- Analóg fényképezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Delta dps -460-db-2 a hp466610-01 vagy ahhoz hasonló táp?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lood55
tag
Sziasztok!
iPhone 17 Pro megvan a kiadás óta, egy shein-es tokkal, ami hatalmas kitüremkedésekkel véd a sarkokban. Leejtve sosem volt még. Viszont a por belemegy a tokba és megkarcolja a telefont, ami rendkívül idegesítő. Már most látszik ennek a hatása. Szeretnék egy olyan tokot (ha van egyáltalán ilyen), ami ezt kiküszöböli vagy minimálisra szorítja, a védelem megtartása mellett. Tudnátok segíteni? -
cinikis
tag
Tanácsot kérnék milyen töltőfejet érdemes venni 17 pro-hoz,mert idáig csak sima 60-90w usb volt azzal lehet tölteni,vagy vegyek egy usb c kimeneteset amihez van a dobozában kábel?
-
Auratech
őstag
Gondoltam, ezt megosztom!
iPhone 17 Pro-m van. Ma találkoztam egy olyan "funkcióval", amitől dobtam egy hátast.
A 300 Ohmos Belyer.. DT 990 Pro fülesemet bedugtam a régi Sound Blaster Play 3 kütyübe, ami ugye max. Mac OSX10 kompatibilis. IOS nincs említve sehol!
Egy USB A-C átalakítóval bedugtam a telóba.. és hibátlanul működik, felismeri SB Play3-ként! Szépen kihajtja. Mikrofonbemenete is él. Az IOS 26 tökéletesen kezeli.
Nagy élmény ekkora hordozható hangot kapni .. szinte ingyen!
Se2-ről váltottam. Nem veszek gyakran új telót. A videós tulajdonságok miatt nekem nagyon megéri. Kiváltja a 4k-s Pana HX-2-es kamerát fix fókuszos nagytotálban.
Mellesleg nagylátószögű 4k-60 Fps/sztereó hangú webkameraként is zseni.
Ráadásul telefonálni is lehet vele. Szoftveres hangmodulként is kiváló. Vízálló is.. -
choco01
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ugyan úgy ezen is.
-
Foglalt név
addikt
Ennek se bírja az akksi a kamerát? 16pro úgy merül, mint egy kő tőle.
-
cinikis
tag
Sziasztok
17 pro akku mit bír? -
choco01
addikt
válasz
juhaszroli
üzenetére
Nálam semmi ilyesmi.
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
komolyan? -
johnny500
aktív tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Autó függő nekem úgy rémlik. Kb. a teslában nem melegszik vagy hogy. Minden gyártó gagyi töltőt rak a kocsiba. (itt olvastam csak)
-
juhaszroli
aktív tag
válasz
juhaszroli
üzenetére
Erre senki semmit?
-
-
-
-
half333
őstag
Találtatok már valami hibát ennyi idő után a 17pro-ban (leszámitva a könnyen karcolhatóságot)?
-
choco01
addikt
válasz
sharkypeti
üzenetére
2 mm??
Apróbbat sem látok nem még akkorát. -
Drenadar
veterán
válasz
sharkypeti
üzenetére
Én sehol nem látok ilyen illesztési hibát :\
-
-
Joachim21
őstag
válasz
hegedus001
üzenetére
Nem kellett RAW hozzá, hogy meghalljanak. Anélkül is simán túl tudnak melegedni. Pont hogy 1 sima 4k/120 fps már betettte a kaput sok esetben, ami azért szomorú. De ahogy jönnek a hírek, ez sem lesz jobb.
-
half333
őstag
válasz
sharkypeti
üzenetére
Én is szívesen néznék róla közeli képet,ha esetleg valaki készítene?
-
válasz
sharkypeti
üzenetére
Van 14-30 napod elállni. Vedd az alzában.
Btw megjött a Benks aramid tok, azért ez kva jó minőség. A kivágások a gomboknál kicsit még szokatlanok a vastag Nomad tok után, de tényleg alig tesz hozzá méretben a telefonhoz. Smartdiszkont valami iszonyat gyors volt a postával, szóval köszi ezúton is ha olvassák.
-
válasz
sharkypeti
üzenetére
Valojaban 1 centi, azaz vasarlaskor kulon dobozban van a kijelzo es a tok. En legalabbis igy hallottam az interneten!
-
sharkypeti
aktív tag
Mik ezek az illesztési hibák, amikről néhány hozzászólással ezelőtt írtatok? 0.5 - 2mm?
Ez nem kevés, elég ijeszően hangzik egy félmilliós telefon esetében. Még vásárlás előtt állok, de ez kicsit bizonytalanná tesz. Milyen tapasztalataitok vannak? -
Joachim21
őstag
válasz
hegedus001
üzenetére
Látom nem sokszor videoztál még trópusi környezetben. 40+ fok, napsütés, iszonyat pára, rendszeresen meghalt kamerázás közben minden iPhone ami ott volt 12PM, 13PM, 15PM... pedig pont ezeken a nyaralásokon használná ki az ember.
-
hegedus001
aktív tag
Szerintem itt az a gond, hogy a 120 fps-es RAW videózás közben eleve nagyon durván melegszik a gép (kamerákon is nem hiába van rátolva a plusz hűtés) ő meg ezt a tűző napon, tengerparton, ahol eleve nagy a pára csinálta ezt. Bármilyen telefon a kocsiban is túl tud hevülni, ezt meg ezerrel dolgoztatják a a 40 fokban, a tűző napon párában.
Ezért nem gondolnám drasztikusnak a dolgot. Egy sima 4k/120 fps videó nem fogja megenni a napon a telefont, a sima fekete 13 minimet sem eszi meg, hiába kicsi a telefon. (mondjuk ott nincs 120 fps 4k mellett).
Ha meg dolgoztatja az ember, akkor úgyis megy egy rigcage-be hűtéssel, szűrőkkel, külső háttértárral. (Hobbiszinten, meg kibírja az ember, hosszú videókat úgy sem csinál vele senki, max snitteket.)
-
joey04
titán
válasz
hegedus001
üzenetére
Ezen mondjuk szerintem nehezen.
-
-
Most fordult elo eloszor, hogy tulmelegedes miatt szuneteltette a toltest
i15pronal soha nem volt ilyen problemam. Azert ez az alu haz elonye egyben hatrany is lesz sok esetben. -
joey04
titán
Na ez lesz gáz.
-
Amikor kibontottam a dobozt, átnéztem a telót, drámai illesztési hibát nem láttam. Most, hogy a hátlapi üvegnél az egyik oldalon 0,5-1 mm van a perem mellett, a másikon meg 0,2-0,5, nem igazán érdekel. Ettől beázni biztos nem fog, és nem is feltűnő, csak ha nagyon megnézed.
Amúgy hibátlan a cucc. Kopásról még nem tudok nyilatkozni, nem fogom az új telót semmihez sem hozzádörzsölni, meg amúgy is tokban van. Mint minden eloxált alu, ez is karcolódik, ha keményebb anyaggal találkozik, és ha valahova odavágod, horpad. De ezt úgysem fogod megtenni, balesetekre meg lehet rá biztosítást kötni.
Narancs 17 pro, barna TechWoven tok. -
half333
őstag
Azt olvastam az iphone fórumon hogy a 17 pro hátlapján illesztési problémák vannak. Ez igaz?
-
Joachim21
őstag
Ha ez megnyugtat, az enyém nem zúg.
-
-
hdavid1
aktív tag
Visszaküldött darabokkal mit csinálnak, eladják újként?
-
joey04
titán
válasz
juhaszroli
üzenetére
Próbáld ki. Nem kell bontatlanul visszaküldeni. Ha jelen van és zavaró akkor visszaküldöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Analóg fényképezés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Omen RTX 4080 Super OC Gaming Trio
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
komolyan?
Apróbbat sem látok nem még akkorát.