-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
d.véderjoe #436 üzenetére
Ez a videó sajnos nem bizonyít semmit.
-
Fang
aktív tag
válasz
Szerintem a 2011 billentyűzetet használva sokkal játszhatatlanabb volt assistok nélkül mint ez... de hát kinek mi fekszik, szerintem csak meg kell szokni ezt is mint a korábbiakat
-
giigz
veterán
válasz
Én is billentyűzettel tolom... Kanyarokban néha én is meg szoktam pördülni, még traction control medium-on is... Ha ki van kapcsolva, akkor kb. el sem tudok indulni, mediumon élvezhetően lehet vele menni, figyelni kell. A fullra azért nem veszem fel, mert úgy már tényleg nagyon könnyű, a mediumot is csak azért kell használni, mert egyébként vezethetetlen...
A fék szintén nem jó billentyűzettel, így ABS on.
-
RevolutioN2
tag
válasz
d.véderjoe #315 üzenetére
hát nem tudom. Expert mókára tettem és harmadikra öszejött egy 6. hely (beállítások és kormány normális kalibrálása néllkül) ez elég harmatos Ai-re utal. A fizikán annyi változás, hogy hamarabb eldobja magát de szerintem ez beállításokkal kezelhető. Én 15 perc játék után eldöntöttem, hogy lemondom a megrendelést és megvárom amíg a pro kollégák véleménye megjön a teljes játékról, hogy milyen bugok vanak a játékban és mennyire irreális az egész. Utána eldöntöm, hogy kiadjak-e érte ennyi pénzt. Idáig 0 megelégedettség. nekem vannak csak ilyen elvárásaim? Adjam lejebb?
-
dobobazsy
őstag
válasz
d.véderjoe #301 üzenetére
Sziasztok! tényleg elérhető már a demo? rá gugliztam, de nem találom, lehet bennem van a hiba. valaki tudná linkelni?
előre is köszönöm! -
válasz
d.véderjoe #301 üzenetére
Köszi az infót
Már szedem is le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Android szakmai topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest