Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Ja, nekem is tetszik az iranyitas, csak 1. laptoprol nem szeretnek ligazni, ott gyenge vagyok nagyon... 2. az asztali gep keszenlete meg jo sok ido lesz, mert vga kell bele... 3. tavaly 1 honap jatek miatt adtam ki a penzt, aztan toroltem, es azota sem raktam fel, meg mar nem is fogom.
4. az egyetem miatt nem lesz idom jatszani, foleg ha azt nezem, hogy akkor sem volt idom, amikor raertem egesz nap. 
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4. az egyetem miatt nem lesz idom jatszani, foleg ha azt nezem, hogy akkor sem volt idom, amikor raertem egesz nap.