Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
lord_m
üzenetére
Én normálisan dimmelhető izzót/lámpatestet/ledszalagot még nem láttam, aminek értelmezhető (értsd fővilágításhoz is megfelelő) fényereje van, és egyben igazán alacsonyra (közel nullára) lehet dimmelni

Ettől persze még létezhet
Legutóbb egy címezhető WS2805-ös szalagot vettem. 1%-ra dimmelve a teljes fényerő kb. 60%-át adja
-
lord_m
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Akkor lehet, hogy inkább normál kapcsoló, plusz nem dimmelhető ledek lesznek belőle.
Köszi szépen a javaslatokat!

-
macilaci78
nagyúr
válasz
lord_m
üzenetére
Igen, kompatibilis vele a dimmelhető. Nem, valószínűleg a legalacsonyabb fokozaton is erős lesz a fénye. Kapcsolócsere javasolt.
Nincs ajánlott kapcsoló, előfordulhat, hogy a legalacsonyabb fényerő is túl erős, másiknál vibrál, villog, harmadiknál zúg, negyediknél lekapcsolt állapotban is derengő fénye van a lednek. Onnan vásárolj, ahol próba után vissza veszik.Vagy hagyományos kapcsoló és applikációból szabályozható izzó, vagy kétkörösre megcsinálni 2+3, vagy 1+4 arányban.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnál 5db hagyományos körte izzóval működő csillár üzemel, érintőkapcsolóval, mellyel a fényerő szabályozható.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan dimmelhető ledes e27 fényforrás, mely ilyen érintőkapcsolóval kompatibilis? Gondolom, a három állású fényerős csak normál kapcsolóval fel-le működik
Ha cserélni szeretnénk izzót, akkor kapcsolót is kéne?
-
AxBattler
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Legyen mindegyik egységesen 6k HUF, és ugyanígy a pénzüknél vannak... de így még a termékeket is elcseszik.
-
AxBattler
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Teljesen jó, de nem értem, miért kapható külön az állítható színű és fényerejű modell, miért nem tudja egyszerre? Plusz egy gomb lett volna a vezérlőn...
-
Steady74
addikt
válasz
st6969
üzenetére
Arra gondoltam én is.
Játszani jó a wled, de az itthoni 6-7 felhasználási hely kimerül abban, hogy felkapcsolom meg lekapcsolom. Összeraktam egy 5.000 ledes karácsonyi fény-show-t, ami wled alapú ( WS2811 bullet pixel-ek, 6 db dig-octa), az megy még mindig, de az sem wled-del vezérli a ledeket, hanem egy program.
-
szoszo18
kezdő
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi! Igen, az Ambilight tudásnál a Govee jött szembe velem.
Nem tudom hogy mennyien használják itt. Milyen vélemények formálódtak róla. -
macilaci78
nagyúr
-
szoszo18
kezdő
Sziasztok,
TV mögé hangulatfényt szeretnék kiépíteni. Akár sima LED megoldás, akár Ambilightre hajazó technológiát.
Tudnátok segíteni, tanácsokat adni. Esetleg saját ötleteket mutatni?
Köszönöm! -
tench
tag
Sziasztok,
R7S foglalatba keresek valami ledes megoldást. Ez a 11,8 centi hosszú, kb 2000 lumenes verzió. A léyeg, hogy szabályozható legyen meg persze férjen be a foglalatba. Ez egy kb tizenpár éves állólámpába kell, amit tán az OBIban vettünk. Úgy olvastam, hogy van ilyesmi, csak sokan írják hogy vibrál....
Van esetleg tippetek?Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi.
-
tibbike01
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
2 Meanwell tápot küldtem vissza mert hangosan zajongott. A harmadik jó volt. Igaz ilyen slim tipus volt. Szerintem a Meanwell már nem a régi. Ezek az egybeöntött tápok pont azért tetszenek mert kisebb az esélye a zajnak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tibbike01
üzenetére
2 év vs 5 év gari mellett az is számít, hogy alacsony terhelésen (leszabályozott ledszalag) az adott táp mennyire búg, cicereg, serceg. Legalábbis én azt tapasztaltam, hogy részterhelésen a gyengébb minőségű tápok erre hajlamosak. Pár a névleges terhelés közelében is.

Én ha csak tehetem, Meanwell tápokat veszek, a kezem alatt egysem hullott még el, pedig van már 10+ éves is 2-20A teljesítménytartományban. Persze olyanok is vannak, amiket Meanwell-re cseréltem és bőven túlélték az elődjüket.
A V-Tac előnye (, ha ez előny), hogy rajta van a vezetél, dugvilla, DC tápdugó is. Ezt sem kell se megvenni, se dolgozni vele.
-
tibbike01
addikt
Van bármi hátránya annak, ha egy ilyen V-tac "klasszikus" tápegységet veszek a ledszalaghoz, pl egy ilyen fullos MPL helyett (vagy akár Nobuko)?
-
macilaci78
nagyúr
Xiaomi, Livorno (Lidl) kínálatában láttam ilyesmit, de szerintem rövid a karja, alacsonyan van a fej.
Régen, amikor még kellett, karos asztali lámpám volt halogén féncsővel. Na, annak volt hatótávja, oda hajtottam, ahova kellett, fénye is jó volt.Ilyen lámpából indulva ülnék fel a DIY vonatra. 2-3 db 20 centis 2835/120 ledszalag, ami 2400 lumen/méter, mellé 3P li-po akku, meg egy BMS, esetleg dimmer.
-
kerepesig
tag
Off picit.
Asztali lámpát keresek, ami pc előtt (sötét iroda) jól szuperál ha papírunkázni kell, alatta tudok horgásztathoz horgolt kötni.... És jön az extra.
Ha a gyerek rajzol, akkor éppen oda tudjam rakni ahol van, szal tudjon belső FELTÖLTHETŐ AKKSIRÓLA világíteni, ne hosszabbítózzak. -
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Ma megérkezett az izzó (LED halogén izzó GU10 PAR16 4.9W 550lm 3000K meleg 120° PHILIPS). Jó fénye van, semmi villódzás, lehet placebó, de eye comfort, tényleg. Elég érzékeny a szemem minden villogásra, olcsó, sz*r ledre, de ezzel nincs gondom.
Ezen kívül a sólámpa izzóját és egy asztali kis lámpa izzóját is kicseréltem (ezek is villództak). E14 T26, Media Markt. De rendelve olcsóbb, mint a boltban. Érdemes rendelni, bolti átvételre. Ezek is jók, semmi gond velük. A lakás összes izzója így már villogásmentes.
-
DrKapocs
őstag
válasz
BB9000
üzenetére
Köszönöm szépen, pár napja rendeltem. Én is egy Philipset választottam. E27-ben van itthon, azok jók, gondoltam rendelek GU10-ben is. EyeComfort, ez volt a döntő.
Én ilyet rendeltem. 54 mm-es, remélem bele fog férni. Bele kell férnie, sokba került a lakodalom.
Ha korábban írsz, az 53 mm-est választottam volna. 
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
A Philips EyeComfort led-jei nem villódznak. Legalábbis láthatóan .
Itt van pl ez. Ez azonban 54 mm.
Ez a dimmelhető "csak" 53 mm. -
DrKapocs
őstag
Ebben kérném a segítségeteket: GU10-es led izzó kellene, ami nem villog, 2700k, 120°-os. Mérete kisebb: 50x50x50, de 50x50x53-ig belefér, most is ilyen van benne. A lényeg, hogy ne villogjon és 53-nál ne legyen hosszabb. Tudnátok segíteni?
-
A lumenetnél már nincs megjelölve az izzókra vonatkozó garancia. Ezek szerint már nincs garancia az izzókra, vagy én nem voltam elég alapos?
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan címezhető led szalag és vezérlő, ahol saját magamnak (pl. Home Assistant programozással) készíthetek saját effekteket?
Olyan van, ami tud ~40-50 effektet, amik közül lehet választani. Nagy része nem tetszik, ami meg szép, az is max fényerőn megy. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok! Van PWM mentes LED szalag?
-
st6969
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azt elfelejtettem említeni, hogy a táp csak azért vízmentes, mert kérdezte az eladó, hogy hol lesz. Mondom, a szekrény tetején. Erre ő, akkor oda a zárt táp kell, mert ott van por.
Tehát víz ellen nem kell védeni.
De ez, hogy ne lehessen a tápkábelt dobozon belül szerelni (kimenetet se, de az nem számít, mert a kontroller úgy is ott lesz mellette)
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Használ valaki IP67-es (vagy egyéb zárt) led szalag tápegységet? Gyárilag jön belőle ki 10 (tíz!!!) cm-es tápkábel. Kipróbáláshoz rákötöttem egy dugvillát, de mondom, semmi gond, majd ha véglegesen bekötöm, akkor kicserélem a vezetéket egy 6m-esre. Mivel a fém tokra rá is vannak írva a paraméterek (bekötési pontok, vezeték keresztmetszet), és még csavarok is vannak a tokon, gondoltam, szerelhetőre van megcsinálva. Hát nem
6m-re kell elvinnem a konnektortól. Most vagy rajta hagyom a dugvillát, és egy hosszabbítót kötök elé (ami plusz egy dugvilla és egy lengő aljzat, de ez legalább biztonságos, igaz plusz költség és bumszli), vagy valahogy a 10cm-es csonkot próbálom meg toldani, ami azért 230V-os ágon nem feltétlenül egészséges
Ti ezt hogy szoktátok csinálni? Vezeték forrasztás + zsugorcső?? -
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, inkább áthozom ide a kérdésem, mert jobb helyen lesz itt.
Régebben lehet volt téma, jó minőségű és meleg fényű LED corn, kukorica E14-es izzót keresek, mert ami most van sima, az nagyon gyenge fényerejű.
Anno vettem 1-2 foxanont, de olyat már nem kapni. Az azóta is működik, nem volt vele gondom.
Ha van javaslat, azt megköszönöm.
3 ágú csillárba kellene. Mert a mostani gyenge és alig szór fényt ( Ledcsere programba kaptuk, de olyan is..) -
Kispósi
aktív tag
Sziasztok, LEGOkat szeretnék majd LEDes képkeretre rakni. Valahogy úgy mint ezen az oldalon csak DIY mert aranyárban adják (https://elevenmark.com/) Csinált már valaki ehhez hasonlót? Úgy látom ezek powerbankről mennek (https://www.facebook.com/reel/1074930820743896)
-
Exodion
senior tag
-
st6969
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Az az info honnan van, hogy a Nobuko táp number one? Voltam náluk tegnap, azt mondták, saját fejlesztés
Ettől persze lehet kiváló
Mondtam a srácnak, alacsony terhelésen nehogy ciceregjen nekem.
100W-osat vettem (60W-os kicsi volt, 80-as nincs...
). 5m BST 24V-os W2805-ös szalaghoz lesz,amit javasoltál
Szekrény tetején lesz a táp, így nem ajánlotta az IP21-eset, mert por kerülhet bele. Így a zárt házban lévőt vettem 3000-rel drágábban
. Azt viszont nem értem, mi a francnak csinálnak nyitott tápot. Egyáltalán nem bizalomgerjesztő, meg amúgy hol nincs por
-
macilaci78
nagyúr
Melóhelyen is álmennyezetben van. Ahol van üvegpaplan szigetelés van, ott hamarabb hullik.
-
Hoffer
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem sajnos a plafonba van süllyesztve, egyáltalán nem tud szellőzni.
Osramból ha jól látom műanyag és üveg házas is! Melyiket érdemes? Miért van manapság kétféle?
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
GU10-es jó minőségű, nem vibrálós, feszültség ingadozásra nem érzékeny ledet keresek. 7W-tól 700lm-től felfele. Az alzás ledekben csalódtam egy év alatt hamar sorra tönkremennek.
Esetleg Osram/Ledvence vagy Lumiled? Kinek mi vált be?
-
tibbike01
addikt
Megreklamáltam a tápot és ezt a választ kaptam:
"A zúgás 50%-os fényerő alatt sajnos gyakori, ismert tulajdonság a a
kapcsolóüzemű, nem kiöntött, azaz IP20-as tápegységeknek, különösen
PWM-szabályozás esetén. Mivel ez technikai sajátosság és nem
meghibásodás, nem jelent élettartam-csökkenést, sem biztonsági
kockázatot, így nem minősül garanciális hibának.Ezek a zúgások általában konkrét állásnál jelentkeznek, ha akár egy
nagyon picivel lejjebb vagy feljebb állítja, akkor meg kell szűnnie a
zúgásnak.Ez egy általános jelenség, még Mean Well tápegységeknél is, a fenti
javaslaton felül egy IP67-es, magasabb kategóriájú, esetleg magasabb
teljesítményű tápegység segíthet."Ezek a slim IP20-as tápegységek semmirevalók. 2 Mean Well és 1 GLD is hangos.
-
Sziasztok!
Konyhaszekrény tetejének a szélére szeretnék telfenni egy ferde profilt. Tipikusan a 30/60 fokos változatot. RGBW szalag menne bele. Elsősorban kiegészítő és dekor szereppel. Nem ez adja a fő világítást. A konyhaszekrény széléről a mennyezetre lenne pozicionálva a fénye ami amúgy is fehér, hogy onnan szórja.
Az a kérdésem, hogy 30 vagy 60 fokos szögben érdemes ráirányítani... Ahogy néztem a 30 fok inkább messzebbre céloz, a 60-as kicsit közelebbre... lehet jelentősége?
-
Atis45
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
-
Steady74
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Ha egy 75W-os táp 20W terhelésnél cicereg, hangos, akkor ott a táp a szr szerintem. Egyetlen mean well táp sem zenél itthon, sem kint, sem bent, pedig van vagy 12 db. Az is igaz, hogy mindegyik túl van méretezve, minőségi darabok, Mean Well UHP 350-24, UHP 500-24, UPH 500-12.
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy RGB led szalagnak a három pozitív szálát úgymond összetekerem és adok neki pozitívat, és természetesen a negatív szálnak a negatívat, akkor az úgymond a három színből kikevert fehéren fog világítani??
Vagyis arra akarok kilyukadni, hogy az RGB szalagokat lehet-e vezérlő nélkül használni. -
tibbike01
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
2 Meanwell tápot küldtem vissza mert zúgtak terhelés nélkül is.
-
tibbike01
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Igazából a bajom az, hogy most egy 75W-os tápegység van rálötve, konkrétan ez a típus és 50% alatt fényerőn elég hangos zaja van. Gondolom túl nagy a táp és a 10W körüli fogyasztást már nehezen bírja vagy a táp lenne hibás? Érdemes lenne gariztatnom?
-
Steady74
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Többször utaltam már erre a táblázatra, ami kiindulásnak azért kb megfelelő, hogy számolj pl. táp teljesítményt. Ha a 2805 szalagod az RGB CCT, 60led/m, és kb 2m-t számolunk, akkor:
- kikapcsolt állapotban 3W lett az állandó fogyasztásod
- RGB színekben kb 10W lesz a max. fogyasztás
- RGB fehérrel 25W lesz a max. fogyasztás
- RGB fehér+dedikált fehérrel 32W lesz a max fogyasztásod.Ezek alapján én egy 50W-os tápot vennék, így van kis tartalék kakaó.
-
tibbike01
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi! Mindenféle infó van a neten. A ledszalag csomagolásán meg 12W/m van.
36W-os tápot veszek. Az jó lesz akkor.
-
tibbike01
addikt
12v WS2805 60led/m szalag 190cm hosszan mekkora tápegységet vegyek hozzá?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok! Tudtok olyan webshopot mondani ahol, a következő paraméterekkel rendelkező LED fényforrást lehet venni, ami villódzás mentes, magas CRI vel rendelkezik és 4000-5000K színhőmérsékletű?
-
Exodion
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Na akkor erted hogy miert a sarokprofil maniam
. Meg ha nem tokeletes is kit izgat sosem fogod latni. Ezzel meg.... es akkor ez cob szalag. Banna a fene a szelessege annyi amennyi, de hogy magassagban is rohadt keves legyen 
Ketszer zartam rovidre a C/W csatornakat mert a 10mm-es szalagnak a .2mm (10.2mm) a forrasztassal szinte semmi hely, hat osszenyomta. Fogtam .5-os tomor rez vezeteket es azzal forrasztottam. A sodrott mindig szetnyilt amikor osszeolvasztottam oket.
400fokos paka, 3-4mp-ig, olommentes cin, no-clean flux cerka. Bejott, de egy sima L alakkal szivtam 3napig mire minden mukodott es rajottem hogy hogyan is csinaljam. -
Exodion
senior tag
Hat ez egy totalis remalom volt; soha ne hasznaljatok StrongLumio Groove profilt butorba ha nem full egyenest raktok be. Oke ez nem teljesen igaz ha valaki nagyon turelmes akkor 10mm-es szalagot meg lehet forrasztani hogy szep legyen, a 8mm--est mar konyebb oda mar kevesebb turelem is eleg. Na nekem nem volt hozza humorom, fogtam 5mm-es CCT profilt es behajtogattam
.
Ha valamelyik kimegy majd forrasztgatok addig egye meg ezzel.
Nekem meg tanulsag, nezzem meg rendesen a profil mereteit amit asztalos kuld hogy mi a belso merete, ne vagjam ra rogton hogy fasza mert fekete
. -
Emu
őstag
Sziasztok!
Érdeklődtem korábban kültéri LED világítás telepítése miatt, akkor kaptam pár tippet ami alapján elindultam, azonban a végén kérnem kellett egy ismerős villanyszerelő segítségét is aki segített a kotésekben, mert eléggé elvesztem. Végül minden szalag két oldalról meg lett táplálva, és minden betáphoz egyedileg húztunk vezetéket.Felkerült egy mozgásérzékelő a kapura, így kapu vonalán történő áthaladás esetén is felkapcsol, valamint egy Shelly wifis kapcsolóval távolról is felkapcsolható hangulat világításnak. Szerintem baromi jó lett, bedobom, hátha valakinek segít ötletelésben.
-
Mogorva
csendes tag
Sziasztok.
Fali panelek moge tervezek led strip hangulatvilagitast egy nagyobb helysegbe es a vezetekek keresztmetszetevel kapcsolatban kernek segitseget.
Kb 70 m 24 v 4.8 w-60 led/m strip kerulne felhasznalasra egy 350-400 w 24 v meanwell tappal, vezerlessel jelerositovel. Szoba kozepen karton/almennyezet folott huznek at egy gerincet es onnan agaztatnam le az egyes panel stripek betapjait (meg lennenek taplalva mindket oldalrol, max strip meret panelenkent 5 m). A gerincnek valszeg eleg lenne egy 1.5 mm2 vezetek is, el kellene birja a max 14.5 a-t. Ami aggaszt a feszultseg esese. A gerinc kb 12-14 m hosszu lenne es egy-egy leagazas is akar 6-8 m. Milyen vezeteket hasznaljak a gerinchez es a leagazasokhoz? Pl 4 mm2 gerinc, 2.5 mm2 agakra?
Elore koszi, ha segiteni tudtok. -
mzso
veterán
válasz
Exodion
üzenetére
Hm. Úgy látom 2 kz a PWM frekvencia. Akkor ez eléggé villog. 1%-on 50ms-ból 0,5-ön világít. 10%-on 5ms-ból 0,5-öt. Ezek még igencsak érzékelhetőek. LCD-ből kiindulva a az 4,5ms is igencsak érzékelhető, a 45ms sötét meg rengeted.
A valóság meg ennél is rosszabb, mert emlékeim szerint az érzékelés nem lineáris, úgyhogy ennél kisebb teljesítmény szintek kellenek, hogy fényérzetben legyen 10%/1%. -
mzso
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Hát 20m az így is úgy is drága lesz. Én már egyúttal olyat csinálnék ami normál világításra is jó (RGBW).
Nem próbáltam, de szerintem kétséges, hogy megmarad, főleg oldalfalon, amikor merőlegesen húzza a súly. Nekem a TV hátulján lévő 1m-es szalag is feljött részben, egyszer. -
st6969
őstag
Sziasztok!
A lányom szeretne led szalagot a szobájába, körbe a fal tetején. Ez kb. 20m összesen. Olyan kellene, ami 60led/m, RGB, esetleg RGBW. A teljesítménye nem kell, hogy nagy legyen, dekorációs célra lesz, szóval nem lenne baj, ha nem fogyasztana sokat, illetve, kérdés, hogy fel lehet-e közvetlenül a falra ragasztani, vagy mindenképpen kell az aluprofil (az igencsak megdobná az árat). Aliexpressről rendelném meg. Milyen típusra keressek, nem vagyok otthon a led szalagokban (5050, 2835, stb...fogalmam sincs
)Köszönöm
-
Exodion
senior tag
SkyDance v2-es dimmereim vannak minden mennyisegben (5A/csatorna, 8A/csatorna es van egy 15A/csatornas kivitelem is). A fali vezerlom meg SkyDance T12-1.
- Fovilagitasom GU10-es izzok (egyelore de csak 450lm-esek szoval oket cserelem vagy 600lm-es Avidekre, vagy AREL LED DO 10W-os kerek led panelekre lecserelt CC vezerlovel).
- Van egy almennyezet folotti rejtett vilagitasom ~16m 24V-os CCT szalag
- illetve butorvilagitas egy vitrinben meg a konyvespolcon (detto 24V CCT szalagok)
Nagyjabol ez megy mindenhol a lakasban, viszont ehhez fazis/nulla megy mindenhova es nincs kapcsolt L/N, fix minden pilacs mindig van. A fali vezerlok/taviranyitok 2.4G-n kapcsolodnak ossze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Automata kávégépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettől persze lehet kiváló

Nekem meg tanulsag, nezzem meg rendesen a profil mereteit amit asztalos kuld hogy mi a belso merete, ne vagjam ra rogton hogy fasza mert fekete
)