Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Heló!
A problémám az lenne ezzel a tetű játékkal kapcsolatban, hogy nem ment mostanában rendesen. A Bahreini nagydíj-ig rendesen mentett auto save-el a carrier ben, de utána már 2x is le kellett játszanom a bahreini futamot, aztán megcsináltam a spanyol időmérőt is, s amikor kiléptem a windowsba majd vissza, megint a bahreini időmérőtől kellett kezdenem
Nagyon idegesítő, pedig auto save re van állítva, mégse menti, már unom, hogy harmadjára kéne megcsinálnom ugyanazt a futamot, mert ez a szar nem menti.
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
+ Még annyi, hogy esőben hogyan kell menni? Folyton le előznek 1-2 kör után, vissza esek a mezőny végére az élről, mert egyszerűen elkopnak a gumik vagy nem tudom miért, de egy kanyart nem tudok bevenni 2 kör után. S Hiába mentem ki a boxba új gumiért, nem lett jobb, katasztrófa esőben menni. A beállításoknál is esősre állítottam az autót, de nem volt jó így se. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák

- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs