Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Céges számlás vásárlás keretein belül beszerzett MX Master 3S egerem jobb klikkje néha kihagy. Számítottam erre a hibára, mert a Performance MX óta ez a harmadik egerem ebben a termékvonalban, és a Performance MX is mikrokapcsoló cserére szorult anno.
Arra viszont nem számítottam, hogy kicsivel több, mint 2 év után ki is jön ez a hiba.Tudtok esetleg olyasvalakit, aki - preferáltan Bp és környékén - foglalkozik mikrokapcsolók cseréjével? Anno a Performance MX-et postán küldtem el egy szintén itteni fórumtagnak, aki akkor korrektül megcsinálta, de sajnos már több, mint 10 éve volt, és nem találom a levelezést. Én magam nem fognék hozzá itthon, mert egyrészt sem eszközeim nincsenek hozzá, és a kezemet sem érzem elég biztosnak ilyen apró műveletekhez.
Köszi, ha valaki tud segíteni!
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Logitech g935 fulesen a kihajtható mikrofon nem működik.
Hivatalos szervize van?
Házilag könnyen szét lehet szedni?
Kinek volt ilyen?Köszi
-
kishope
csendes tag
válasz
D4rkm4n #1899 üzenetére
1.Más eszközhöz csatlakoztatva is így viselkedik? A napokban találkoztam ilyennel: egy másik "tartalék" rádiós egér volt a táskában, és merült az elemje, attól ugrált. 2.Fényes felületen is előfordul. 3.Töltsed fel, lemerülve is bámulatos dolgokat művelhet. 4.Kicsi az esély, de van lehetőség frisseb drivert tenni? Ezek így nem nagyon mennek tönkre 5.Ha már nem garis, én kinyitnám kiporolni. (De csak ha tudod mit csinálsz.) Akkut levenni pár percre.
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Nekem nem kimondottan szerviz, inkáb troubleshoot problémám lenne. MX Everywhere egér folyamatosan ugrál, (glitchy) egyenletes mozgatás mellett. Ezt hogyan tudom orvosolni? (Neten semmilyen használható segítséget nem találtam.)
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Logitech g935 nem működik mic.
Szervize van?
Házilag konnU szétszedni?
Kinek volt ilyen?Köszi
-
Icewloxy
tag
Van magyar Logitech ügyfélszolgálat telefonszám vagy e-mail ? Rendeltem a gyári weboldalukról terméket már három napja és még el sem küldtek pedig ma kellett volna hogy kézhez kapjam azért külön 5000 Ft szállítási költséget fizettem hogy kettő három nap alatt ideérjen.
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Logitech G Pro egér görgője szarakodik. Lefele tekerésnél néha felfelé ugrik egyet-egyet. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
Kuszi001
csendes tag
Üdv!
Logitech Z 906 meghülyült, magától hangot vált, hang módokat stb. Ez javítható? Tudtok szervizt? Esetleg mi romlott el benne? Ma kezdte el... -
jano_77
nagyúr
Üdv.
Érdeklődni szeretnék, hogy Logitech X-210 magashangszórója javítható-e? Hová érdemes fordulni bevizsgálás illetve javítás miatt?
A jobb oldali sajnos egy idő óta elég erőtlen a bal oldalihoz képest, nagyon gyengén szól. -
qqwerty
tag
Üdv mindenkinek!
Keresek hibás Logitech K800-as billentyűzetet alkatrésznek vagy CTRL mechanikát -
AlexWolf
senior tag
Szia,
Nekem hasonló gondom volt pár hónappal a megvásárlása után. Egyetlen megoldás az volt, hogy még a garanciában javították. Elég ratyi a ki-be kapcsoló gombja, és mivel ha vezeték nélküli módban használod, akkor kikapcsol egy idő után, én legtöbbször vezetékes módban használom. De ha ki is kapcsol, akkor ha rádugod a vezetékre, akkor újra bekapcsol. Ezzel ki lehet küszöbölni a kapcsoló használatát, mert már nem bízom benne, hogy bírja. Így használom több mint 2 éve, és azóta semmi baja.
A lényeg, hogy ne kapcsolgasd -
AlexWolf
senior tag
Hoi,
Esetleg nem tud valaki olyan szervizt ajánlani ahol Logitech G935 füllhallgatón tudnak párnát cserélni? Meg a pánton lévő párnát is?
Teljesen megette az idő vasfoga pedig csak pár éves.Előre is köszi.
-
poli27
veterán
válasz
bandi0000 #1884 üzenetére
Nekem már 2x cserélték ezt a fost.... mindig az akku halt meg benne... MOndjuk nekem nem X csak G502LS .... Az tuti soha többet nem veszek Logitech terméket, a szoftverjük egy ócskavas, a hardver meg az árához képest ótvar xar.... Ez már nem a 10-15 évvel ezelőtti Logitech!.....
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Van egy G502X egerem, azt vettem észre mostanában, hogy jelzi, hogy lemerül, akkor felrakom kábelra, és a HUB-ba nézem, hogy 15-ről 1 perc alatt kb felmegy 50-60ra, aztán X idő alatt 10-20p "feltölt" legalább is nem villog és 100%-ot mutat. lehúzom a töltőről és 10-20p alatt megint 15%-ra esik le
Amúgy nincs 1 éves az egér, és nem is szoktam töltőn tartani, szóval remélhetőleg nem halt be az akkumlátor
Ötlet valakinek, vagy gariztatni próbáljam?
-
poli27
veterán
válasz
Bal0924 #1881 üzenetére
EZ a Logitech egy fos... Komolyan gondolkozom a cseréjén (G502LS+G915LS) elköltesz egy kazal pénzt és a szoftverje egy forintot nem ér... Ez volt az utolsó hogy Logitech terméket vette az tuti... Önálló életet él a világítás rajta, nem indul el a Ghub kilép magától, tegnap beállítottam, hogy a Windows kezelje a fényeket rajta, ma már az se működik, és megint megörjít a szinváltásával a billentyűzeten..... Nagyon kezd elegem lenni belőle...
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Nemtudom hogy ide lehet ez ügyben írni ide.Ma frissült a G hub, 2004.1.515200.
A Dinamikus világítással kacsolatban lenne kis gond.
Ha be van kapcsolva, hogy a windows kezelje a színeket, akkor a Norton 360 meghülyül és azt írja hogy a "viselkedésalapú védelem" kikapcsolva és nem lehet javítani.
Csak ha kikapcsolom a dinamikus világítást és újraindítom a gépet.Vagy nem is számít hibának, de elég érdekes.
-
atty_hor
tag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech G305 LIGHTSPEED egeret a https://www.logitechg.com/ ról.
Sajnos rossz a felső illesztés - lötyög - a gombok sem az igaziak.
Sebaj, gondoltam visszaküldöm, az ingyenes. A probléma, hogy az űrlapon bejelentésre semmit sem reagálnak, és nincsen semmi normális kontakt az oldalon.
Intézett velük garanciát valamelyikőtők? Tudtok elérhetőséget.
Előre is kösz! -
kishope
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam egyet (Logitech MX Master 2S) ugyanilyen hibával. Nem nagy a baj. A hüvelyk ujjnál lefelé van egy gomb, annak a gumi burkolata megtört, és örökké nyomódik. Addig pedig kikapcsolja a lézert. Én sose használtam azt az ablakváltó gombot, kikötöttem, és tadaam!
További Segítségképp: a csavarjai a csúszófelületek alatt rejtőznek.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy Logitech G Pro X mikrofonos fejhallgatóm és szerintem a külső hangkártyája meghalt. A G HUB állandóan azt jelzi ki hogy "beállítás" a füles alatt és ennyi, semmit se lehet vele csinálni, semmi hang nem jön ki belőle. Persze jack csatival összekötve a géppel minden rendben, csak az úgy nem az igazi.
Megpróbáltam már egy csomó dolgot de semmi sem segített.
Mai napom arra ment rá hogy próbáltam keresni egy Magyar nyelvű segítséget hogy legalább csevegésen keresztül kapjak valami infót hogy lehet-e külön rendelnem kártyát, vagy mit tudnak tanácsolni. De kb. esélytelen hogy beszéljek bárkivel is..
Nagyon problémás így hogy nincs már Magyar nyelvű support csak Angol..
Valaki jár esetleg hasonló cipőben? -
gufy
tag
Sziasztok! Van egy Logitech S510 cordless keyboard+mouse kombóm, viszont az egér szegény sajnos elpesszent, jó lenne másik cordless egérrel pótolni. Azt honnan tudom, hogy az S510 vevővel milyen egerek lehetnek kompatibilisek?
-
szakal33
újonc
Sziasztok!
Van egy gpro egerem, amiben valószínüleg az akkumulátor belül kilazult és állandóan lötyög benne.
Első próbálkozásra elküldtem az emagon keresztül a fixit szervizbe. Hát igen csodás egy hely... Csatolt videó és részletes leírás alapján megállapították, hogy nem hibás. kb. 4 hetet időzött az eszközöm náluk. Emagot felhívtam, hogy wazzup, most mit csináljak, hiszen az üzletben ahol leadtam a garanciákat intéző munkatárs is konstatálta a hibát... Azt tanácsolták, hogy keressem fel a logitech supportot és ők majd intézik.
Jó felkerestem őket telefonon, elmndtam a hibát, ticketszámmal videót készítettem, elküldtem az emagos számlát, a logiteches lepecsételt szaküzletben kitöltött garanciakártyát, az emag oldaláról letöltött számlát, a FIXIT által írt ostobaságot, egy szóval mindent is....
Nos 4 hete vagyok a supporttal el, tömérdek beszélgetés, telefonhívás, semmi nem vezetett előre...Indoklás: Nem validálható az emagos számla...
Bárkinek volt bármi hasonló tapasztalata, vagy van tippje mit lehetne csinálni ez esetben?
Köszönöm szépen előre is ! -
RAMyMamy
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van görgő- és/vagy kapcsolóhibás Logitech egere, billentyűzete, amit a csodás márkaszerviz nem tudott megjavítani, keressen nyugodtan. -
ocecica
csendes tag
Sziasztok!
Logitech Mx Master 2s egerem egyik pillanatban úgy gondolta, hogy a lézer nem érzékel és nem megy sehová, összes többi gomb működik.
Valahogy menthető lehet, vagy érdemes lenne elküldeni szervizbe? Járt már így valaki?
Nincs már rá garancia.Köszi előre is.
-
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mit csinálok rosszul, de a Logitech MX billentyűzet valamiért az alábbi furcsaságokat produkálja WIN10 alatt (magyar és us nyelvi beállítással is, amúgy US kiosztás maga a bill)
- t betű leütésére háttérvilágítást növel állandóan, amellett hogy leírja a t-t
- Nem numerikus billentyűzeten az 1-es karakterre 1t-t ír be, tehát dupláz, a 2-esre pedig 21-et.
Nagyon idegesítő dolgok ezek, beállításokkal nem variáltam, nem tudom mi okozza ezeket a problémákat. Valakinek hasonló? -
atomfal
csendes tag
Sziasztok!
Ezer éve használok logitech termékeket, de ami most történt velem felháborító. Vettem cégemre (cégre nincs 14 napos gar) egy G213 Prodigy billentyűzetet. Első napján már gyárilag hibásak voltak a billentyűk. Mondom semmi gond eddig sosem volt probléma a garanciával biztos megint cserélik egyből és kész. A nagykerben mikor vissza vittem jelezték külső garanciás forduljak a logitech ügyfélszolgálathoz. Itt szívéjesen üdvözöltek és azzal a lendülettel tovább küldted a magyarországi szervizhez Fixit-services. Mondom okéééé bár már itt érdekesen néztem javítják a pár napos billentyűt. Elküldtem ennek a profi szerviznek (https://rma.fixit-service.com/) akik tényleg nagyon hamar kb. 4-5 nap alatt vissza küldték, hogy teljes billentyű csere. Mondtam magamban ez még emészthető jó lesz így. DE!! Ugyan csak nem volt jó a billentyűzet így megint vissza küldtem a terméket. Na ezt addig játszottuk míg nem meguntam és harmadikra már írtam nekik, hogy szeretném a pénzemet vissza kapni. Amúgy nem értem, hogy lehet így vissza küldeni terméket egy szervizből, hogy nem is tesztelik. Erre negyedikre kaptam egy új billentyűt, ami angol kiosztású volt. Ezt már ki sem próbáltam egyből vissza küldtem nekik én nem angol kiosztást vettem, de már a termék amúgy sem érdekel ezek után. Innentől én már csak a pénzemet akartam vissza kapni, amire a szerviz válasza az volt, hogy ők nem tudnak vissza térítést forduljak oda ahol vettem. Így vissza kerültem oda ahonnan jöttem itt a kapcsolattartó azt mondta őn csak jóváírást tudnak, de ezt csak a logitech adhat nekik. Jóember módjára követtem az utasÍtást és jeleztem a gyártó felé ismét, akik megint csak a szervizbe akartak küldeni ekkora elpattant az utolsó húr és követelőzni kezdtem. A kapcsolattartó természetesen csak nyugtatgatott és mondta minden rendben....... több mint 3 hónap telt el van egy hibás billentyűzetem és jelenleg ott vagyok, hogy felfogom jelenteni a gyártót. Ezt annak írom aki esetleg cégre vásárolna drágább terméket. Ne tegye!! Megbízhatatlan lett a logitech már messze a régi ügyfélszolgálatától.
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy Z-533-al van problémám: a kontrollere nem működik a legjobban: alig, hogy bekapcsolom, már üvölt is a hangrendszer, aztán elmegy a hang. Már nem garanciás. Hova lehetne elvinni megcsináltatni Budapesten?
Köszi a válaszokat előre is!
-
Sziasztok, már a második G935 fejhallgatóval küzdök, egyi 2 és fél hónapig bírta a másik meg másfél, néha elmegy a hang, vagy csak egyik oldalt szól, és ha megmozgatom a bekapcsoló gombot akkor recsegve de megjavul, vagy éppen ki és bekapcsolás oldja meg. Valakinek esetleg van ezzel még tapasztalata?
-
poli27
veterán
A Logitech honlapján sehogy nem lehet Magyar nyelven ügyet intézni élő emberrel már? Elég nagy szar lett az oldaluk...
-
poli27
veterán
Van valakinek esetétleg egy kuponja a webshophoz?
-
nelopj
csendes tag
Hello
Logitech G633 fejhallgatóval van gondunk.
Egyszer csak elment a mikrofon!
Valaki,járt már így?
Már próbáltam kábelcserével,de nem javul!
Van szerviz ,ahova érdemes elvinni?
Köszi!
Hello -
Gróf...
aktív tag
Tipikus vindózos probléma!
Hasonlít arra, amikor játszom, felállok a játék mellől, a monitorok elmennek aludni és velük együtt az erősítő is. Minthogy fűzve van a HDMI kábelre. Amikor visszajövök és élednek, akkor a vindóz már "leírta" az erősítőt és áttette egy másik hangeszközre a hangot. Ilyenkor a játékban újra ki kell választani az erősítőt, vagy a default hangeszközt és megy minden tovább a maga megszokott medrében.
Valami hasonlót tudok elképzelni: A füles "lejelenti," hogy nincs mikrofon, így a vin letesz róla... -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Vettem egy G935-öt, amikor felhajtom a mikrofont és vissza, nem működik.
És csak a mikrofon letiltása és engedélyezése után működik.
Beszéltem mással akinek szintén ugyan ez van neki és ugyan ezt csinálja.
Valaki esetleg tud valamit ezzel kapcsolatban? -
laceszgamer
addikt
LGHUB Agent-el mit lehet kezdeni?
Pár napja kezdte el, fura volt, hogy miért melegebb a proci alapjáraton mint szokott lenni, és néztem ez használja folyamatosan 10-20%-on a procit.
Mellé próbáltam belépni a Logitech G HUB-ba, erre csak a betöltőkép megy folyamatosan.
Agent-et le tudom lőni feladatkezelőből, de elindítok egy játékot, elindítja magát újra, ismét le kell állítani.
Nem is értem miért kellett a régi szoftvert lecserélniük Logitech-nél erre az újra, olyat már csinált egyszer, hogy simán beléptem, aztán a füles megjelent hogy ott van, de nem tudtam rányomni, hogy a beállításaihoz hozzáférjek, utána egyszer csak megjavult pár napra rá. -
R1200GS
aktív tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli eszközökkel akadt egy kis problémám. Egy wierles USB vevőegységen szeretnék használni egy M705-ös egeret és egy K270-es billentyűzetet. Van 3 egyforma Logitech USB Unifying Receiverem. Az M705-ös egér mindegyikkel tud kommunikálni. Viszont a K270-hez másfajtát kaptam, a billentyűzet csak azzal kommunikál.
Az egeret a unifying250 programmal tudom életre kelteni, a billentyűzetet ConnectUtility-vel.
[kép]A bill mellé kaptam egy kis egyszerű egeret (M185). Nem egy helyen szeretném használni a két eszközt, viszont ezek csak egy vevőegységgel kommunikálnak.
Firmwaret egyik eszközön sem tudok frissíteni.
-
MrLATEX08
csendes tag
Üdv.
Egy fejhallgatónál, nem műszaki hiba esetén is érvényesíteni lehet vajon a garit? Konkrétan műanyag alkatrészek törésére gondolok. Köszi, ha valaki válaszol.
-
poli27
veterán
Hali
Van egy G500 és egy G700S egerem, eredetileg a G700s használtam, de állandóan szívatott, és a beállításokat elfelejtette, mind a dpi mind az egyéb beállításokat Win 10 en, 2 hete feltettem a G500S egeret mondom tuti a másik a szar, erre pont ugyanezt csinálja az is... Tegnap még a gépet is újra raktam Win11 el clean install al, de ugyanezt tapasztalom, ha kikapcsolom a gépet és vissza resetelődik a beállítás az egéren.... a gaming szoftva belépve a default gyári köszön vissza... mi a fene okozza ezt?...
-
PATRIK990225
újonc
Üdv! Egy kis segítség kellene: Thrustmaster T150 kormányt ki javít,ismer itt valaki ilyent? Vagy alkatrészt hol lehet rendelni hozzá? Nagyon megköszönném,ha valaki segítene! SOS!!!!!!!!!
-
OgKush
senior tag
válasz
KillHates #1832 üzenetére
Az öreg KillHates
Szeretkezz ne háborúzz
Üdv: Zefír
Ja amúgy fölsöleges a logitech garanciával élni ezek csak az időt töltik el.. de egy értelmes leírást nem tudnak adni arról, hogy mit néztek meg és mi az eredmény..
A lényeg hogy jó az úgy. Never again logitechBluetoothos hangszóróm is csalódás de nem baj van itt della, fel is gyújthatnám ahelyett, hogy logitech termékeket vásárolok
-
Gabró
tag
Sziasztok! Megköszönöm, ha ebben tud valaki segíteni.
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy G305 egér (kb. 1 év 6 hónapos), amely többször a szimpla bal kattintást dupla kattintásnak érzékeli. Ma felhívtam az angol support-ot és néhány kérdés megválaszolása után írták, hogy küldenek egy vadiújat, a régit nem kell számukra vissza küldenem. A kérdés, hogy mi lesz, ha az új egérben lévő mikrokapcsoló (szerintem ez f*sta össze magát) sem fogja bírni? A mall.hu egyébként 1 év jótállást vállalt, még szerencse, hogy élt a gyártói garancia. Azon gondolkodom, hogy a régiben kicserélem ezt a kapcsolót és kap egy teflon talpat is. Esetleg valaki tudna ajánlani megfelelő mikrokapcsolót? Egyébként az "angol" support előtt le a kalappal. -
HKZsombi
újonc
Sziasztok!
Mindenkinek azt javaslom hogy ha logitech terméket akartok venni akkor CSAK a https://www.logitechg.com/en-gb/about.html
Től vegyetek mert ugyan nem magyar a telefonszám de egy 10 éves angoltudása elég ahhoz hogy elmagyarázza mi a probléma.
Nagyon kedvesek és segítőkészek látszik rajtuk hogy jót akarnak. Nem javítanak terméket hanem adnak egy újat!
A magyar I fixit egy szutyok fos... Ha már odáig eljutsz hogy valahogy kapcsolatba kerülsz velük le se szarnak téged és a termékedet ami rossz.
Saját tapasztalat alapján próbálok segíteni
Sok sikert és kitartást mindenkinek!
Pacsi✋ -
buda05
csendes tag
Sziasztok!
Garancia lejárta után hova érdemes fodulni szervíz miatt? Fixit vagy egyenes a Logitech?
2019.03.14.-én vásárolt G29-em gázpedálja nem megfelelő. Ha teljesen leveszem a lábam a gázról továbbra is azt érzékeli, mintha nyomnám.. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
F710 kontrollerhez van valami program esetleg valamilyen beállítási lehetőség, hogy rezegjen?
ETS2/ATS-nél nem rezeg.
RDO-ban meg nagyon gyengén.. -
Gróf...
aktív tag
Lezárult az ügyem.
Május 5.-én vittem be az egeret az Extrémbe az egyhetes logi-szervizes levelezés után. Ma reggel jött az SMS, hogy rendezik az ügyem. Visszakaptam az árát.
Egyik cég sem tett semmit azért, hogy fanatikus hívükké váljak!
Vagy fogalmazhatok úgy is, hogy vajon melyiknek állt érdekében, hogy rommá szívassanak a röpke 45 napos, garanciális ügyintézéssel, amit együtt követtek el! -
Gróf...
aktív tag
Már hogyne lehetne egyenesen a szervizzel felvenni a kapcsolatot... Sok sikert hozzá! [link]
És legyen nálad egy nagy adag közepes erősségű nyugtató, mert nem egyszerűek!
Én negyven napja intézem az MX Masterem sorsát. Egy hétig leveleztem a szervizzel, mire kinyögték, hogy vigyem be oda, ahol vettem. Ott azt mondták, hogy 14-18 nap Ami másfél hete járt le. Megvárom a leadástól számított 30 napot és elkezdek asztalt borogatni.
Amúgy, hasonló hibával szembesültem. Az enyémet nem lehetett feltölteni teljesen. Nem állt le a töltés. A programja (Logi options) hülyeségeket írt ki, amíg egyszer ki nem kapcsoltam és vissza az egeret.
Elméletileg volt ez a cég valamikor jó fej, de hogy mostanra elkurvultak, az ziher! -
Nagyon jól tükrözheti az a problémát, hogy mennyire mélyen csesztek el valamit a Logitechél; nekem egy Alienware 610m egerem van, amit a Logitech gyárt a Dellnek és hasonló a nyűgöm.
Jött egy jó pár hete egy firmware frissítés az egérre, azóta ennek is katasztrófa az akku töltöttség kijelzése, rapszódikusan mutatja.Verni kell a pultot náluk, mert nekem anno az MX Master-ben megdöglött az akku és szó nélkül küldtek egy másikat (ráadásul az újabbat) a régire meg azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy"vágjam el a kábelét és adjam le a veszélyes hulladékba"
Persze Aliexpress lett a probléma megoldása, így lett két egerem, igaz a pár dolláros után gyártott akku azért nem volt olyan acélos mint a gyári. -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Februárban vettem egy Logitech MX Anywhere S2 egeret a BestByte-ban, majd használatközben kiderült hogy a tölttségi szintet nem jól adja át a windowsnak.
fullra töltöm és 90%-ot ír, van amikor 50%-ra leugrik majd elkezd laggolni. (Ezt azt jelenti, hogy lemerült) Se a led nem jelzi, hogy tölteni kell se a % alapján nem kéne tölteni.Sajnos a bestbyte nem tudta gariztatni mert a Logitech nem talált hibát az egérben, cserébe az aján lévő 4 csúszkát tökre összekarcolták...
Első kérdésem, hogy lehet ezeken az egereken firmware-t frissíteni? Lehet rosszul kerestem de én nem találtam ilyet.
A másik kérdés, hogy nem lehet bevinni a bestbyte-ot megkerülve és gariztatni?
Azért 23.000FT nem kevés egy egérért, és nem túl korrekt hogy nem javítanak, nem adják vissza a pénzt, csak letagadják a hibát.5-6 gépen kipróbáltam az egeret, egyszerűen nem jó.. és nem hiszem hogy ezt egy szervízben ha megnézik akkor nem látják.
Előre is köszi!
üdv:
KushSzerk: Most látom a fenti linket, már írom is a mailt!
-
Gróf...
aktív tag
Két hete elindítottam egy garanciális ügyintézést a logival. Egy MX Master 2S egérrel kapcsolatban
Egyenesen az ügyfélszolgálattal vettem fel a kapcsolatot, ahol elmondtam, hogy mi a bajom. Nevezetesen, hogy nem tudom feltölteni az akkumulátorát, nem áll le a töltés, butaságokat ír ki a szoftvere.
Egy hétig szívattak azzal, hogy ez az "S/N szám nem jó!" (hiányos) De jó volt!!!! Olyannyira, hogy lefényképeztem és csatoltam a levélhez. És csodák csodája tényleg jó volt!
Aztán bekérték még egyszer az adataimat, Aztán még egyszer, mert egy "üres levél érkezett."
Akkor jött az, hogy kékben nincs, jó-e a szürke?
Ez volt egy hét. Itt némaságba burkolódzott az ügy, majd tegnap jött ez:
"Először is sajnálom, hogy így elhúzódik az ügye, türelméért hálás vagyok!
Amíg a vizsgálat tart, szeretném megkérdezni, hogy a problémájával megkereste-e a viszonteladót, illetve ha igen, akkor milyen indokkal utasították el a garanciális kérelmét? Amennyiben nem tette még meg, kérem keresse fel őket!"De mégis minek???? Hiszen már folyamatban van az ügy!!!
Már a levelezés elején felmerült bennem, hogy direkt húzzák az időt. Illetve, hogy a türelmemet teszik próbára. És valóban. Nem szokásom garanciális ügyekbe bonyolódni. Sokkal hamarabb veszek egy másik terméket és a dolog le van tudva. Ebben az esetben még azt is megtehettem volna, hogy veszek bele egy másik akkumulátort, hátha az fáradt el (Másfél év alatt) Tehát már rég túl lennék az egészen! Ugyan négy, illetve harminc pengővel szegényebben, de nyugodtabban és azt az időt amit ráfordítok, is elkölthettem volna másra!Ezelőtt M705-ös egereket használtam, amiket szintén le kellett cserélni egy - másfél éven belül, mert hol a nyomógombjai fáradtak el, hol az érzékelője hülyült meg. (Három hibás van a polcon)
A végkövetkeztetésem az, hogy a Logitech minőségileg kifogásolható termékeket gyárt, és a támogatása is osztályon aluli! Ezt jelezni fogom az anyacég felé is!
A következő egér biztos, hogy nem tőlük fog származni!Nem vitaindítónak szántam ezt a hozzászólást, csak egyszerűen szerettem volna, ha nyoma marad az esetnek. Biztos vannak itt is fanatikus rajongók. Nekik sok szerencsét kívánok!
-
HKZsombi
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy magyar telefonszámot a logitech-hez?
Garanciális hiba miatt... -
Alc
tag
Sziasztok!
Mivel itthon már egy ideje nem találtam sehol, most meg megint elérhető lett a logitech oldalán, ezért rendeltem gyorsan egy szarvkormány és gázkar modult:
https://www.logitechg.com/hu-hu/products/flight/flight-simulator-yoke-system.945-000004.html
Kell erre nekem még fizetnem valamit? (VÁM vagy valami) Utólag láttam, hogy a számlán amúgy 21% áfa szerepel (úgy is jön ki a weboldalon hírdetett ár).Számlán ez szerepel:
Értékesítő:
Digital River Ireland Limited
Dromore House
East Park
Shannon
County Clare
V14 AN23
IrelandStandard szállítást írnak, 4-7 nap.
Előre is köszönönet a válaszért! -
atenza
senior tag
Nincs véletlen Logitech kupon mostanában?
-
kátú
őstag
válasz
Gombás Jenő #1811 üzenetére
Sajnos a vezetékben nem tudok tanácsot adni, de a macskának a pörköltben lenne a helye...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
gyilkos répa #1818 üzenetére
Nem! a fehér rész belsejébe ami van kocka. Az világít amúgy. Pontosabban az csak egy fényvezető műanyag mert a ledek az alaplapra vannak integrálva.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
gyilkos répa #1816 üzenetére
Ezekhez a sparyk-hez van ilyen kis cső. Na én azt ott középső rész egyik sarkába ahol nagyobb a rés oda nyomtam és egy nagyon rövid szisszenésnyit nyomtam. A gombot nem kell lenyomni hozzá mert kisebb lesz a hézag. Majd gyorsan megnyomkáltam jó sokszor.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
gyilkos répa #1814 üzenetére
Nem ront. Én is alkalmaztam. kb 2 hónapig jó lesz. Bár én ezt a chip kontakt spray-t használtam korábban és váltottam egy kimondott Kontakt tisztító spray tk-460 ami egy film réteget alkot rajta ez beválni látszik mert azóta sincs gond velük.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
gyilkos répa #1812 üzenetére
Szia!
Meg kell őket járatni. Sajnos oxid réteg alakul ki az érintkezőkön.
-
gyilkos répa
tag
Sziasztok! Logitech g910 Orion Spark kb 5 éves billentyűzetemet nem használtam kb 2-3 hónapig (azalatt le volt fedve) és úgy látszik, megadta magát. Több billentyű is kettő-három karaktert ad egy leütésre, más billentyűk csak többedszerre működnek.
Találkoztatok már hasonlóval? Volt esetleg könnyedebb megoldás? Billentyűcserét sajnos magam nem tudok megoldani, nincsenek eszközeim (habár látom, hogy néhol elérhetők a neten csere Romer-G kapcsolók).
Előre is kösz a tanácsot.
Üdv: GyR
-
Gombás Jenő
friss újonc
Segítséget kérnék.
A macska elrágta a G332 fülhallgató vezetékét. Hol tudom javíttatni? -
poli27
veterán
válasz
Plazmacucci #1809 üzenetére
ez szőr....
-
Hi
Ebben tudna valaki tanácsot adni? Gondolom nem garos probléma... [link]
Köszi -
vaakuum
addikt
Valaki, aki ismeri a logi ghub működését, tudna segíteni abban ,hogyan lehet az egér memóriájában tárolt profilt módosítani úgy, hogy továbbra is a tárolt profil legyen használatban? Technikailag csak egy kapcsolási lehetőséget látok a ghub szoftverben, hogy belső profil vagy a szoftveres, de a belsőt nem lehet módosítani, sőt úgy látom, kiolvasni sem tudja ez a hulladék szoftver. Egy gombot szeretnék átdefiniálni, de ha elcseszi az egészet, és berak valami gyári defaultot az egérbe, több kárt csinál, mint hasznot.
Sajnos a logitech gaming softver helyett átálltak erre az ipari hulladékra, ami számomra érthetetlen, és maga a szoftver használhatatlan. A Frontend fejlesztők is megérdemelnék, hogy eltörjék kezüket-lábukat egy ilyen átláthatatlan felület kiadása miatt.
Szóval aki ismeri a ghubot, tudna nekem segíteni? Vagy rakjam vissza a régi programot, mert csak azzal lehet módosítást csinálni a belő memória tartalmán? -
kátú
őstag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy ez a nyambadt Logitech Options miért nem hajlandó bejelentkezni?
Már hetek óta szívatja a kis lelkemet... -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
A G533 füles mikrofonja halk.
Lehet valahogyan felhangosítani? (minden100%-ra van húzva. a vindózban és a gHub-ban is) -
a347
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos megpusztult a Z623-as rendszerem trafó/erősítő része. Vagyis ez a tippem. Nem garis az eszköz. Tudtok olyan embert/szervizt, aki foglakozik ilyen jellegű javítassal?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest