- Házi hangfal építés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
Uraim, egy fontos kérdés:
mitől lehet az alábbi hibajelenség:
egészen a tegnapi napig csak játék közben vettem észre, abból is csak kettőnél (tegnap már másolgatás, letöltés és egyidejű fokozott gépnyúzás - sok usb, vinyó nyúzás - alatt is előjött)
a monitor lemegy stand by mode-ba, a gép valszeg lefagy (hang felakad néha) és se kép, se hang. csak a reset segít.
a rendszer stabil (proci alulfeszelve, de tuti stabil) driverekből az Ati drivert cseréltem rendszeresen (a többiből a legfrissebb van fent)
gondoltam arra, hogy mivel az északi híd a passzív vga hűtője és a böszme xp-120 hűtője alatt van, hátha az a ludas (erősebb ventivel hűtve a procit és az északi hidat is előjött). gondoltam a passzív vga-ra is, ami sohasem melegedett még 60 fok fölé, így a túlmelegedés problémája sem állhat fenn. vinyó nem melegszik túl, sem hibá szektor, sem semmi egyéb. proci túlelegedés szintén kizárva
minden alkatrész rendesen berakva, kontakt szintén kizárva
gondoltam a tápra, de nem lekapcsol, levág, hanem lefagy, így azt is kihúztam.most vagy lap, vagy vga hiba lehetne, de mivel eddig csak 2 játéknál futottam bele (rainbow 6 vegas 1-2), ezt is kizárnám (mint írtam csak játék alatt jött elő, leszámítva a tegnapit)
lehet egy win reinstall lesz a dologból, mert nem zárható ki sajnos az ő ludassága sem 100%-an, de nem hiszem hogy ez lenne a fő problémaforrás
konfigom az adataimnálmindenkinek köszönöm az építő jellegű segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest