-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8Ba8
csendes tag
Tény, hogy ma fáradt vagyok, ilyenkor nem szokott menni a játék, de azt nem gondoltam volna, hogy a kíváncsiságomnak eleget téve, átállítom billentyűzetre az irányítást, és 4 kör eltelte után tizedekkel jobb időket autózok, mint kormánnyal.. Igaz, utóbbinál automata váltóval, de akkor is...
-
8Ba8
csendes tag
válasz
MC HOBO #1715 üzenetére
Ja, így érthető!! Köszi a választ, Jópár körön át füleltem a szél zaját, mire leesett, hogy kikapcsolódik a DRS.
Hát, mondom, ez vajon miért?...
mokus1 kormánnyal játszok, tuti nincs elállítva, és nem nyomok féket sem! Direkt lassan megntem, és kapcsolgattam, hogy megnézzem..
-
8Ba8
csendes tag
Másnak is szokott ilyet csinálni? Nevezetesen, a bekapcsolt DRS inaktív lesz a "kanyar" előtt, majd a kanyar után visszajön, de csukott állapotba. Még nem találkoztam vele másik pályán, csak ezen.
-
8Ba8
csendes tag
válasz
RevolutioN2 #720 üzenetére
Nálam már a demo is sokkal jobban kezelhető, mint a 2011. Csak egy példa, 2011-ben a kormányzásnál „felpuhult” a kormány. értsd: teljes balra kanyarnál fél kormányfordulat után mintha megszűnt volna a „tapadás” az autó alatt. Mivel csak az az egy játék csinálta, így abban volt a hiba. Fékerő eloszlásnál én annyit vettem észre. hogy ha blokkol az első kerék, és hátra állítom, akkor a továbbiakban nem blokkol. Engem személy szerint a setupolás nem érdekel, mert nem értek hozzá, illetve nincs is annyi időm, hogy egy rugó állítás után menjek 20 kört, hogy hozott –e egy ezredmásodpercet valahol.. Rfactorral összehasonlítani az kb olyan, mint egy Nfs-t az Iracing-el..
Ez a játék nem szimeseknek készült, ennyi..
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #469 üzenetére
Kár volt belepofáznom, mert tulajdonképp egyetértek veletek. Egy évvel ezelőtt én is írtam levelet a Codi-nak, hogy soha többé nem veszem meg az F1-et, a hibák miatt, és milyen dolog az, hogy kifizetem a 8.000-et, és ha nem tetszik,vagy játszhatatlan az ő hanyagságuk miatt, akkor kitörölhetem vele… Most kiadták a demo-t, ami pozitívum, ennyit tudnak adni, eldönthetem, hogy ez kell-e. Egyébiránt szerintem gyorsan esik majd 1-2 ezret a ára.
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.
Na további jó munkát mindenkinek! -
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #465 üzenetére
Hogy legyen ellenpélda is, én megveszem, mégpedig azért, mert minden olyan játékot megveszek, amit kettőnél többször előveszek játszani. Jelenleg ez a Fifa sorozat, illetve az F1.. A 2012-es verziót szokni kell, és ennyi, semmivel nem változott jobban, mint a 2011, a 2010- képest, hogy ez a javára vált e vagy sem, ez majd eldönti mindenki. Nem szimulátornak fejleszti a Codi, ez már eldőlt az első rész óta, így nem nekem nem is ezek az elvárásaim vele szemben. Szórakoztató, és jól esik hetente lemenni egy-két futamot. Hozzáteszem, ha kijavítják a 2011 legjellemzőbb hibáit (kamera bug, mentett állás, exe hiba), akkor én már elégedett leszek vele, hisz egy játszható játékot kaptam. Mindenesetre fura nekem az élmenőktől olvasni, „szar a játék, hamachin találkozunk. Ha szar, élvezhetetlen, akkor minek??? A fizetnivalója pedig szerintem az emberek 60-80 %-nak sok magyarországon…
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest