Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Defy
csendes tag
válasz
MC HOBO #3288 üzenetére
Csináltam egy speedtestet.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
MC HOBO #2992 üzenetére
Köszi szépen
Időközben átfésültem ezt a fórumot meg még pár külföldi oldalt és úgy látszik haladok előre a rögös úton
Sajnos egyelőre virágboltizom, de most hogy lett kormány majd kb. egy hónap gyakorlás után szeretném beszerezni a játékot. Annyi volna még a kérdésem az illetékesekhez, hogy úgymond én mint "külsős" a későbbiekben csatlakozhatnék-e hozzátok a futamokra?Üdv,
Scampolo84
-
miti5
tag
-
Ventru
tag
válasz
MC HOBO #2583 üzenetére
Sajnos ez amit irtál rendben van. igy használtam eddig én is gond nélkül.....de tegnaptól kezdve rosszabbodik a helyzet tegnap nem tudtam emiatt ligázni sem ,és újra raktam a játékot,ma azzal fogad,hogy nem ment el semmit,most,hogy megint újra raktam most már be sem megy a játékba steamba igen ,de a játékba nem. Feladom....erre nincs magyarázat.nem tudom megérteni mire fizettem 8500ft
,ha nem játszhatom.....
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #2371 üzenetére
Én idegenekkel vigeckedtem, de simán letoltam őket, de a lekorozesek még mindig problémásak... illetve volt egy brazil futamom, heavy rain. interrel kezdtem, de felraktam az 5. körben a wet gumit. érdekes mod legalabb 2 mp-vel lassabb lette, csuszkaltam mint disznó a jégen, mig az interrel meg nem
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
MC HOBO #2166 üzenetére
Sajnos nem mindig... A legtöbbször egy Logitech F510-zel, és ezzel szokott a gond is lenni. De csak ennél a játéknál, ezért a hardver hibát kizárnám...
-
Nunder
őstag
válasz
MC HOBO #1889 üzenetére
Persze, ennek is van értelme, és nyilván így tisztességes, csak azt mondom, hogy így én is olyan leszek mint a fent említett játékosok. Sajnos nincs annyi időm, hogy egy pályát jól begyakoroljak, eddig talán 3-at láttam a játékban
Így legalább az adott versenyre fel lehetne készülni érdemben, és az utána következőkre is
De teljesen jó az indok, legalább rákényszerül az ember arra, hogy bőszebben rója a köröket a pályákon
-
fess
őstag
-
8Ba8
csendes tag
válasz
MC HOBO #1715 üzenetére
Ja, így érthető!! Köszi a választ, Jópár körön át füleltem a szél zaját, mire leesett, hogy kikapcsolódik a DRS.
Hát, mondom, ez vajon miért?...
mokus1 kormánnyal játszok, tuti nincs elállítva, és nem nyomok féket sem! Direkt lassan megntem, és kapcsolgattam, hogy megnézzem..
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1638 üzenetére
Igen, mert nagy kanyar is kanyar(Hockenheim parabolica), mégis nyitott hátsó szárnnyal lehet végigmenni rajta. de ezt gyakorolni kell, a bill-eseknek ez kifejezett hátrány sztem, hogy ahol kormánnyal már nyitsz, és tojásgázon elfordulsz és kezdesz kigyorsítani, ott a bill-es még nem tud drs-ezni
-
Nunder
őstag
válasz
MC HOBO #1450 üzenetére
Nem tudom, a kormány kalibrálásánál és tesztelésénél még minden ok, 2010-ben is ment, de itt most valamiért nincs. 2011-el is ez volt a helyzet. Nem mai darab a drága, de benne van a támogatott kormányok között, csak ugye driver az meg már régi. Lehet, hogy szerválni kellene valahonnan újabbat. CSak az a gond, hogy FFB-nélkül nincs tapadáshatár és a finomabb mozdulatokat is nehezebb elvégezni. De megszokható, és csendesebb, nem idegelem ki vele az asszonyt
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #1314 üzenetére
Mint írtam is, összesen 2-3 mért kört tudtam menni, tehát ennyiszer fejeztem be a kört. A többi alkalommal kb. a feléig, negyedéig, vagy majdnem a végéig jutottam. A kb. 55 próbálkozásból 2 mért kör lett, aminek az eredményét leírtam. Ez volt az első pár próbálkozáskor, a maradék 40-50 próbálkozásban csak kicsúsztam, stb. stb.
Olyan ideges voltam emiatt a sz@rság miatt tegnap, hogy ma be sem fogok lépni... A 2011-et is emiatt töröltem, hogy TT-ben nem tudtam egy kört sem menni, ott is próbálkoztam 1 óráig aztán semmi... Na mind1, ezt még nem törlöm, csak TT-zni nem fogok.
-
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #1190 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
Ligázni konkrétan nem, mert a család miatt este 9 előtt nem ülök gép elé, csak mondom mégis magyarokkal, ismerősökkel együtt gurulni más érzés ... vagy nem ?
Azt nem mondom, billentyűvel tuti bukó, de az biztos, hogy ég-és föld...
GondolomEgyébként simán lehet (vagy inkább biztos), hogy manuálissal gyorsabb vagy...
Éreztem én, hogy király vagyok ! -
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #1188 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
Most már csak azt nem tudom, hogy miért nem témázgattok erről ?
Mármint a multi - ról ... nincs PH! bajnokság ?
Vagy valami ilyesmi ?
Vagy akinek csak billentyűzet van, az eleve halott a kormánnyal szemben ?Csak azért kérdeztgetek ennyi "hülyeséget", mert ajándékba kapok egy game - t, és még nem döntöttem el mi legyen, imádom a Forma 1 - et, de multiban még sose játszottam vele
Demo - t tolom, az elképzelhető, hogy manuális váltótval majdnem 2 mp - cel jobb időt megyek, mint automatával ?
Vagy csak már ismerem a pályát , annyit mentem rajta ? -
jozsi252
veterán
válasz
MC HOBO #1125 üzenetére
Látom neked nem a legújabb Logitech Profiler van fent, megtennéd hogy leírod milyen profiler van fent Momo-hoz neked? Csak mert megpróbálok keresni régebbit hogy hátha azzal helyrejön az FFB hiba, de egyszerűen neten nem akadok régebbi driverre.
Jólenne találnék mondjuk egy 5.05 - 5.04 - 5.08 esetleg 5.02.
Köszi
Steady74
Nem próbáltad ki ezt? KATT
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest