Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Oké, akkor inkább úgy mondom, hogy neki is kellett volna kapnia... azt sejtettem, hogy azért kaptam, mert nekimentem, miközben megpróbáltam iránybaállni, de hátrafelé viszont nem tudtam elindulni...
Az első részével nem igazán értek egyet, mert az tény, hogy lecsúsztam az ívről, de a palánk mellett futó ideális ívre fordultam vissza, nagyobb ívben mint ő... és akkor lettem felkenve a pálánkra, mert ha lett volna még hely, akkor el tudok fordulni még kijjebb, viszont neki még ott volt a pálya belső része, amin mellémfordult az előzés megkezdésekor...
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest