Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Támogatom az indítványt, én elsősorban baráti mókázásra gondolnék, nem vérre menő bajnokságra. Valamint az este 9 nálam is prioritás
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák

- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?