Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
artiny
üzenetére
én anno vhol rábukkantam a Trónok harcára pdf-ben
de annak a nagyítása, tördelése nekem akkor vhogy nagyon nyögvenyelősnek tűnt
(lehet hogy azóta már fejlődött a tudomány)
az Amazon Kindle viszont 1 ingyenes regisztráció után pikk-pakk átkonvertálja helyetted vmi más (nemtommilyen) formátumba, ahol ezek a dolgok már úgy működnek ahogy kell
természetesen azt is megjegyzi, hogy hol hagytad abba az olvasást
sőt ha esetleg több eszközön is olvasod uazt a dokumentet, akkor szinkronizál is
nekem annyira bejött már elsőre, hogy nem is nagyon próbálgattam más olvasó progit
(ahol esetleg nekem kellene még konvertálgatni is a Calibre-vel)
asszem más progikban azért több beállítási lehetőség volt, de sztem elég amit ez tud
bővebben a Kindle-ről:
[link] -
Inarus
addikt
válasz
artiny
üzenetére
Nem teljesen értem az elképzelésed, de pl Dropbox szinkronizált mappát használhatsz. Amit ide behúzol, azt a mobilos kliensben meg tudod nyitni. Vagy van még az Airdroid, amit ha felraksz a telefonodra simán eléred böngészőből a készüléket és drag&drop módon tudsz cuccokat feldobálni rá.
-
napocska2
senior tag
válasz
artiny
üzenetére
Screen Filter tudja ezt.
-
chab7
addikt
válasz
artiny
üzenetére
És miért tőlem kéred?
Én még csak sima lockscreent SEM használok, mert annak sem látom értelmét (plusz mozdulat).A puskázást meg egyébként sem díjazom
tessék tanulni!!! (Annyi idő alatt míg egy ilyen programot megkeresel már lehet tudnál annyit tanulni, hogy ne kelljen puskázni
)Bocs a lebaszásért de pont jónak címezted a kérést
(ha nem így teszel még el is siklok az írás fölött).
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én még csak sima lockscreent SEM használok, mert annak sem látom értelmét (plusz mozdulat).
tessék tanulni!!! (Annyi idő alatt míg egy ilyen programot megkeresel már lehet tudnál annyit tanulni, hogy ne kelljen puskázni
)
(ha nem így teszel még el is siklok az írás fölött).