- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Újra kellett ma raknom a rendszert és elfelejtettem elmenteni a backup fájlokat úgy hogy ment minden a levesbe,nem mint ha sokat játszottam volna vele.Viszont felraktam meg a 2013 Season Modot is és elkezdtem megint egy új profillal,de a Young Driver Testnél a Hairpin pont alól egyszerűen nem tudok továbblépni mert mindig azt írja hogy lassú vagyok a kanyarban..Még anno nem volt semmi fennakadás.Erre most megiszok valamit
-
Syz
senior tag
válasz
Motion_Blur #4688 üzenetére
Jön lefelé mind a két mod,kipróbálom őket
-
Syz
senior tag
Szevasztok!Azt a Realism modot érdemes letölteni?Javít valamit az AI butaságokon?Illetve találtam egy F1 2013 modot is ami kb. 600 Mb.Próbálta már valaki?
-
Syz
senior tag
Úgy látszik tényleg lejöttek a patchek a játékkal mert rengeteg változás történt.A flashback normálisan működik és azonnal,a grafikai hibákat sem észlelem mint eddig illetve nyomtam egy esős futamot rendes esőgumikkal és most már tapad rendesen,mikor legutóbb játszottam vele akkor olyan volt mint kacsa a jégen,meg mínusz gyök kettővel lehetett csak közlekedni esőben,most már azért tapad rendesen.A steam minden játék esetében automatikusan leszedi a patcheket mikor letöltöd amit vásároltál?
-
Syz
senior tag
válasz
werszomjas #3995 üzenetére
Köszönöm a választ!Jó éjt mindenkinek
-
Syz
senior tag
válasz
werszomjas #3993 üzenetére
Csak azért kérdem mert amíg nem a legális verzióval játszogattam akkor azt hiszem kiadtak hozzá 4 talán 5 patchet ami elérhető volt steam nélkül is,le is töltöttem őket de pl. a visszajátszás funkció nem működött így aztán már a Young Driver Testnél is bukta volt mivel kötelező volt használni a flashback-et
Ha lejön akkor szedem akkor mindet.A steam leszedegeti nekem programon belül vagy a CM honlapjáról kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest