Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4446 üzenetére
Valóban nincs értelme, de nagy feelinget ad, sokkal jobban néz ki így a pálya.
A vizuális hatáson kívül pedig az is az előnye, hogy látod a pálya felszáradását. Enélkül csak úgy tudod megállapítani, hogy mennyire vizes a pálya, hogy hátranézel és megnézed, hogy mennyire vered fel a vizet. Ez nem túl pontos, de már kezdem megszokni... -
spiercell
aktív tag
válasz
Steady74 #4241 üzenetére
Ma játszottam egy órát, ennyire még sosem idegesítettek fel a játékosok, mindig volt valaki aki vállalta hogy belémszáll, meglök és úgy előz meg. Én sem bírtam az idegeimmel és elkezdtem vadászni (főleg azokat akik már ártottak nekem az ő technikájukkal többé-kevésbé be is vált) Igaz, hogy csak egyszer sikerült nyernem egy 7 futamos bajnokságban, de végül 2 ponttal megnyertem 110 lett összesen. Valenciában tegnap meg megörököltem tőled az első helyet az utolsó kanyarig...
Amúgy adeon911 néven ismerősebb lehetek
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4235 üzenetére
Remélem holnap délután és este felé is ráértek, mert akkor tudok jönni. Akkor is legyen már 1 jó kis Hungaryan Team! Jó csaták ígérkeznek.
Van ahol még le vagyok maradva Rotottitól, de azért szoktuk marni egymást.
Egyenlőre csak az időmérőn, mert a futamon a sok barom mindig szétválaszt minket. Engem rendszerint az első kanyarban tolnak meg, vagy ha ott nem akkor később, mert a dirty air-t nem számolják bele a féktávba, meg a teli tankot.
Szoktam is anyázni. Pole-ból utolsónak lenni és még büntit se kapnak érte.
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4229 üzenetére
Hát lehet, hogy pörgős, de kb ott is az van, amit a Gridben sem szerettem, hogy az első kanyarért mindenki öl, és aki azt túléli és valamennyire ismeri a pályát az nyer. 3 kör alatt nem lehet jókat csatázni, de kinek a pap.
Más: a mai multis mezőny kritikán aluli volt. Lehet azért, mert nem találkoztam magyarral...
Mentem jó pár verseny ma du-án és időmérőn egyszer sem volt olyan, hogy vki 1 mp-n belül tudott volna lenni hozzám képest (versenyről inkább nem is szólok).
Persze aztán mentek a kilépések, amikor meglátták az időmet, vagy elment a kedvük az egésztől, vagy azt hitték, hogy csíter vagyok.
Egy idő után már direkt benne hagytam fél mp-t a körömben, hogy ne vegyem el a kedvüket. -
zodo
nagyúr
válasz
Steady74 #4205 üzenetére
Szia Steady!
Köszi a tanácsokat!
, de egyelőre még a kormánybeállításokon ügyködöm és amúgy sem vagyok még jártas a játékban, mert talán ha 100 kört mentem (ez csak Valencia, máshol nem is mentem még max. 1-2 kört kíváncsiságból ) akkor sokat mondok.
, de az se most volt, szóval teljesen előröl kell kezdjem a tanulást. -
Katsu
aktív tag
válasz
Steady74 #4197 üzenetére
húúúú, ez jól hangzik.
Lanon belül nem volt ilyen lehetőség, azért hitterm azt, hogy nincs a játékban.
Csütörtök délután nyomhatunk valamit. Annak örülnék. Legalább kipróbálhatom magamat.
De kezdjünk valami egyszerű pályával, pályákkal. Pl.: Melbourne, Valencia, Spa. Nekem ezek már nem ismeretlenek. A többi még eléggé.Üdv: Katsu
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4156 üzenetére
Én úgy mentem volna, de ez a kib...ott mobil net annyira szar lett. Csak EDGE hálózat volt, amitől még a mobilom is gyorsabban működik. Még a googlét se töltötte be. Az optikait még nem kötötték be így szívás van. Most úgy ahogy megy és remélem délután 3 után te is jössz. Team Speak-en fennt leszünk és közben dumálunk.
Persze bármikor kifagyhatok a szeróról, meg hasonlók.
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4065 üzenetére
Az automata váltó nem kicsit szánalmas
. Egyszerűen nem vált vissza, ez hatalmas hátrány. Gridben pl ekkora kül. nem volt a két típus között, ha volt egyáltalán.
Ennyire hangos a g27 váltója? force ex-el nagyon puhán lehet váltani. Végre vmi amiben jobb, mint a nagy testvér...
Am jól mentél, én a 3 körös versenyeket nem csipázom szim-el pláne. Kár, hogy nem tudok felvenni, tegnap olyan 20%-os futamot nyomtam, hogy még én is meglepődtem.
szerk: lol, 2. monza vid: látom mindenki ismeri a pályát...
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #3848 üzenetére
Múlt héten sokat voltam és egyszer láttalak is, de vagy 2-3 órán keresztül mindig amikor megnéztelek azt láttam, hogy olasz futamot nyomsz. 100%-os volt, vagy több rövidebb?
Hétvégén nem valószínű, hogy jó lesz, főleg mert F1 is van, majd meglátjuk (vasárnap F1 után van rá esély). Én ezen a héten fenn leszek, de főleg pályát tanulok, mert szeretném a maradék pályákat is belőni.
pcguru1: A csapatváltást nem tudom, a gombokat a MYF1-en belül a Driving controls-ban tudod állítani. Asszem az EDIT résznél.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3704 üzenetére
Eddig ezen a pályán nyomtam a legtöbbet, szerintem 200-250 kör biztos benne van már (anno rFactorban volt olyan, hogy 800-900 köröket lenyomtunk egy pályán
). TT-ben stabilan tudom hozni az 1:05.9xx-es időket, néha beesik egy-két 1:05.8xx is. De ez az idő, ezzel setuppal nálam már nagyon a vége, nem tudok többet kihozni belőle. Legjobb szektoridőket veszem, akkor kb. 1:05.5 eleje.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3619 üzenetére
Szerintem akkor nem!
De, ami eddig negatív az csak az esős verseny volt nekem. Remélem csak ideiglenesen vették ki, hogy rendbe rakjanak valamit.
Amúgy érezhetően jobban fut, nincsenek micro laggok, amit remélek hogy nem a grafikai "butítástól" van. Bár hozzáteszem nagyon szép lett, hogy belőtte a DX11-et, kimondottan szép. A prockóm húzva volt kicsit visszavettem, de szerintem nem az okozta a fagyásokat. Vannak még hibák. Hiszem és gondolom és remélem nem ez lesz az egyetlen tapasz a gémhez!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3424 üzenetére
A Brazil időmmel elszórakoztam 1 1,5 órát, de amint elállítottam valamit nem tudtam utolérni azt a Ghost cart amit te kergetsz. Szal lehet, hogy marad az a beállítás. Az ha jól emlékszem kicsit nagyobb szárnnyal van, azért vered az 1. szektorban, de utána meg elhúz. Ezért nem mindig a kisebb szárny a jobb!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3424 üzenetére
Köszi!
Hát majd szétszakadtam a tegnapi időmérő végén is, mert feltartottak. 2 tizeddel voltam gyorsabb, de mivel nem álltak félre, csak a 2. hely lett az enyém:
Mégis csak jó lesz ez a beállítás.
Szerintem a közepestől a legkisebbig kell variálni a szárnyakkal. Ettől nagyobb csak esőben kell. Tehát nyugodtan hangolj nagyobb szárnyakkal, ha úgy érzed, nem biztos, hogy top speed a gyorsabb!
Lásd Korea! 320-325 Km/h-ra hangoltam a szárnyakat: -
GuruZone
őstag
válasz
Steady74 #2152 üzenetére
köszi! én sem ismertem amúgy az abu dhabi pályát.
Unbaised felettem van egy szinttel, úgy tudtam tartani, hogy lágy gumival kezdtem a 20%-os versenyt, ő pedig keménnyel.
Időmérőn fél perccel gyorsabb, versenyben kapok 1 mp-et is /lap.Én segitségekkel megyek, ABS + TC Medium, automata váltó, Corners Only az új pályáknál, de olyan szerverre ahol minden assist off, oda biztos nem fogok bemenni. Így szoktam meg, kihagytam az elmúlt 6 év szimulátornak nevezett dolgait, utoljára GP4-gyel nyomtam sok-sok éve
-
válasz
Steady74 #2089 üzenetére
Hát ez baromira nem igaz.. Én ha akarnék sem tudnék gyorsan bemenni, mert hiába van kikapcsolva a pit segéd, akkor is befékez jóval a vonal előtt a megfelelő tempóra, de ha többen vagyunk a boxban, ugyan így megszívom
Semmi köze a fehér vonal átlépésének ehhez. Azért van, mert megvárja a nyalókás, hogy mindenki elmenjen, és "biztonságosan" hajthass ki. Bug..
Úgy lehet kiküszöbölni, hogy az ajánlott box stratégia helyett pár körrel előbb, vagy később mész ki, és akkor talán nem kerülsz forgalomba.
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #1927 üzenetére
Hát én még csak most fogok csatlakozni a multihoz. Eddig úgy gondoltam, hogy a carriert nyomatva ismerem majd meg a pályákat, de ez így elég sokáig tartana, szóval majd megyek egy gyorstalpalót az összes pályán (kb 30 kör), hogy multin ne kolbászoljak.
Nekem eddig szegényes a listám: Bahrein-t már nagyon vágom, túlságosan is... Spa-n összehozok jó köröket, melbourne-ben kezdem kapizsgálni.
A többi pályán még nem mentem, persze több mint 10 év f1 nézés miatt ismerem sok pálya vonalvezetését, de az édeskevés. -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #1917 üzenetére
Én még nem gondolnám, hogy el kéne kezdeni az apróbb beállításokat. Az rendben van, hogy a nagy setup-ok közül kiválasztjuk a megfelelőt, de többet egyelőre nem tudunk, mert nem ismerjük annyira a pályákat.
Pl hiába állítok egy hangyafasznyit a szárnyakon, vagy a fékelosztáson, úgysem fogom érezni, mert nem tudok két kört ugyanúgy futni. Sztem majd ha eljutunk arra a szintre,mint a Gridben, hogy lacettivel Spa-ban minden gond nélkül tudsz ugyanolyan gyors köröket futni, és már a századnyi különbésgeket is érzékeled, akkor lehet elkezdeni belenyúlni.
Ez persze csak az én véleményem, azt is lehet csinálni, hogy ráfekszünk egy pályára (200-300 kör), de 19 pályán ezt végicsinálni... Én még várok vele.szepsy: Chatelni nem lehet, LIVE-on belül lehet üzenetet küldeni az emberkéknek. Olyan mintha emaileznél.
Bandit21: Valszeg a proci kevés.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Ja hogy te ABS-el mentél? Akkor légyszi GP szabadedzésen futott körödet nézd meg milyen, mert TT-ben nem valós annyira. GP szabadedzésén 24 elejénél tartok segítségek nélkül, de még nem volt elég időm. Ma meg holnap nincs áramunk 8-16-ig, szal most itt szívok.
Hétfőtől dolgozok végre, és a műszakolás majd felborítja az online ráérőségemet, de majd csak összefutunk gurigázni.Tehát nem mentem még Monzában TT-ben, mert aztán megszokom és szívok a GP-n. Inkább menj már te GP-n. Az sokkal másabb érzés. Ja és kapcsolj ki minden segítséget, a benzin és gumi szimulálást meg kapcsold be!
Ugye mondtam, hogy sokkal jobb DX11-ben.
Mintha nekünk lenne optimalizálva. Pár bugot leszámítva elmegy.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1593 üzenetére
Gurulok 1 pár kört úgy is mindjárt, de az a tapasztalatom, hogy TT-ben kb. 3mp-el jobb időt futok. Most GP-ben 24 elejénél tartok, de lesz jobb is csak valahol mindig belehibázok.
Ízelítőnek néhány on board videó többek kérésére:
Néhány hiba azért belcsúszik
Mindenhol segítségek off, és legendek ellen megyek! Ezen nem változtatok soha!
Ausztrália
Lotus-al karrier szabadedzés: [link]Ferrarival GP szabadedzés: [link]
Ferrarival GP szabadedzés esőben(Itt a legendek 46 valamennyit futottak: [link]
És ettől biztos lehet gyorsabban menni még, mert ezek csak 1. szabadedzések voltak és folyamatosan javul a pálya tapadása.
Jó szórakozást hozzá!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1568 üzenetére
Megyek futok ott 1 pár kört, legalább beállítom oda a kocsit. Előbb utóbb ott is lesz verseny. Majd fellököm a köridőt. Ferrarival megyek GP szabadedzést.
Csináltam Ausztrál videókat Lotussal és Ferrarival + a Ferrarival szakadó esőben is. Nem visszajátszások. Lököm majd a linket. Hát a legendek elég gyengék esőben kb. 6-7 mp-et vertem rájuk.
Remélem lesz valami NINJA vagy VETERAN fokozat is mert elég gyenguszok.
-
válasz
Steady74 #1490 üzenetére
Mindjart gyakorlok is, szeretem azt a palyat. Lauda001 a liveom, de valszeg nem fogunk tudni jatszani.
(#1480) Rototti Jol nyomtad a ferkaval, pedig milyen pocskoszoru az a lotus.
Tegnap probalgattam a bahrain palyat de eleg neheznek tunt, inkabb mentem montrealban.
(#1541) skylaner Nekem 1.16.613.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Steady74 #1212 üzenetére
Annyit elfelejtettem irni hogy így is meg van a 45-50 fps, csak azért idegesítő hogy a gpu nincs kipörgetve 100%-osan!Azt hittem egy 4 ghz-re huzott q9550 elég lesz még minden játéknak egy jó ideig, de úgy látszik az F1 megdöntötte az elképzeléseimet, azért remélem a jövő játékai ilyen szempontból jobban lesznek megírva!
Még egyszer köszi a segítséget mindenkinek! -
AMD_ok
őstag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #947 üzenetére
Gondolom a kocsi használatától függ az idő. TT-ben minden mindig tökéletes. Nincs túlmelegedett fék, motor, gumi, üzemanyag kopás meg hasonlók. Időmérőn meg már tényleg számít hogyan vezeted az autót.
Azért úgy érzem az időmérőn se leszek azért annyira lemaradva.Most megyek megvenni a gémet, majd segítesz beállítani a LIVE-ot?
Jövök kb. 1-1,5 óra múlva. -
Enton
addikt
válasz
Steady74 #581 üzenetére
Én amundó vagyok ha esőben jól megy, habár amig nincs kormányom addig csak bohóckodom igazából, akkor szárazon is jól kell hogy menjen.
Na mind1, októberben jön a g25 azzal már királyságos lesz.
Addig meg elszórakozni jól van a rumblebad 2 is. Habár ezek a gyári beállítások valami szörnyűek. A gázt meg a féket gombra rakták. :S
Ezt is hackkelni kell mint a Grid-ben.Kérdés akinek van g25-je az nézze már meg ha még nem tette lehet használni a H váltót is hozzá, vagy csak a szekvenciális műxik?
Tudom, hogy nem életszerű de én tuti kipróbálom úgy is, majd ha meglesz a kormány.
Mekkora buli már H váltóval F1 gépet vezetni.Most, hogy belenéztem az Actionmap-be és megnyitottam a G25-öt azt kell látnom, sajna nem lehet a H váltót használni váltásra, max sekvenciális módban.
-
válasz
Steady74 #556 üzenetére
Szia!
Remeljuk ugy lesz!
Te is kormannyal nyomod?
ADAM1337 Ezt a zold csikot en se ertem, a shiftben is ilyen volt, de ott ki lehetett kapcsolni, itt meg en se talaltam ra opciot. Elobb mentem par kort monacoban, nagyon ott van szvsz, jol lemodelleztek a palyakat. Neha egy ilyen falnak csapodas utan ugy erezni, mintha nehezebben gyorsulna a kocsi, aztan osszeszedi magat.
-
Enton
addikt
válasz
Steady74 #266 üzenetére
Folyamatosan!
De eddig még semmi közeli és jólárasított nem volt.
Eddig úgy fest ha jön a game akkor kölcsönkormány lesz.EVERYBODY:
Egy új videó:
Suzuoka Test Száraz és esős pályán
Vannak kivetnivaló dolgok a játékkal kapcsolatban, de aki nem vérbeli szim-et vár tőle annak nagyon jó játék lesz ez.
Plusz egy playstation-ös értékelés:
-
Enton
addikt
válasz
Steady74 #264 üzenetére
Live nem fizetős. Csak xboy-on kell fizetni a gold meg silver tagságért. Pc-n ilyen nincs.
Max a marketplace van ahol játékokat lehet venni ez meg lényegében egyenlő a steam GoG és hasonló oldalakkal.
A lényeg, jelenleg nem támogatott régió magyarország, így ha ki akarod élvezni a multi előnyeit, akkor lopás/csalás/hazudozás árán regisztrálni kell egy külföldi accountot amivel már simán mennek a multis gamék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest