Hirdetés
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drac0
csendes tag
na, megpróbáltam mindent. leszedtem minden szart, felraktam újra legújabb dirvert, directx, miegymás, így is lefagy.
az ATI tool szőrös kockája nem jelez hibát, a graph-okon semmi extrém nincs (60 fokot mutat az nem hiszem, hogy extrém vid.kártyánál), 3dmark lefut, minden terheléssel futkározik a gép (őpl. egyszerre everest sys.stab. test + ati tool) egyedül játék közben hal meg.
három játék: CoD2, Medieval TW2, NWN1-ből csak a CoD nem hal(t) meg (eddig). kicsit kezdem unni, nem azért adtam ki rá huszonezer pénzt, hogy utána hetekig pöcsöljek, hogy miként lehet működésre bírni.
van egy olyan sejtésem, hogy ha visszaviszem ilyen indokkal kiröhögnének, nem adnák vissza a pénzem ill. nem vehetnék helyette más kártyát.
vagy van valakinek esetleg még valami ötlete?(köszi az eddigi segítséget, tanácsokat is azé'
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest