- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
elemke #24856 üzenetére
Ahol megadod a wifi jelszavát - vagy épp szerkeszted a meglevőt, ott kellene legyen egy pipálható lehetőség hogy kód mutatása, ami gépelés elütések miatt van és azt pipálva mutatja a beírt kódot. Nem kell ehhez semmi külön app.
(#24891) Koga777: Persze, a CM-re van külön google apps csomag amiben a market is benne van.
De ez a nem kompatibilis dolog érdekes, mert sok olyan app van ami amúgy menne a Defy-on pl de mégsem engedi a market kompatibilitás hiánya miatt. (Máshonnan feltéve meg megy.)
Sokszor meg az ország régiót kifogásolja. Pl a mai 10-esben a Tetrisnél is azt írta délután, hogy nem elérhető az országában.
Érdekes módon most megnéztem megint, most meg zöld. -
petipetya
nagyúr
válasz
elemke #17516 üzenetére
Némelyik program a telefon lokalizációját veszi alapul. Nem tudom miként van ez a Tubex-nél, de próbáld ki ezt a módszert:
- Telepítsd fel a morelocale2-őt és állítsd be ennek (katt ide) a hozzáadásával.
- Indítsd újra a telefont
- Menj be a Tubex-be és válaszd ki a menü gomb / Locale / default location-t.Ha így sem működik, akkor nincs több ötletem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
elemke #17377 üzenetére
Bocs ha későn írok. A Tubex erre való, itt a hivatalos honlapja ahol mindig fent van a legfrissebb link: http://www.tubex.me/download.html
-
Istwan
tag
Figy. google-ba beirod amit szeretnél és nagyon sok oldalon, forumon már kint van a fözött 2.1-es rom. http://href.hu/x/brxu
Többek közt a: htc developers-en is.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592596
Én össz. 4 féle 2.0 és 2.1 szoftot probáltam és mindegyikben volt alapvetö hiba. Most a legujabb 1.5-ös gyári rom van rajta és stabil. -
Úgy tudsz, hogy leülsz, és vársz, amíg a HTC kiadja hivatalosan.
Ha nem vagy nagyon benne a dolgokban, akkor nem érdemes a házilag kotyvasztott 2.1-es ROMokkal kísérletezni, biztosabb, ha vársz egy kicsit még. Egyébként a WM-hez hasonlóan működik itt is a dolog, HTC telefon ez is.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest