Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Ismered.
Elnézést a billentyűzetem fele rossz, úgyhogy pár ékezet hiányozni fog
Mivel a legelterjedtebb TFT-k 1280-as natív felbontással rendelkeznek és ráadásul nem is a TOP minőségűek azok amik minden asztalon megtalálhatóak, így bár lehet én vagyok maximalista a legtobbon a nem natív kép elég randa tud lenni. Így nem akartam az 1280ból engedni, főleg, hogy később erősebb kártyák kerültek be, ha ott meg 100-200FPS-t mutogatok az se jobb, így is van chart 200 felett.
Melyiken veri meg a Pro az XT-t egyébként? Mert ezt kaptam még az arcomba
Minőségi beállítások miatt hasonló. Ha belovom a legkisebb kártyán játszhatóra akkor a tobbi persze brutális eredményeket fog produkálni. Akkor most melyiken is lőjjem be játszhatóra? Mindenképpen lehet rajta fogást találni. Mivel végül 22 kártya lesz az egészben, így egyikhez sem akartam igazítani. Szűkebb tesztben el lehet ezzel játszani, ekkorában azonban _szvsz_ érdemes, az arányok kijonnek így is, ha az érdekel melyiket érdemesebb megvásárolni. Jovo héten pl 8800GTX biztos nagyon jól teljesítene 800*600-ban szűrők nélkül de minek...
Btw, építő jellegű kritikákra nyitott vagyok, ha valakinek van otlete, hogy szűkos határidő mellett minek lenne értelme szerinte, akkorkozolje. Ha tényleg jó otlet, legkozelebb úgy lesz.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest