Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gamepad
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
válasz
MC HOBO #4551 üzenetére
Nálunk 6 évig jól ment egy gagyi kormány is. Valami Speedlink volt.
Mondjuk nem nagyon szerette a megterhelést már a végére. Potméternek jobbra már kezdett behalni, de annyit kibírt. Aztán szét lett szedve és azt hiszem a panel megsérült. Azóta nem jó. sajnos. :/
Mondjuk azt is kibírta mikor tőből kitört a kormánykerékPillanatragasztóval helyrehoztam
-
intelMMX
senior tag
válasz
speedydb23 #4496 üzenetére
Itt a baj. Régen megvett az ember boltban egy PC játékot akkor is net nélkül már simán tudta használni a single-t, de még multihoz sem kellett semmit letölteni.
Most interneten kell vagy 3 programmal hitelesíteni, letölteni X mennyiségű patch-t meg mindent és még a játékban is online profilokkal szenvedni hogy single-t tudjon nyomni az ember, és mind e mellett még kb tizenXezer forintokba kerül. -
intelMMX
senior tag
Nekem a 2.9.4 vállt be. Tényleg mindenféle játékot felvett gagyi géppel.
-
intelMMX
senior tag
válasz
barcalaci84 #4368 üzenetére
Az Indianapolis 500 22éve jelent meg. Na abban van 200 körös futam, melyet igen nehéz végigvinni. Na én néha azzal játszok. Na meg a 88as Grand Prix Circuittal. Még akkor az Online játék fogalma is ismeretlen volt, de még máig szórakoztató játékok. A kettő összesen nem nyom 1MB-t
-
intelMMX
senior tag
válasz
mikrosuttii #4361 üzenetére
Az igen! Kicsit komolyba nyomod!
-
intelMMX
senior tag
Emlékeztek még reája é?
[link]
Én pici videóm. 2010 közepére már volt gépem amin ez is ment. Kemény mi? D351 és TSANa jó az első 2010 elején egy P2 Celeron 192MB rammal és egy R9250-el. Azon is ment játszhatóan 25FPS-el. Előtte Pentium 1 en nyomtam full lowon a Need For Speed III-at.
Az NFS:SE a legjobb.
2009ben nekem a Call Of Duty egy futurisztikus játék volt. Először nem hazudok 2009ben találkoztam a Coddal. Azon bellül a 2-vel. Aztán jött 2010 közepe. Először játszottam itthon a 2vel és a 4el. Ritka jó volt! Mondjuk nekem ez újdonság volt "anno". -
intelMMX
senior tag
válasz
hermanyi #4352 üzenetére
Annyira nem volt bivaly ám a cucc.
A D351 proci két lapban is volt.
Az egyik egy Foxconn 865Pe7AF amibe volt a Giga6200(512M) és mellette 2db 1GB-s Kingmax DDR400 ram
Máskor egy Fujitsu D1931 lapban 1db 1GB-s Kingmax DDR400 és 1db 256MB DDR400modullal és egy Sparkle Geforce 8400GS-el. Meg itt kellett alkalmazni egy 5.1es Creative hangkártyát mert az alaplapival gond volt. -
intelMMX
senior tag
Hát de gondolom neked a P4 630nál jobb is akadt már.
Nekem az eddigi legjobb konfigomba olyan proci volt 2GB DDR400 rammal és 8400GS-el amit apámnak adtam. Nekem most 1,6os Willamette Pentium 4 lenne 768MB DDR400 rammal és egy szarX5500al csak aranyos kedves MSI úgy döntött hogy nem fog életre kelniAzért én a 30FPSnek is örülök. Sőt 22ig tök oké meg minden nekem
-
intelMMX
senior tag
Ezt így nem értem, de ha arra gondolsz tényleg szarult ment felvétel közben. Pláne Geforce 6200al. Mondjuk a 8400GS se segített rajta. A P4 630at azért honorálta. Akkor már ment stabilan 30FPS-el.
Ez így már nem offnak számít?Felvétel közben 9-15FPS
Nélküle 14-35FPSHa érdekel linkelem a videókat. Bár a D351-8400GS kombó szerintem már nincs meg.
Közben megértettem a hozzászólásodat
Megvilágosodtam. Próba cseresznye. -
intelMMX
senior tag
Egy Celeron E3200al és egy 512es ASUS EN8400GS-el hogyan menne a játék?
Persze 2Gb DDRII-800 memóriával. -
intelMMX
senior tag
giigz: De elolvastam, és szerintem is fura hogy lemegy a semmi miatt 5FPS-re minden ok nélkül mikor én kb 45percnyi Far Cry 2-t vettem fel egy Celeron D351el (Fraps 2.9.4) (Megérkezett a P4 celeron) és sose ment le ilyen értékekre. Persze a normális sebesség felével vette de ez érthető mert valaki mondta is itt hogy közben konvertál és használja a procit.
Feribacsi555: Igen értem én, de tudod itt most azon van a hangsúly hogy minden ok nélkül lemegy neki köbgyök 0FPS-re. Nekem P4 Celeronnal ilyet egy játéknál sem csinált (pl a Race Drive Grid-nél sem)
Amúgy abban valóban igazad van hogy nem biztos a program hibája. Szerintem mikrosutti csak rosszul fogalmazta meg.mikrosutti: Probléma megoldva.
-
intelMMX
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest