- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Sziasztok!
AGP-s Sapphire 2600Xt-m van, amivel kapcsolatban két kérdésem lenne:
1. Felraktam tegnap a Sapphire honlapján található 8.4 Hotfixet (32-bites xp-hez), de minden progi továbbra is 8.3-as drivert mutat. Most valamit vagy elsz@btam, vagy tényleg én vagyok a hülye.
2. Az Everest (4.5 UE) szerint a GPU jellemzőinél a unified (egységesített) árnyalók száma 80. Ezzel csak annyi a nyűgöm, hogy pár héttel ezelőtt még 120-at írt ki. Melyik a helyes érték?
Tudom... olvasgassam az 1. hsz-t, de abból nem derül ki számomra semmi ezzel kapcsolatban.
A kártya egyébként nem rossz, a hűtése olyan amilyen (viszont passzol rá az x800-ról leszerelt Glacialtech Northpole 1000-es VGA hűtőm, amit nemsokára fel is illesztek), relatíve jól húzható (nálam 857/1750MHz fölé nem megy).
Üdv.: G.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest