Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Az msi progit nem használtam, a fraps meg elég egyszerű: kiválaszthatod (30/50/60) vagy megadhatod a kívánt fps számot, aztán, hogy a használt felbontás egészét (nálad akkor ez 1680x1050) vagy csak a felét rögzítse, hang meg lehet stereo / multichannel, + még konfigurálhatód a hotkey-t...
ami szerintem fontos, hogy külön hdd-re érdemes rögzíteni, amin sok szabad hely van, a géped többi része nem befolyásolja a rögzítést, majd csak a konvertálást...
most csináltam próbaként egy videót Monaco-ban, 10 perc 38 mp lett 24GB nyersen a fraps-al...
( fHD / 30 fps / 5.1 hang - konfig az adatlapon - és felvétel alatt is végig megvolt a stabil 60 fps... lehet még több is, de vsync be van kapcsolva)
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest