- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
"eddig SOHA semmilyen játékot nem játszottam manual váltóval,csak automatával"
hiba...
látom, neked is g25-öd van. szokjál rá a manuálisra. nem a H-ra gondolok, az csak ritkán, feeling miatt jó, hanem a pillangófülesre. mert ha valakinek olyan kormámya van, hogy kis pöckök vannak hátul, még azt mondom, ok. de nekünk ott vannak a nagy lapátok....
élvezetesebb, gyorsabb, és aránylag könnyű megtanulni. az elején még figyelni kell a kijelzőn a fokozatokat, hgoy ne vált túl, de utána már vakon fog menni. mondjuk bő 2 mp- alatt 7-ből 2-be leváltani, és eltalálni nem könnyű, de tanulható....én még egyre rászoktam. már rég óta bal lábbal fékezek minden autós játékban, hacsak nem kell kuplungolni. csomó idő áttenni a jobb lábat ide-oda és kénylemesebb, praktikusabb. (dirt2-ben pedig 1-2 autónál könnyebb bevenni a kanyart, ha egyszerre játszol a kettővel, pl. marokkó, pickup...)
-
hermanyi
addikt
manuál váltó nagy előnye szerintem ,hogy rövidebb féktávot tudsz venni mert sűrűbben dobálod vissza a fokozatot mint az automata , én néha ebbe a hibába esek ,hogy túl gyorsan váltok vissza féktávon és a motorfék forgat meg vagyis indítja el az autó hátulját és akkor van a korrigálás ami rengeteg időt vesz el
szerk :
azért it elfogadnád most a neved még* 1
* Sebastian Vettel
* Red Bull Racing
* 1:35.585
* 19* 2
* Mark Webber
* Red Bull Racing
* 1:35.659
* 21* 3
* Fernando Alonso
* Ferrari
* 1:35.766
* 23*4
*AMD_ok
* prohardver
*1:35.842
* ?* 5
* Lewis Hamilton
* McLaren-Mercedes
* 1:36.062
* 20
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest