- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiercell
aktív tag
válasz
Steady74 #4241 üzenetére
Ma játszottam egy órát, ennyire még sosem idegesítettek fel a játékosok, mindig volt valaki aki vállalta hogy belémszáll, meglök és úgy előz meg. Én sem bírtam az idegeimmel és elkezdtem vadászni (főleg azokat akik már ártottak nekem az ő technikájukkal többé-kevésbé be is vált) Igaz, hogy csak egyszer sikerült nyernem egy 7 futamos bajnokságban, de végül 2 ponttal megnyertem 110 lett összesen. Valenciában tegnap meg megörököltem tőled az első helyet az utolsó kanyarig...
Amúgy adeon911 néven ismerősebb lehetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest