Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3 lemezből egynél működik a jobbra balra gomb +enter, de kettőnél nem, bármit nyomok PC-n. Ezen 2 lemeznél a HD Dune asztali médialejátszóm is percekig gondolkodik mielőtt lejátszaná őket. Sebaj, kiveszem belőlük a filmeket és mkv (és png képek) formában már bármi kezeli.. Probléma letudva.
-
Új kérdésem van:
Xreveal-al kikapcsoltam a BR lemezen az aacs titkosítást majd cdburnerxp vel az egész lemezt lementettem fileba iso-ba. Ezután VLC vel próbálom lejátszani az isot, de elakadok ott a br lemez menüben nem tudok választani a lehetőségek közt. Hogy kellene?
Filekezelőben az isot megnyitva simán lejátsza a m2ts fileokat.
-
Semmi trükk. Ez van a gyári lemezen. Asztali lejátszó ezt játsza le magyar nyelv választása esetén.
Az első 2perc választható így mind a 6 lemezen. Igaz csak 3mon van magyar, a többi angol, német, spanyol stb. Ilyenkor nincs duma az adott nyelven alatt. Ha érdekel letöltheted tőlem privátban őket. Kb 600MB/db.
-
-
dvdfab-ért nem fogok 100ezer Ft-ot kiadni..!
Az ingyenes verziója pedig
1080p ---> 480p
AC3 5.1 ---> AAC 2.0 hangot csinál
magyarán felejtős demo.Nincs valami ingyenes program? Elég lenne ha olvasni tudnám a BR lemezen levő 00xxx.m2ts fileokat, a többit mkvtoolnix-el meg tudnám oldani. Nem kell se tömörítés se semmi. Sok éves lemezekről van szó.
-
Pont ez a problémám hogy ott megvan sok módban a film de angolul, magyar hanggal és magyar felirattal, de tudom hogy én lemezről a filmet is magyarul láttam. (pl StarWars elején a távolodó feliratok magyarul vannak, ezt most megtaláltam a saját lemezeimen is és így mentem)
-
válasz
Doky586 #3348 üzenetére
az oldal szerint a dvdfab hd decrypter az, amiben nincsenek ilyen korlátok, az viszont nem tudja nyitni az egy évnél újabban kiadott lemezeket.
anno nekem az anydvd meg a dvdfab is működött, igaz csak dvd-vel próbáltam.
lehet azzal jársz a legjobban, ha letorrentezed a filmjeidet készen
-
-
-
-
-
-
Sziasztok.
Eredeti Blueray lemezről szeretnék filmet digitalizálni. Asztali lejátszóból kiszerelt ODD-m van csak. A PC jól látja a lemezen a filerendszert. Kis jpg png fileokat simán beolvassa megjeleníti, de az m2ts fileok csak nagyon lassan olvashatók: (gyakorlatilag real-time)
VLC nemis játsza le őket
Ha kimásolom a fileokat hdd-re akkor le tudom őket játszani?
Milyen programmal lenne érdemes mkv-ra alakítani őket?ha rossz helyen kérdek akkor melyik topikba menjek?
-
garga01
őstag
Semmiféle ilyen alternatívára nem volt szüksége a kérdezőnek, ha elolvasod még1x mit írt. NEM a DVD-felvevőről akarta kinyerni a korábbi felvételeket, hanem kazettát digitalizálni. Erre ment az ajánlás a DVD-felvevőre, mint opcióra. Ezért nem is érettem az elejétől fogva, miért kell ide keverni a valós időben történő felvételt róla, ha egyáltalán nem az a cél.
-
garga01
őstag
Tehát mos megmagyaráztad azt, h lehet megoldani vmit, amit amúgy nem lehet, de mást másképp igen?
Meg persze a linket is most kell berakni, az elején nem bírtad volna, meg leríni, h kb. te totál másról beszélszMég1X, hátha megérted. Az egész "beszélgetés" onnan indult, hogy ha programmal nem tudja kiszedni a konkrét fájlokat a DVD-felvevőről, akkor totál felejtős a használata.
Hülyeség, a SCART-on analóg jel megy ki, a DVD felvevőre SCART-on analóg jel megy be, a DVD felvevő komponens kimenetéről analóg jel megy ki, a capture cucc komponens bemenetére analóg jel megy be, amit közvetlenül lehet rögzíteni a behelyezhető SSD-re. Tehát egyszer konvertálja a jelet digitálissá, amikor rögzíti azt.
És mi értelme van ennek az egésznek úgy mégis a lent kérdezett Thomoson felvővel, ha a HDD-ről nem tudja lementeni a fájlokat? A büdös nagy semmi!
Egy Panának lehet értelme, ha átvezetés (passtrough) módban használja stabilizálásra, de persze ezt nem írtad már le.
Tehát még1x, szájbarágósan: Ha a HDD-re vesz fel, majd a DVD-ről lejátssza és onnan rögzít vmivel, HDMI-n kívül minden más totál fölösleges konverziót visz a láncba, totál fölösleges és értelmetlen. Gondolom a HDD-re nem az analóg jel kerül mentésre (A/D konverzió nélkül.)
Egyébként ránézve ez a Conrados cucc gondolom csak kompozit jelet tágomat, ha meg van már S-video kimenetű eszköze a kérdezőnek, érdemesebb azt használni.
"De tudja. Mármint a fájlokat nem" -> Tehát NEM
De ezek után amennyire lehet megpróbállak ignorálni, mert parttalan a vita ha te direkt belemagyarázol egy "B" dolgot az "A" dologba...
-
cocka
veterán
válasz
garga01 #3332 üzenetére
Mert már rég leírtam:
PC-n lehet a legkönnyebben darabolni, szerkeszteni nagy méretű fájlokat.
Szerinted én mit csinálok, ha elkészültek a felvételeim? Nagyban megy a reklámok kukázása. Az, hogy a felvevő PC nélkül használható, nem zárja ki, hogy a fájlok átkerüljenek PC-re.
A komponens is egy analóg jel, ergo megint megy az oda-vissza ana/digi átalakítás többször is,
Hülyeség, a SCART-on analóg jel megy ki, a DVD felvevőre SCART-on analóg jel megy be, a DVD felvevő komponens kimenetéről analóg jel megy ki, a capture cucc komponens bemenetére analóg jel megy be, amit közvetlenül lehet rögzíteni a behelyezhető SSD-re. Tehát egyszer konvertálja a jelet digitálissá, amikor rögzíti azt.
A másik eset, ha a DVD felvevőnek van HDMI kimenete, akkor meg az konvertál digitálissá, ami aztán mehet a capture cucc HDMI bemenetére. Tehát ez megint 1 konverzió.
De hát 1 konverzió a többi módszerrel is történik, hogy digitalizált legyen az anyag. (A linkelt példában kicsit más az útvonal, de ott is 1 konverzió történik!)
de ha nincs kimente/passtrough,
Hol írtam, hogy nincs?
persze ehhez célszerű egy normális HDMI grabber eszköz.
És mit értesz normális alatt?
-
garga01
őstag
Miért nem írod már lesz eszköz nevét/típusát, ahelyett hogy tippelgetnék, mire gondolsz?
De továbbra sem változtat ez egész alapfeltevésemen, hogy ha nem tudja az IsoBuster vagy más program kiolvasni a HDD-t, a fileokat PC-re nem tudod átvinni, csak vmilyen külső/belső/PC-s/Pc nélküli akármilyen grabber eszközzel. Így meg totál értelmét veszti a DVD felvevő, mert a cél a HDD-re történő, lehetőség szerint minél jobb minőségű archiválás.
Az meg, hogy PC totál megkerülhető, nézőpont kérdése. Alapvetően itt pont az a cél a topikban is, mert PC-n lehet a legkönnyebben darabolni, szerkeszteni nagy méretű fájlokat. De nem kívánok belemenni vitázni erről, lehet ez elvi meg mittoménmilyen kérdés is.
A komponens is egy analóg jel, ergo megint megy az oda-vissza ana/digi átalakítás többször is, totál fölöslegesen. Tehát ez is fejeltős.Egyébként meg a külső eszközzel felvétel (amit nem írtál milyen) de ha nincs kimente/passtrough, akkor pl nem is igazán látod mit sikerül felvenni vele, PC-n meg minden grabbernek van előnézete, hogy lásd mit is csinálsz.
Egyébként van sok DVD ami tud felskálázni, pl. DMR-EH57, persze ehhez célszerű egy normális HDMI grabber eszköz.
-
cocka
veterán
válasz
garga01 #3330 üzenetére
és PC-n felvéve
Nem PC-n.
és van HDMI capture kártyája
Nekem majdnem ez van, csak külső. Tehát a PC kompletten megkerülhető.
Hát tény, hogy elég kevés DVD felvevőt láttam HDMI kimenettel és nyilván aminek van is, annál is csak SD minőségben megy ki a jel HDMI-re.De analóg kimeneten semmiképp nincs értelme.
Olyan van még, hogy ennek a cuccnak nemcsak HDMI bemenete van, hanem komponens is, így ha a DVD felvevőn csak komponens kimenet van (mármint úgy mond legjobb), akkor közvetlenül az analóg jelet tudja rögzíteni, más kérdés, hogy megjeleníteni csak HDMI-n keresztül tudja.
-
garga01
őstag
"De tudja. Mármint a fájlokat nem"
Tehát nem tudja lemásolnia fájlokat
Az meg, hogy rögzíti HDD-re (ana->digi konvertálás), majd utána a DVD felvevőről lejátszva és PC-n felvéve nem sok értelme van, hacsak nem HDMI kimentes az a Thomson és van HDMI capture kártyája a kérdezőnek. De analóg kimeneten semmiképp nincs értelme.A legjobb az lenne, ha Tigerclaw megírni milyen eszközei vannak most (pontos típust), és akkor lehet konkrétabb választ írni, mit-mivel-hogy kössön össze, stb...
Lent leírtam hol nézze meg, hogy a DVD felvevője jó-e pl. a HDD kimásolásra. De ha ezt az irányt akarja, akkor egy Pana, Sony, Pioneer felvevő lenne a legjobb. -
garga01
őstag
válasz
zapkorte #3328 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam. De volt/van 2 SVHS videóm, egy Panasonic és egy JVC, mind a kettőn CVBS/S-Video között lehet váltani mit adjon ki. Lehet volt RGB-t kiadni tudó VHS de én nem olvastam sem láttam ilyet. DVD-VHS kombónál tudnám elképzelni, ahol a DVD miatt amúgy lehet RGB kimenet.
-
zapkorte
tag
Digitális TBC-t is tartalmazó VHS adhat ki magából komponens jeleket, hiszen a digitalizáláshoz fel kell bontani RGB komponensekre a szalagra rögzített anyagot.
Az analóg készülékekben csak csak chroma (ff kép) és luma (szín információ) van. Ha ezt a kettőt összekeveri egy vezetékre, akkor CVBS-nek hívjuk, ha meg külön-külön vezetékekre adja ki, akkor S-Videonak.
Az összekevert jel elektronikus szűrőkkel való szétválasztásánál romlik a képminőség. Márpedig azt mindig szétválasztják, ugyanis ahhoz, hogy a szalagra lehessen venni, a luma jel frekvenciáját csökkenteni kell, a chroma jel felső határfrekvenciáját limitálni, és egy segédvívőre ültetni. Lejátszáskor persze ugyanez a konverzió visszafelé, hogy szabványos chroma és luma jeleket kapjunk a kimeneten. És pont e miatt az oda-vissza konvertálgatás miatt romlik egészen botrányosra a 3.-4. generációs VHS másolatok minősége. -
cocka
veterán
válasz
kikinda2 #3321 üzenetére
Szerintem elég ritka lehet a komponens (YPbPr) bemenetes merevlemezes DVD felvevő. Tudom, hogy a többségén van ilyen kimenet, de a bemenetek inkább csak a szokásos RCA és SCART szoktak lenni.
Sima VHS lejátszó meg tuti a sima kompozit jelet adja SCART-on is, max. talán az SVHS-ek tudhatnak RGB-t kiadni SCART-on is, bár efelől is vannak kétségeim.
Szerintem a maximum "minőség" amit egy SVHS is képes kimenetre nyomni az az S-video jel. Slussz.Az is megoldás a számítógépre történő átvitelnél, hogy a rögzített felvételt kiírod újraírható DVD-re és PC-n az tökéletes lesz a további feldolgozásra.
De hiába gagyi minőség, 4.37 giga mpeg2-ben gyorsan teleszemetelődik. Egy 4 órás kazetta tartalma tuti nem fér rá 1 lemezre.
-
garga01
őstag
válasz
kikinda2 #3321 üzenetére
Egy kis pontosítás. VHS-nél totál fölösleges az RGB-t erőltetni, mert egyik sem ad ki RGB jelet, scarton sem. Scarton is csak kompozit jel (CVBS) - RCA-n a sárga dugó- megy.
Egyedül az SVHS (Super VHS) magnók tudnak S-Video jelet kiadni (4 pin-es dugó)
Egy jobb fajta (vastagon árnyékolt) RCA kábel ugyanolyan jó tud lenni mint egy scart kábel, kompozit jel esetén. S-Video ugyanúgy tud menni scarton, vagy a 4 pin-es csatlakozón.@Tigerclaw: Pár hsz-t visszaolvasol belinkeltem az ISOBuster támogatott DVD felvevők listáját, nézd meg a tiéd közötte van-e. Ha nincs, akkor nem tudod kiszedni a HDD-ről a fájlokat, keress másik DVD-felvevőt, vagy másik megoldást.
Itt a topikban a preferált a FireWire kimenetes kamera, amin van kompozit vagy S-video bement. Ezek nagyon jók digitalizálásra, de kevés típus van. Itt a topikban is találsz típust rá (Sony-nak biztos van, nekem is ilyenem van). -
kikinda2
tag
válasz
Tigerclaw #3320 üzenetére
A legjobb a komponens bemenet lenne (RGB) de ilyen kimenet nem biztos, hogy van a VHS lejátszódon és nem biztos, hogy van ilyen bemenet a Thomsonon. Ha európai modellek vannak nálad, akkor Scart biztos van rajtuk. Ha azon keresztül kötöd össze a készülékeket, akkor nyitott szinte minden lehetőség. Fontos, hogy a full Scart kábeled legyen. Ha szétnyitod a Scart csatlakozót, akkor látod, hogy minden lába be van-e kötve. Ha ilyened van, akkor a VHS lejátszón múlik mit képes kiadni a Scart csatlakozón, illetve a Thomsonon, hogy mit tud fogadni. Lehet, hogy a menüben be tudod az RGB Scart-ot állítani, az tökéletes lesz. A Thomson szinte biztosan MPEG2-ben fog rögzíteni. Érdemes a legjobb minőséget beállítani.
Az is megoldás a számítógépre történő átvitelnél, hogy a rögzített felvételt kiírod újraírható DVD-re és PC-n az tökéletes lesz a további feldolgozásra. -
kikinda2
tag
válasz
Tigerclaw #3318 üzenetére
Én vennék egy HDD-vel rendelkező DVD felvevő, írót. Ez 16-35 ezer között beszerezhető használtan. Ezeket főleg azért találták ki annak idején, hogy a meglévő VHS kazettákat át tudjad játszani DVD-re.
Én azt csináltam, hogy egy SONY HDD DVD felvevőre kötöttem S-VHS-en keresztül a VHS lejátszót és a merevlemezre felvettem a bemeneten jövő jelet a lehető legjobb minőségben. A felvevő elvégzi a szükséges időkorrekciókat is és ezzel sem kell bajlódnod többet.
A nehezebb rész ez után jön. Ki kell venni a merevlemezt és le kell róla olvasni, át kell PC-re másolni az MPEG2 fájlokat, hogy a deinterlacet és tömörítést meg tudjad csinálni.
Utána kell olvasni, hogy melyik lejátszó merevlemezét, melyik szoftver olvassa. Az ISOBuster például boldogul a Sony DVD felvevők formátumaival.
Szóval ez az eljárás jelentős számítógépes ismeretet igényel, így vágjál bele.
Amit semmi esetre ne tegyél, ne vásárolj USB video digitalizálót. Én többet is próbáltam, mindegyik vacak minőséget tudott, minden egyéb nyűggel. -
Tigerclaw
nagyúr
VHS illetve SVHS videókat szeretnék digitalizálni. A kamera még megvan, illetve van egy 6 fejes szinte új lejátszó is, mindkettő Panasonic.
-
zaskar
senior tag
válasz
garga01 #3312 üzenetére
Köszönöm. Közben a kérdésem egyik fele megoldódott. Ismerősnek megvan még az LG felvevője, azzal megoldom a digitalizálást. A másik része sajnos már nem fog, ugyanis rájöttem, hogy valamikor, jópár éve formáztam a Pana HDD-t, mert úgy gondoltam, úgyse tudok hozzáférni a rajta lévő adatokhoz. Persze csak utána kellett volna nézni jobban. Így van egy üres 160 gigás IDE HDD-m, ami hatalmas értéket képvisel
-
garga01
őstag
A támogatott eszközök listáján ott van a felvevőd, elvileg ki tudod akkor szedni róla.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Visszaolvasva valószínűleg már unalmas lehet a kérdésem, de azért felteszem. Kettő is van.
1. Régi videokazettáimat selejteztem tegnap. Szinte mind kidobható, talán három tartalmaz olyasmit, amit elmentenék magamnak. Régen volt egy Pana EH57 felvevőm, azzal oldottam meg az ilyet. Már nincs meg, tönkrement, úgyhogy más módszer kellene. Ez az EasyCap tényleg egy kalap sz.r.? Nincsenek nagy igényeim, de ha abszolút használhatatlan, akkor még azt a 2000 Ft-ot se pocsékolom rá.
2. A régi Panából megőriztem a 160 GB-os IDE winchestert. Van esély ennek a tartalmát kiolvasni az isobuster-el? Régebben már rendeltem hozzá USB adaptert, de mivel nem láttam rajta semmit, felhagytam az egésszel.
Köszönöm előre is. -
cocka
veterán
válasz
garga01 #3308 üzenetére
Ha csak HDMI van a tv-n, hogy kötötted össze a videóval? Tényleg nem értelek.
Végül is a két átalakítóval qrva körülményesen megoldható, csak semmi értelme.
Az Android boxnak nincs saját távirányítója?
Nem is ez a neve, hanem valami Odriod box. Az meg Androidon kívül sok minden más is lehet.
UI: Amúgy elsőre azt hittem, hogy azért akarja mindenáron VHS-re, mert régen voltak olyan TV-k, amiknek az aljára volt kombózva egy VHS lejátszó és akkor nem kéne átjátszani semmin keresztül, hanem csak kazetta betesz, lejátszik és már mutatja is a TV a képet, nem kell külön VHS magnó.
-
cocka
veterán
Arra adjál már légy szíves végre választ, hogy miért VHS kazettára akarsz felvételt készíteni egy feltehetően 16:9-es képerarányú minimum HD képet?
Első gondolat a dvd ről VHS re de akadozik randon időnként a dvd olvasása .
Az mondjuk nem teljesen világos, hogy hogy akarod DVD-ről egy másik, vélhetően HDMI-s eszköz képét beolvasni.
A tv elindítottam pendriverol a filmet de nem ment át az anyag a VHS re.
Ahhoz a TV-n kéne lennie valamilyen videokimenetnek (ami általában nincs).
Egyrészt két HDMI bemenet persze, hogy nem érti egymást, de annak sincs értelme, ha az adatfolyamok elsődleges irányát figyelmen kívül hagyod. Magyarul a TV-s HDMI bemenetet összekötöd a SCART-HDMI átalakítoddal, annak reményében, hogy majd arról "átugrik" a kép a VHS bemenetre.A miértekre a válasz mert van pár eredeti VHS tokom amibe nincs meg a kazi így potolnam ezeket.
És biztosan nem lehet letölteni azokat a filmeket?
-
garga01
őstag
Ha csak HDMI van a tv-n, hogy kötötted össze a videóval? Tényleg nem értelek.
"Harmadik ami nem sikerült hogy a tv vel van összekötve a VHS. A tv elindítottam pendriverol a filmet de nem ment át az anyag a VHS re."
Ez biztos nem fog működni, sosem és egyik tv-vel sem! Amit pendriveról lejátszol, a tv jeleníti meg, nem fogja neked kiküldeni egyik kimenten sem. HDMI-n max a hang megy ki, házimozi erősítőre.
Mondjuk az egész szenvedés azért, hogy egy kvázi másolt kazettád legyen egy eredeti tokban, amit jó eséllyel soha többet nem játszik le senki, hát nem tudom... persze ez egyéni döntés kérdése.
De hogy egyszerűsítünk, pontos típust nem írtál csak h dvd-vhs kombó.
De ha van kimenet és még scart is ráadásul, neked meg van 2 féle átalakítód, sztem sejted a megoldástEgyik átalakítóval a Daewoo-ra kötöd az Android boxot, másikkal meg a Daewoo-t a tv-re. Így látni kéne a tv-n is a VHS képét/menüt akármit.
Az Android boxnak nincs saját távirányítója? Mert a nélkül nehezen fog menni... mivel nincs rajta csak 1 kimenet....mondjuk az Android box pontos típusát sem írtad meg. Jó lenne pontos típusokat írni, akkor könnyebb lenne egzakt segítséget adni.
-
pruzsi
őstag
válasz
garga01 #3306 üzenetére
Nincs olyan csak HDMI tv .
Samsung q60
Hardkernel Android box
Daewoo VHS DVD kombó
Még a két átalakító amiről a képet küldtem .Első gondolat a dvd ről VHS re de akadozik randon időnként a dvd olvasása .
Második a Android boxal kotöm össze működne de ugyebár jelenleg nem látom mit veszek fel illetve a tv távirányítóval irányítom így ha a HDMI kábel nincs bedugva nem is lehet irányítani
.
( Esetleg a film elé vágok 2 perc fekete képernyőt így meg lehetne oldani hogy elinditom és gyors vissza rakom közé az átalakítot )
Harmadik ami nem sikerült hogy a tv vel van összekötve a VHS. A tv elindítottam pendriverol a filmet de nem ment át az anyag a VHS re.
Negyedik laptoppal kötöm össze úgy mint az Android boxal , így alapból látnám ... Ezt akarom majd kipróbálni.
Ötös hatos megoldás : megjavítani a kombo dvd lejatszojat vagy egy új kombót venni .
A miértekre a válasz mert van pár eredeti VHS tokom amibe nincs meg a kazi így potolnam ezeket. -
garga01
őstag
Nincs scart bementes tv-d? Vagy én nem értem akkor miért nincs kép a tv-den. Ha videóba egy bementen megy a jel, a kimenten is kiadja (csak persze a videót is AV-re kell kapcsolni!).
Kicsit pontosabban fogalmazz pls., mert a fél mondatokból lesz a félreértés, vagy már az is van -
pruzsi
őstag
-
cocka
veterán
Amúgy a SCART kimenetes DVD lejátszóknál/felvevőknél szoktak különböző módokat a cucc szoftverébe írni, hogy ne csak a fos composite jel menjen ki, hanem DVD esetén az RGB jel is játszik.
De nyilván kazettára csak a fos composite jelet tudod venni.
A nagy kérdés továbbra is az, hogy mit és főleg MINEK?
Eszembe nem jutna, hogy bármit is VHS kazettára vegyek, még akkor se, ha az vadiúj.
Ha az egész cirkusz azért történik, mert van egy régi képcsöves tévéd és csak egy SCART bemenete van, akkor nem tudom minek a cuccot VHS-re rögzíteni, elég lenne csak átjátszani ezen a HDMI-SCART cuccon.
Mondjuk azt írja, hogy scaler, ha a downscale-nek része az is, hogy a képarányt 4:3-ra állítja, akkor nyert ügyed van.
Ha nem része, akkor meg csak az összepréselt képet fogod tudni felvenni. -
garga01
őstag
"És így azt sem látom mit vesz fel"
A videónak nincs külön egy scart/rca kimenete? A jobbakon 2 volt régen, egy bement és egy kimenet. Egyikre kötöd az átalakítót, másikra tv-t."vagy elég ha tv vel kötöm össze nem pedig magával a boxal ?"
Ezt nem is értem teljesen, de szerintem nem működne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest