Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Túl vagyok az első online megmérettetésen, és nagyon jó volt
Igaz a maláj, és az ausztrál pályán kívül nem mentem még más pályán , de ennek ellenére, az indiai pályán az első körben végig vezettem a mezőnyt az első helyen ... igaz , ami igaz ..... gondolom feltartottam őket, mert mikor kicsúsztam, onnantól kezdve nem láttam a mezőnyt
Brazil pálya nagyon tetszik, 3. lettem
............. nem .......... nem 3 induló volt összesen
, hanem 7.
Amit megszakértettünk többször Steady74 kollégával a pályák közötti szünetekben az az, hogy meg kell még tanulni pár embernek azt. hogy ne az első kanyarban akarjon nyerni, ne ott dőljön el a futam sorsa ....
/magyarul: ne lökjetek má" ki mindig vazeg
/
Holnap este nem vagyok, de ha vasárnap este lesz ismét online guriga, akkor ha tudok, megint jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest