- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
Uraim, egy fontos kérdés:
mitől lehet az alábbi hibajelenség:
egészen a tegnapi napig csak játék közben vettem észre, abból is csak kettőnél (tegnap már másolgatás, letöltés és egyidejű fokozott gépnyúzás - sok usb, vinyó nyúzás - alatt is előjött)
a monitor lemegy stand by mode-ba, a gép valszeg lefagy (hang felakad néha) és se kép, se hang. csak a reset segít.
a rendszer stabil (proci alulfeszelve, de tuti stabil) driverekből az Ati drivert cseréltem rendszeresen (a többiből a legfrissebb van fent)
gondoltam arra, hogy mivel az északi híd a passzív vga hűtője és a böszme xp-120 hűtője alatt van, hátha az a ludas (erősebb ventivel hűtve a procit és az északi hidat is előjött). gondoltam a passzív vga-ra is, ami sohasem melegedett még 60 fok fölé, így a túlmelegedés problémája sem állhat fenn. vinyó nem melegszik túl, sem hibá szektor, sem semmi egyéb. proci túlelegedés szintén kizárva
minden alkatrész rendesen berakva, kontakt szintén kizárva
gondoltam a tápra, de nem lekapcsol, levág, hanem lefagy, így azt is kihúztam.most vagy lap, vagy vga hiba lehetne, de mivel eddig csak 2 játéknál futottam bele (rainbow 6 vegas 1-2), ezt is kizárnám (mint írtam csak játék alatt jött elő, leszámítva a tegnapit)
lehet egy win reinstall lesz a dologból, mert nem zárható ki sajnos az ő ludassága sem 100%-an, de nem hiszem hogy ez lenne a fő problémaforrás
konfigom az adataimnálmindenkinek köszönöm az építő jellegű segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PayPal
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- YouTube
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő