Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjuti
tag
válasz
dredjudge84 #775 üzenetére
Akkor ha megnyitom a zen appban a linket, és ott paypal fizetek, hiába a zen kártya, nem lesz cashback.
Így van. Régebben még ment, de már tavaly sem kaptam így cashbacket, megreklamáltam, és egyértelműen az volt a válasz, hogy Google Pay és társai kivételével semmilyen más fizetési szolgáltató ( pl. Paypal, Curve etc... ) mögé betett zen kártyával nem lesz cashback
-
AcCEsS
senior tag
válasz
dredjudge84 #773 üzenetére
Ami biztosan jól működik (legalábbi Aliexpress vásárlás esetén), ha a Google Pay-en keresztül fizetek és azon belül a Zen kártyámat választom ki. Simán működik a cashback. Tudom, hogy Te kérdésed a Paypal volt, ezt csak infóként írtam!
-
mepet
addikt
Meg mindig nem jelentkezett senki pro plan user a stone csereberere. Dolnenek a shardok, en csak ezzel a kartyaval fizetek mindenhol.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #775 üzenetére
Valoszinuleg nem. Az ugy nem kartyas fizetes a zen kartyaval, hanem paypal fizetes.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #773 üzenetére
A cashback csak a Zen alkalmazásból megnyitott affiliate linken történő vásárlás során, közvetlen a Zen kártyával fizetés esetén működik.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Jól emlékszem hogy ha paypal mögé tett zen kártyával fizetek aliexpressen akkor nem jár a cashback?
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #770 üzenetére
A "shard->stone" gyujtesre gondolsz, vagy megjelent nalad a "quests" es az "energy->stone booster" ?
-
dredjudge84
őstag
Valaki tudna pár mondatot mondani ezekről az új dolgokról amiket lehet gyűjteni?
-
mepet
addikt
Korabban nalatok is megjelent, aztan mult heten eltunt az energy gyujtesi lehetoseg es a hozza valo questek? Sajnos sosem mukodtek, hiaba latszottak, pedig marha jo cucc lett volna szerintem.
-
Oliverda
félisten
válasz
dredjudge84 #767 üzenetére
Ez a hobbim.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda #766 üzenetére
Ne haragudj hogy megkérdezem, de miért állsz le szinte mindenkivel vitázni? Itt is, a wise topikban is folyton ez megy amikor te hozzászólsz. Komolyan nem értem miért kell ezt? A forumnak nem egymás megalázásáról kéne szólnia, meg hogy kié legyen az utolsó szó, akkor sem ha esetleg neked van igazad. Ha már segítesz azt jó szándékkal tedd.
-
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo #765 üzenetére
Akkor most az egyszer joggal lehetsz büszke magadra.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #762 üzenetére
Most 5%
-
dredjudge84
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy a legdragabb csomagban az aliexpress vásárlásra mennyi cashback jár?
-
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo #759 üzenetére
Kettőnk közül nekem van vele 10+ évnyi gyakorlati tapasztalatom.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Oliverda #758 üzenetére
Nem gond. Attól még, hogy te ezt hiszed az iOS fejlesztők jó része is értelmes és nem egyben szabadítják rá a felhasználók mindegyikére az új verziókat. Az Apple sem véletlenül adott arra lehetőséget, hogy biztonságosabban tudják kiadni az appjaikat. Persze vannak kivételek ebben is
-
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo #755 üzenetére
Akkor úgy fest, iOS-re csak nem normális fejlesztők dolgoznak.
Sosem találkoztam még olyannal, hogy egy már megjelent verziót ne tudtam volna azonnal lehúzni az App Store-ból, de olyanra sem emlékszek, hogy más ne érte volna el a nálam tölthető verziót.
mepet: Mivel napon belül jelent meg nálad, így legfeljebb valami frissítési probléma állhatott a háttérben, mert a szóban forgó módszerrel legkorábban csak másnap kaptad volna meg.
-
mepet
addikt
Es a lenyeg: kideritettem azt is, ha a HUF egyenleget feltoltod forinttal (kartyaval ingyenes, nem feltetlenul, de kiprobaltam, nalam ingyenes a mastercardommal), es utana forintot fizetsz, akkor a forint egyenlegbol vonodik a love kozvetlenul, raadasul, ha PRO planed van, akkor ezutan is kapsz shardokat.
7 eur a PRO plan havidija, az elso 3 honap ingyenes. A zen.com olyan zsenialisan gamifikalta azt, ami a hitelkartyaknal cashback-nek csufolnak, hogy orom lett a penzt kolteni. Imadom a stone-okat sorsolni, nem reg kiporgettem egy 50EUR Fuel Stonet. Ha iszonyuan balszerencses vagy, akkor is majdnem 1% korulre jon ki a kumulativ cashbacked, a gyakorlatban jelentosen tobbre. Ugy saccolnam, hogy kb 400EUR havi koltesnel mar az elofizetesi dijjal egyutt is megeri hasznalni. Ingyen lotto.
Raadasul ugye, mint kiderult, ingyen feltoltod a HUF szamladat, aztan ingyen utalsz HUF-ot. Ha a bankodnal nem ingyenes az utalas, itt bizony az.En kb a jo reszet EUR-ban, tobbit HUF-ban koltom. Van mindket egyenlegemen penz, igy lett egy olyan kartyam, aminel nem kell gondolkodnom, hogy melyik orszagban fizetek vele eppen. Es igy nincsen tobbe valtas. Hala a tegnapi updatenek, veletlen valtas sincs tobbe.
A havi 800EUR ingyenes KP felvetet nem is emlitettem meg. Kiprobaltam egy random szlovak bank ATM-jenel. Tenyleg teljesen ingyen van. Zsenialis ez a cucc.
-
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo #753 üzenetére
Csak nem használják.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Oliverda #752 üzenetére
Van. És ezért működik jól a rendszer
Release a version update in phases - Update your app - App Store Connect - Help - Apple Developer -
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo #751 üzenetére
Nincs és teljesen jól működik így a rendszer hosszú évek óta.
-
Fifi
őstag
válasz
szabi__memo #748 üzenetére
Ismerem az eljárás, csak azt gondoltam, hogy ez az app lokáció alapján egységesen frissül, nem pedig IMEI, gyártói stb. megkülönböztetés szerint. Tévedtem.
Nem teszt verzión vagyok.
Nincs szükség a 115-re, ahogy látod Androidon a 114 is elég. -
Fifi
őstag
válasz
szabi__memo #745 üzenetére
Hát ez érdekes.
Telefonon Google Play alkalmazásban:
Míg PC böngészőben:
Itt az ideje iOS-re váltanunk, ott ilyen nem fordulhat elő. -
Fifi
őstag
válasz
szabi__memo #742 üzenetére
Itt lesz a gond, nálam überf@sz@ android fut, soha nem cserélném rágott almára.
-
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo #740 üzenetére
Ja, hogy sz@r android.
-
Oliverda
félisten
válasz
szabi__memo #738 üzenetére
-
Oliverda
félisten
Ennek a beállításnak a lehetőségét igazán kötelezővé tehetnék az EU-ban:
-
mepet
addikt
Meggyoztel, most kiprobaltam a Forint utalast Forint szamlara IBAN megadasaval. A BIC mezot kitoltotte magatol helyesen, csak a vegere rakott nehany X betut. Jelzem majd, hogy rendben megerkezett-e.
A minimum osszeg minden banki utalasnal 1EUR vagy annak megfelelo osszegu deviza, az utalas dija PRO plan mellett 0, ugy, ahogy a pricing dokumentumban is szerepel.
-
zerodot
aktív tag
SWIFT-re nem igen van szükséged, ha EUR-t és HUF-ot mozgatsz. Előbbi SEPA, a forint pedig "Local"-ként megy a zenről, ami csomagtól függően 50 cent vagy ingyenes.
SHA/OUR/BEN amúgy azt határozza meg, hogy hogyan oszlanak meg az utalás költségei a küldő és a fogadó fél között, a részleteket könnyen ki tudod gúglizni.
-
mepet
addikt
válasz
pictigjis #718 üzenetére
Szerintem ez sokkal mokasabb, mint egy sima cashback rendszer. Imadom sorsolni a Stone-okat, izgalmas, biztos nyeremeny, csak az nem biztos, hogy mennyi.
Minimum visszakapott penz a Shardokbol:
Collecting Shards for purchases with ZEN Pro Card
Exchanging Shards to Stones
Igazabol a garantalt minimum az igy van jelenleg: a legolcsobb stone a kajas: 70 shard. A 70 shardhoz egyedul, buddyk nelkul kell kolteni 70*3.3=231 eurt. A kajas stone-ok erteke minimum 2eur, max 7eur. Nyilvan a leggyakrabban 2eur-t dob. Tehat 231 eur-onkent legalabb 2-t vissza lehet kapni.Stone-ok felhasznalasa:
Exchanging Stones for Rewards
Accepted transaction types to exchange Stones
A Stone-ok felhasznalasahoz azokat egy mar feldolgozott tranzakciohoz kell csatolni utolag. Akkor feldolgozott egy koltes, ha a historyban nem oracskat, hanem minusz jelet latsz elotte. A kajas stonet pl. ettermi kolteshez tudod csatolni. A koltes ertekenek tobbnek kell lennie, mint a Stone ertekenek.EUR Stone HUF koltesre:
Mar kiprobaltam, ugy is mukodott, hogy forintban fizettem az EUR egyenlegembol az etteremben, es utana hasznaltam ra a 2EUR stone-t. Az tortent, hogy megjelent 1.99 EUR-nyi HUF a szamlamon, majd kb 2 nap utan magatol visszavaltodott EUR-ra, ekkor mar csak 1.98EUR lett igy a visszaterites. Mondjuk valoszinu azert, mert kozben romlott a forint... A legegyszerubb, EUR tranzakciora hasznalni a Stonet, mert ugy nincs ez a valtogatas. De, ha csak forint tranzakciot talalsz a Stonehoz, az sem gond, csak varni kell, mig ismet EUR lesz belole. -
mepet
addikt
válasz
Oliverda #716 üzenetére
Sending Stones to ZEN Buddies
Receiving Stones from ZEN BuddiesPro-nak kell lenni, es kuldeni Stone-t a masiknak es akkor a masiktol minden 10-dik Shardja utan kapsz te is egyet. Ha jol ertem, forditva is igy van, tehat ha kapsz valakitol ajandek Stonet, onnantol ugyanugy kapsz Shardokat a koltesei utan.
Pl. ha vasarolsz 3300 EUR ertekben a Pro kartyaval, akkor te kapsz erte 1000Shardot, az akinek kuldtel vagy akitol fogadtal mar Stonet, az pedig 100Shardot kap.Stoneokat nagy erteku vasarlas utan magatol is dob a rendszer (legalabbis a Pro-knak biztosan), egyebkent meg ugye a Shard-okbol tudsz sorsolni Stone-okat. Nekem pl. van egy 4.5%-s nike store-os Stone-om, amit szivesen elcserelnek a "legolcsobb" 2eur kajas Stone-ra.
Azt nem tudom, hogy enged-e szog ugyanolyan Stone-okat kuldeni egymasnak, mert akkor nagyon egyszeru lenne az eset, feltetelezem a tobbsegnek van 2eur kajas, azokat cserelgethetnenk. Ki kene probalni, vagy utanajarni valahogyan.Azt nem ertem meg, hogy ez akarhany Buddyval mukodik igy egyszerre, vagy csak eggyel.
A Reward zone ablak bal felso sarkaban lehet kuldeni Stone-t, ha jol ertem, ahhoz, hogy mukodjon engedelyezni kell a telefon Contact listjahoz a hozzaferest.
-
mepet
addikt
A zen.com appbol utalásnál a Title az magyarul a közlemény?
Ha van rajtam kívül itt power user Pro plannel, cseréljünk stone-okat a plusz shard-okért! PÜ-ben kitaláljuk mit küldjünk egymásnak.
-
Elbandi
aktív tag
Sziasztok!
Crypto -> banki utalasos fizetesre keresek valami megoldas. (=bolt ahol csak utalassal lehet fizetni az aruert)
Zen problemazik ha nem sajat bankszamlara utalok ki?
Arak: Ha jol lattam binancerol sepa eur beutalas ingyenes. Mi a kulonbseg a swift SHA es OUR kozott?
-
dredjudge84
őstag
Amatőr voltam.
Nem frissült az app magától, és ezért nem működött. Megjegyzem egy ideje nem hajlandóak az appok frissülni maguktól. De ez már Android téma.
-
pictigjis
senior tag
válasz
dredjudge84 #709 üzenetére
dehogy vesznek ilyet eszre. amikor meg hasznaltam, vegyesen hasznaltam a felesegem es a sajat kartyammal, senkit nem erdekelt. az appot ujratelepiteni probaltad mar?
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #707 üzenetére
Ma és tegnap is töltöttem fel bankkártyával, nálam semmi gond, ez egyedi hiba lesz.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #705 üzenetére
Nálam nem tűnt el.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Másnál is eltűnt a bankkártyás topup lehetősége? Csak gpay mögül tudtam megoldani.
-
dredjudge84
őstag
Jövő héten utazok Erdélybe. Szokott gond lenni a kártya használattal külföldön? Gondolom pl ilyenre hogy érzékeli hogy eddig csak MO-n használtam és elutasítás tranzakciókat. Másik kérdésem tudtok ajánlani ottani atm-et RON felvételre ahol. nincs sarc?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki használja a Zen -t a mindennapokra?
Valahol olvastam, hogy tranzakcióért is von le X % -ot? talán 0,35 nem emlékszem már.
Ez igaz? Megéri ezt használni igazából?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest