- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4450 üzenetére
Értem, köszi! bár vizuális hatása nem érdekel, valóban hasznos lehet, ha látod a felverődő eső mennyiségét.
Az esőmenőktől kérdezem: verseny előtt honnan lehet eldönteni, hogy intermediet vagy az esőgumi kerüljön fel? hévégén volt egy multi versenysorozat, spa, monza, valencia, esett mindenhol. A futam előtt csak azt láttam a boxból, hogy egyik, írta a kijelzőn, hogy 26% az esőre. Na fogalmam sem volt hogy döntsek.
Ami viszont kicsit érdekes volt, hogy Abu Dhabi-ban is szakadt az eső, a sivatag közepén
mivel tudom azt állítani, ha pl egy 20%-os futamon bemegyek a boxba orrkúp cserére az első kör végén, akkor lágy keverékű gumit tegyenek fel ne keményet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest