Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DRB

senior tag

Én mostanág szórakoztam azzal, hogy a checksum errort javítsam, de semmivel nem ment. Gondoltam lesz ami lesz, én feltolom a módosított bios-t. Azért a biztonság kedvéért csináltam boot floppyt, amivel "vakon" vissza tudom flashelni az eredi biost. Bár ha jobban körülnézek a cuccok között talán akadna egy sima PCI-s vidkari. De úgy tünik nincs ilyesmire szügség, Aggregátor-nak igaza van, nem kell foglakozni a crc hibával, a WinFlash sem problémázik miatta, feltette és a restartnál nem fekete képernyő fogadott. Ekkor már kezdtem hinni benne. :DD

Úgy állítottam be, hogy 2D-ben 110/594/1.05v, low 3D-ben maradt az eredeti, high 3D-ben pedig 850/897/1.30v(nem akartam egyenlőre 857 fölé menni). És szépen állítja is ahogy kell, a memókét is, viszont azt nem tudom, hogy a "low 3D"-t is, mert azt egyenlőre nem tudtam ellenőrizni. A feszültséget sem tudtam megmérni, mert a nagy izgalomban sikerült lerántanom az asztalról a multimetert, és kissé széthullott. :DDD De semmi pánik, volt már ilyen, csak most nincs kedvem összerakni, na meg megkeresni a kis gyolyót/rugót ami a tekerőgombot rögzíti az adott állásban. Majd holnap, azaz ma du. megmérem azt is.
    Szóval így első nekifutásra jónak tünik, de egy kicsit hosszabban is tesztelni kell.

Aggregátor: Nekem se nyitja meg a modosított biost, ugyan azt írja ki mint neked, szeintem a checksum error miatt.

Új hozzászólás Aktív témák