Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Heló!
A problémám az lenne ezzel a tetű játékkal kapcsolatban, hogy nem ment mostanában rendesen. A Bahreini nagydíj-ig rendesen mentett auto save-el a carrier ben, de utána már 2x is le kellett játszanom a bahreini futamot, aztán megcsináltam a spanyol időmérőt is, s amikor kiléptem a windowsba majd vissza, megint a bahreini időmérőtől kellett kezdenem
Nagyon idegesítő, pedig auto save re van állítva, mégse menti, már unom, hogy harmadjára kéne megcsinálnom ugyanazt a futamot, mert ez a szar nem menti.
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
+ Még annyi, hogy esőben hogyan kell menni? Folyton le előznek 1-2 kör után, vissza esek a mezőny végére az élről, mert egyszerűen elkopnak a gumik vagy nem tudom miért, de egy kanyart nem tudok bevenni 2 kör után. S Hiába mentem ki a boxba új gumiért, nem lett jobb, katasztrófa esőben menni. A beállításoknál is esősre állítottam az autót, de nem volt jó így se. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó mechanikus billentyűzet - MSI VIGOR GK60 (magyar kiosztás)
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest