Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech szerviz
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Kicsit azért gáz, hogy úgy kell játszani, hogy ki tudja, mikor fog elszállni az állás. Remélem, engem nem fog ez utolérni, de tegnap meg ma nem tudtam sokat nyomulni, így kicsit később tudok majd érdemben nyilatkozni erről.
(#1135) fefe5: Pedig írja is a játék, hogy F11, eléggé szájbarágósan.
-
MC HOBO
aktív tag
Nekem tegnap indításkor felajánlotta azt a bizonyos Steam Clouds-letöltést, illetve valami feltöltést is (sajnos, nem vágom, mik ezek...
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam.... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Brave
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam....