit ha 1 szint felett überelsz akkor sem látsz minőségi változás!
Ha meg anniyra kevés az a 50 - 70 Fps, hogy nem tod elviselni, akkor vagy beruházol 1 komolyabb konfigra, vagy elkezdesz tuningolni és máris feljebb ugranak az értékek.
(persze ezt az 50 - 70 fps-t nem rád értettem)
-
dilipok
veterán
azt vágom hogy neked akkora az fps, de hát olyan géppel szégyen is lenne ha alacsonyabb lenne
Ha már úgyis lekorlátozod fpsmaxxal akkor mind1 lenne ha bekapcsolnád a vsyncet (de ez csak 1 5let)
Amit furcsáltam hogy Genius007-nek gyengébb konfiggal is több fps-e van mint nekem. Félre ne értsétek, nem az érdekel hogy neki több van, nekem meg kevesebb, csak ha ez tényleg így van, akkor érdekelne hogy ez hogy lehet. Amúgy meg nem fogok belehalni a 10 fps különbségbe
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
De az ugy tul egyszeru lett volna...
Mellesleg az autoexec tenyleg egyszerubb.
dilipok: o kerdezte.
MOD: en azt vettem ki az egeszbol, hogy azt akarja elerni, hogy ne kelljen mindig beirkalni az fps_max 60-at mert, ugyis 60Hz-en frissit a moncsija. Ebbol kovetkezoleg neki be van kapcsolva. (en erre kovetkeztettem )
[Szerkesztve] -
-
-
Genius007
őstag
Játszanák
1 Smalla CS:Source HUN #1
2 Smalla CS:Source HUN #2
3 CS2HU Public Server |HUN| www.counter-strike2...
4 [LAMAs]Clan CS:S Server |HUN|
5 Bad Boys : : Clan Pub SerVer : :
6 BarossNET CS:S - RPG-SURF Save-XP
7 Bad Boys :: Source DM SerVer ::
8 UJ PATCH(DZ12) Letoltheto: http://extreme.cjb.hu
9 -uTs- CS:S DeathMatch Server | Powered by OBiN..
10 [HUN]extreme Penalty ° Public and War Server |..
11 [SG.HU][CSSURHE PUBLIC CSS TR100][BET,MUG,BOUN..
12 Counter-Strike:|:SZBL-TEST:|:HU
13 -<<O.S.G.>>- clan's PUB [HUN]
Kb.:Ezeken, gyorba beillesztettem egy párat a www.game-monitor.com rol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest