Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
modern5
üzenetére
Zöld wmv nem a kari hibája, szoftveres gond, láttam már olyat. Ami tuti a HD-k lejátszásához:
Tiszta windows install a gépre, majd aktuális ffdshow, aztán matroska splitter (egzotikusabb HD anyagok dekódolásához) majd a hang kezeléséhez AC3filter. Ezek után pl. mediaplayerclassic tökéletessen fogja játszani az összes HD-t, tudom, mert rengeteg HD videót néztem már ezzel az összeállítással, mindent lejátszik. (off korsz feliratokat is kezel ffdshow)
Abban az esetben, ha procival nem bírja a gép, ki lehet kapcsolni az ffdshowban egy "inloop deblocking" funkciót, elvileg egy kockásodás szűrő, de kiszedése nem okoz látható képromlást, ellenben kevesebb erőforrás kell a lejátszáshoz.
Szóval mielőtt karit cserélnéd, nézd meg újra a dolgokat szerintem...
szerk: ANUS az ASUS gúnyneve lett, úgy a socket-A korszak után már mintha az Asrock is jobb lapokat csinálna náluk...

Jah és vidkarid véletlen nem asus kari? azok gyári drivere tud egy splendid opciót, valami képjavító lenne, de az okoz video lejátszási gondokat, mint a zöld kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest