Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Mivel driver problémád van, célszerű ennek utánanézni. Sajna AGP-s VGA-d van, ez egy kicsit komplikáltabb, mint az enyém
Ok akkor kell a drivercsere.
Nem tudom mék Catalysttal kezdjem, a 8.3-ra elég sokat panaszkodnak. Az a kérdésem még h ok h megpróbálom magát a drivert és utána hotfix, de ha felteszem a hotfixet akkor le kell szedni a gépről az addigi drivert, vagy rá kell telepíteni.
Azon is gondolkoztam h ne Catalystot tegyek, hallottam az Omegadriverekről, néhányan úgy vélik jobb mint a Catalystok.7600GT: A NET Framework 2.0 egy program asszem emi kell egyes driverekhez. Letöltheted pl. [link]
innen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom mék Catalysttal kezdjem, a 8.3-ra elég sokat panaszkodnak. Az a kérdésem még h ok h megpróbálom magát a drivert és utána hotfix, de ha felteszem a hotfixet akkor le kell szedni a gépről az addigi drivert, vagy rá kell telepíteni.