Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5145 üzenetére
Úgy látszik még korán volt.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5143 üzenetére
Itt mit kéne látni?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4984 üzenetére
Megcsináltad a napom. A videó büntet!
-
scampolo84
aktív tag
-
scampolo84
aktív tag
Szintén 40 körüli pingem van. Igaz mostanában GRID 2 megy, nem F1, de minden gond nélkül.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4727 üzenetére
Hogy ne lenne valami elég szmúsz fix 60 fps-el bekapcsolt vsync mellett??
Egyetlen opció ha 120 hz-es monitorod van és nem 60. Amúgy 60 hz-es monitornál is hányás, ha 80-90 fps van és törik a kép vsync nélkül. Szerintem. Aztán ízlések pofonok.
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy lehet-e még csatlakozni a jelenlegi évadhoz valamelyik ligában? Valamint ha igen, mi ennek a pontos módja, menete. Előre is köszi!
-
scampolo84
aktív tag
Nahh végre szert tettem a játékra, így fél év kalózkodás után jöhet az onlány móka
Világ reszkess
8,5 fontot csak megért -
scampolo84
aktív tag
válasz
MC HOBO #2992 üzenetére
Köszi szépen
Időközben átfésültem ezt a fórumot meg még pár külföldi oldalt és úgy látszik haladok előre a rögös úton
Sajnos egyelőre virágboltizom, de most hogy lett kormány majd kb. egy hónap gyakorlás után szeretném beszerezni a játékot. Annyi volna még a kérdésem az illetékesekhez, hogy úgymond én mint "külsős" a későbbiekben csatlakozhatnék-e hozzátok a futamokra?Üdv,
Scampolo84
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, remélem tud valaki megoldást a problémámra.
Tegnap megérkezett hozzám az elő Jézuska és meglepett egy DFGT-vel, ez életem első kormánya, és egyelőre több nehézségbe is ütközöm. Korábban joy-jal játszottam a játékot, de így egyelőre többet vagyok a sóderágyban, mint a pályán
. A legnagyobb gondom az, hogy hiába van a profilerben 270 fokon a kormány, a játékban 900-on működik és így egyszerűen nem lehet vezetni.
Ha valamelyikőtök volna szíves használható alapbeállításokkal szolgálni igazán hálás lennék.
-
scampolo84
aktív tag
Elszúrtam a linket....
előre is bocs, de ha ez igaz, akkor lehúzhatja a kódmásztersz.....
-
scampolo84
aktív tag
ERRŐL ENNYIT!
Initial Impressions - Full Game
Options17-09-2012 08:44 PM
Tyre wear doesn't scale for shorter than 100% races. An option tyre will do 18 laps at Abu Dhabi, irregardless of race length. 50% races tend to only need one stop, dut to the tyre lasting so long compared to the race length. Tyres did scale for different race lengths in F1 2011 (option only lasted for 9 laps at Abu Dhabi in 2011), requiring a similar number of pit stops whatever race distance was selected.
Fuel strategy doesn't seem to work. Whatever strategy I chose, on whatever race distance, I was always +3 laps once the lights went out (same as F1 2011). Although fuel is used quicker when in fast engine mode.
LED flag boards still don't function for yellow flag incidents. I haven't seen a safety car yet, but I will assume that it will be like F1 2011 where they only work when the safety car is out.
There's quite a big differnce between AI performance in the different difficulty modes. Pole times from Abu Dhabi - Legend 1:42.6, Pro 1:45.8, Int 1:50.3. If you do a 1:47.x as your best lap, you're going to fall between professional and intermediate difficulty.
Marbles can be picked up in the same places in Abu Dhabi as the demo - including the straight with the support pits and start grid. You will pick up marbles if you drive to the right there, where the real life racing line is.
There seems to be some aliasing issues with the Xbox 360 version - lots of jagged lines.
AI are still pretty easy to outbreak, especially if you chose large brakes and high pressure.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest