- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
üdv mindenkinek
na akkor kérdem azt, amit olvastam már itt is, ott is, de nem derült ki számomra a teljes igazság... Szóval
Radeon 9600XT-met szeretném lecserélni egy másik AGP-s kártyára. Nem cserélek alaplapot, valami kártya kellene csak. Amit kinéztem, az egy Sapphire HD2600XT 256 MB GDDR3 (+ beférne mellé még 1 giga ram), egy X1950GT (ez sajna drága, így már nem férne be), HD2600Pro (ennél erősebb XT-t preferálnám), és Gef7800GS. Ebből tudtommal a gef és az x1950-es DX9, a másik kettő DX10-es, és tudtommal mindegyik gyorsítja a HD filmek lejátszását. Rakat tesztet megnézve egyenlőre a HD2600XT + 1 giga ram lenne a nyertes.
DE
hallottam, hogy galiba van a driverekkel vagy valami hasonló... fekete képernyő, nem valid driver, stb... olvastam, hogy meg lehet hack-elni a 7.10-eset (nem ismeretlen ez a megoldás, hasonló volt a 9600XT-mnek a softmoddolása FireGL T2-vé).
Na tehát kérdések:
Mi is konkrétan a gond? Minden ilyen kari esetén fennáll? Van olyan megoldás, amivel 100%-ban jóvá lehet tenni? Jó egyáltalán a kártya, jó ötlet venni, vagy egyáltalán megérné-e nekem? (A64 + 1, illetve majdan 2 giga DDR ram)
Nem szeretnék úgy járni, hogy veszek egy használhatatlan karit ennyi pénzért...
És mindeneken túl:
Megéri vesződni? 100%-ig biztosnak lehet benne lenni, hogy ha megveszek egy ilyet, akkor meg tudom úgy alkotni, hogy 100%-ban működjön? (fagyás, fekete képernyő, napi drivertelepítés nélkül)
Ja a DX10-et azért szeretném, hogy noha még egyenlőre nem váltanék vista-ra, de nem szeretném elvágni magamtól az opciót, hogy esetleg később megnézzek 1-2 DX10-es cuccot)
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Cyberpunk 2077
- Magisk
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest