- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Tegnap este másodszor is sikerült elindítani a játékot, és MC HOBO kolléga setupját felhasználva, valamint az oldal és a fórum véleményei felhasználva, megkezdtem a körözést Melbourne-ben. Szoknom kellett az assist off-ot, valamint a fékerő állítást, hiszen a vezetési "technikámnak" nem fekszik a hosszabb távon fékezés így egyfolytában lockoltam az elsőket, még 45-55-ös eloszlással is.
De már bizakodó vagyok, a kezdeti falba csapódás és szenvedés után a kormány is kezd jól viselkedni, valamint a kipörgésgátló hiánya miatti korrigálások is egyre ritkábban fordulnak elő. Nem tudom, hogy a patch javított-e ennyit a játékon, de most már nem olyan mintha taknyon mennék

Javuló tendenciát mutatok, köszönhetően a feltett videóknak, valamint a setupoknak. Köszönet mindenkinek, aki közzéteszi a dolgait, mert nagyon sokat segítenek az ilyen egységnyi sugarú versenyzőknek a belelendülésben

Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest