Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Én mostanág szórakoztam azzal, hogy a checksum errort javítsam, de semmivel nem ment. Gondoltam lesz ami lesz, én feltolom a módosított bios-t. Azért a biztonság kedvéért csináltam boot floppyt, amivel "vakon" vissza tudom flashelni az eredi biost. Bár ha jobban körülnézek a cuccok között talán akadna egy sima PCI-s vidkari. De úgy tünik nincs ilyesmire szügség, Aggregátor-nak igaza van, nem kell foglakozni a crc hibával, a WinFlash sem problémázik miatta, feltette és a restartnál nem fekete képernyő fogadott. Ekkor már kezdtem hinni benne.
Úgy állítottam be, hogy 2D-ben 110/594/1.05v, low 3D-ben maradt az eredeti, high 3D-ben pedig 850/897/1.30v(nem akartam egyenlőre 857 fölé menni). És szépen állítja is ahogy kell, a memókét is, viszont azt nem tudom, hogy a "low 3D"-t is, mert azt egyenlőre nem tudtam ellenőrizni. A feszültséget sem tudtam megmérni, mert a nagy izgalomban sikerült lerántanom az asztalról a multimetert, és kissé széthullott.
De semmi pánik, volt már ilyen, csak most nincs kedvem összerakni, na meg megkeresni a kis gyolyót/rugót ami a tekerőgombot rögzíti az adott állásban. Majd holnap, azaz ma du. megmérem azt is.
Szóval így első nekifutásra jónak tünik, de egy kicsit hosszabban is tesztelni kell.Aggregátor: Nekem se nyitja meg a modosított biost, ugyan azt írja ki mint neked, szeintem a checksum error miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest