-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Túl vagyok az első online megmérettetésen, és nagyon jó volt
Igaz a maláj, és az ausztrál pályán kívül nem mentem még más pályán , de ennek ellenére, az indiai pályán az első körben végig vezettem a mezőnyt az első helyen ... igaz , ami igaz ..... gondolom feltartottam őket, mert mikor kicsúsztam, onnantól kezdve nem láttam a mezőnyt
Brazil pálya nagyon tetszik, 3. lettem
............. nem .......... nem 3 induló volt összesen
, hanem 7.
Amit megszakértettünk többször Steady74 kollégával a pályák közötti szünetekben az az, hogy meg kell még tanulni pár embernek azt. hogy ne az első kanyarban akarjon nyerni, ne ott dőljön el a futam sorsa ....
/magyarul: ne lökjetek má" ki mindig vazeg
/
Holnap este nem vagyok, de ha vasárnap este lesz ismét online guriga, akkor ha tudok, megint jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő