Legfrissebb anyagok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Elmondanám, hogy vannak szándékos balfékek! Vagy csak én futok velük össze? Szánalmas kis köcsögök, akik nem bírják, ha megelőzik őket. Amikor hátulról belém bombáznak, azt meg ne is említsem.
Persze vannak normálisak is. Ha nem normális a társaság és én vagyok a szeró, akkor coll off és el vannak intézve az ilyen esetek.
-
Steady74
addikt
ez így van. Heti 1-2 alkalommal van lehetőségem játszani, van már egy pár külföldi "barát" a live-on, aki ha belépek azonnal játszani hív. Szerencsére egyre több a magyar is, szóval élvezetes meccsek vannak.
A második monzai futamot nem töltötte fel rendesen a yt valamiért, most itt a link rendesen:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest