- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
ddekany
veterán
Köszi, majd ha járok ismét illetőnél, körüljárom a verzió kérdést... Lényeg, hogy legalábbis a 6.9.2-ben ott a nyíl a képeden. Még mielőtt idejöttem, direkt kerestem képeket/videókat, ahol eberek maps-el keresnek, és a kettő amit találtam, azoknál sem volt nyíl. Szóval valami van... régebbi verziókban nem volt ott, vagy mi... furcsa.
-
atillaahun
veterán
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
Csakhogy en skype-olok, msn-ezek, IRC-n is fent vagyok, es rajtam kivul meg jo paran viber-t is hasznalnak, aminek alapfeltetele a FOLYAMATOS, megszakitas nelkuli adatkapcsolat.
A legtobben ilyet is hasznalnak, es nem csak holmi emailt neznek a telefonon.
Hab a tortan, hogy sok alkalommal az adatkapcsolat ki-bekapcsolasa tobb energiat emeszt fel, mintha egyszeruen hagyjuk, hogy folyamatosan menjen.
Ergo az en szememben ez az alkalmazas nem tobb, mint egyike azoknak a sz*rasig hype-olt alkalmazasoknak, amik fut-fat beigernek, hogy na majd ettol aztan jo fasza hosszu uzemidod lesz, aztan a gyakorlatban ugyanazoktol a gyermekbetegesektol szenved, mint az osszes tobbi ilyen "csodaenergiasporolo" alkalmazas.
Termeszetesen ettol fuggetlenul letjogosultsaga van az ilyen programoknak, csak sajnos a gyakorlatban csak igen kiveteles, es ritka esetekben valik be a hozzajuk fuzott igeret.
-
mathaus=)
senior tag
Sajnos nemműködik.
Megnyitom a progit, hozzáakarok adni egy videot, és azt irja ki h nem lehet hozzáadni + ha elforgatom a telefont, akkor ezt irja : a movie studio nem várt modon leállt.. Nemtudom milehet a baja..
xdan neztem, ott azt irták h a system/app-ba másoljam be, de ugy se sikerült..
Valami más videószerkesztőt esetleg tudsz ajánlani ami tudja az alapfunkciókat? ( vágás, összeillesztés, szövegbeszurás, pár effekt) Köszönöm azért a segítséget
-
code1005
senior tag
-
TRob1
veterán
Főleg hogy perpill 21,4gigán állok nulla csalással, htc nélkül.
(Ha mindenki fel is tette volna a klienst a pcjére, aki bereggelt rajtam keresztül, akkor 23,4 lenne... de van 4 emberke már rég, akiknek csak függőben van a regjük, ezért ők se kapták meg az 500mega pluszokat meg én se)
(#37617) bostone:
Min.us lesz a te cuccod. Ott az aláírásomba. Kapásból 11gigád lesz, és 50 gigáig feltornázhatod. -
Merlini
tag
Nekem sikerült a Shazam Encore -t bevásárolni.
Tippjeim mi kellhet ehhez.
Ezt a Market Enabler -t használtam, ezt töltsd le.
Számítógépen minden google-s cuccból kijelentkezni, bezárni a böngésző oldalait. (Gmail, Android Market, Wallet stb.)
Telefont beállításokban átállítani: English (UK)
Repülőgép üzemmód, GPS lelő.
Reboot.Repülőgép üzemmódot ellenőrizni. Wifi-t bekapcsolni.
Market beállítások törlése.
Market Enabler indítása, UK - O2 rakétára bökni az indítja az angol market-et, feltételek elfogadása.
Market-ban a 10 penny-s (ebből látni, hogy angol market-en vagy) akcióra rákattintani.
Majd várni vagy 20 percet.
A 20 perc várakozás után számítógépen belépni az android market-re Shazam Encore, bejelentkezni.
Ha minden jól megy akkor O2 a szolgáltató, és engedi a vásárlást.
-
TRob1
veterán
Na még 1 harmadik-negyedik próba a linkre, hátha jó lesz
Így mégiscsak szebben mutat, nem? :
"Viber, marketen keresd..."(#23318) zozyk:
Lehet beragadt, üss egy nagyot a monitorra...szerk: Látok 2 szmájlit, meg az off is működött.
ui: Persze csak hülyéskedek, nem kell a szívedre venni.
-
sssz
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest