Hirdetés

Aktív témák

• Keitaro

addikt

válasz ftc #2124 üzenetére

Ismered.

Elnézést a billentyűzetem fele rossz, úgyhogy pár ékezet hiányozni fog :)

Mivel a legelterjedtebb TFT-k 1280-as natív felbontással rendelkeznek és ráadásul nem is a TOP minőségűek azok amik minden asztalon megtalálhatóak, így bár lehet én vagyok maximalista a legtobbon a nem natív kép elég randa tud lenni. Így nem akartam az 1280ból engedni, főleg, hogy később erősebb kártyák kerültek be, ha ott meg 100-200FPS-t mutogatok az se jobb, így is van chart 200 felett.

Melyiken veri meg a Pro az XT-t egyébként? Mert ezt kaptam még az arcomba :)

Minőségi beállítások miatt hasonló. Ha belovom a legkisebb kártyán játszhatóra akkor a tobbi persze brutális eredményeket fog produkálni. Akkor most melyiken is lőjjem be játszhatóra? Mindenképpen lehet rajta fogást találni. Mivel végül 22 kártya lesz az egészben, így egyikhez sem akartam igazítani. Szűkebb tesztben el lehet ezzel játszani, ekkorában azonban _szvsz_ érdemes, az arányok kijonnek így is, ha az érdekel melyiket érdemesebb megvásárolni. Jovo héten pl 8800GTX biztos nagyon jól teljesítene 800*600-ban szűrők nélkül de minek...

Btw, építő jellegű kritikákra nyitott vagyok, ha valakinek van otlete, hogy szűkos határidő mellett minek lenne értelme szerinte, akkorkozolje. Ha tényleg jó otlet, legkozelebb úgy lesz.

Aktív témák