Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.véderjoe
tag
Szabálymódosítás miatt...
-
MC HOBO
aktív tag
Én ugyan nem vagyok "élmenő", de én sem szívesen fizetek olyasvalamiért, ami nem tetszik igazán és nem azt kapom, amit ennyiért (el)várok. Kedvenc játékomért (CoD2) szívesen kifizettem a bolti árat...

Annyira ez is jó lesz, hogy a "virágboltból" megvegyem, de hogy nem adnék érte 8K-t, az tuti...
-
Steady74
addikt
Félre ne érts, játékok sokaságát vettem meg pc-re, xboxra is, mert ami tényleg jó, azt megveszem. (F1 2010-2011, Race On, Crysis, COD, boxra legalább 15-20 db), de az első két rész után meggondolom, hogy adok-e ki érte pénzt. Sokat csalódtam benne, 2011-gyel már nem is játszom vagy fél éve. Arra havi 4-5 alkalomra meg elegendő a hama.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Parkside szerszám kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest