Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v_viktor
csendes tag
Ez olyan mintha az autóban ülve gyorsítanál és emelkedik a fordulatszám, de te nem szeretnéd hogy a motor hangosabb legyen tőle. PWM vezérlés miatt sípol. Nem a táp hibája. Mást is zavar, de akkor elrejtik a tápot. 5 méterenként kell bekötni a vezérlőbe, de ezzel nincs összefüggésbe.
-
Taci
addikt
válasz
v_viktor
üzenetére
Persze, igen, a tápegység sípol.
Tehát akármit csinálok, ha dimmelni akarom, mindig sípolni fog? Nincs rá megoldás? De ez csak engem zavar?
Mármint nem gondolnám, hogy akkora nagy elvárás 2025 végén, hogy szeretném a LED fényerejét változtatni anélkül, hogy idegörlő sípolás legyen. Amúgy annyit mondtak ma a boltban, hogy (mint kiderült), a 10 méter nincs 5 méterenként a tápra kötve, hanem egybe van valahol kötve, és úgy egyben a tápra, és hogy ez (is) lehet az oka a sípolásnak.
Mert én már kicseréltem mindent, tápegységet és dimmert is (szerencsére rázás nélkül, soha nem csináltam még ilyet...), de a sípolás maradt.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Adottak a következő elemek térelválasztó LED világításhoz:
- LED dimmer: Ecolight EC79954, 60-288W, 2.4 GHz RF, DC5-24V, 3x4A
- LED csík: 10 méternyi V-Tac 17watt, 1700 lumen/m, 12V dc, 2835 smd
- Trafó: Ecolight EC79770 250W, 12V, 20AAmikor max teljesítményen megy a fény, akkor minden rendben. De ahogy a dimmerrel lejjebb veszem a fényerőt, valami nagyon idegesítő frekvencián sípolni kezd. Nagyon-nagyon zavaró.
Próbáltam másik trafót is, ugyanez. A boltban azt mondták, akkor lehet esetleg ilyen, ha túl kevés energiát használna (tehát dimmeléskor).De ChatGPT (jobb híján muszáj voltam ott kérdezni a gyors válaszért) azt írja, hogy a dimmer 3x4A-je nem elég, mert a 170W / 12V miatt legalább 14,17A kellene, tehát legalább egy 20A-es dimmer.
Ma mindenképp visszamegyek a boltba, csak szeretném kikérni a tanácsotokat, hogy mit cseréltessek, hogy ne sípoljon a LED, ha épp nem max fényerőn használom.
Köszönöm.
-
dashed
senior tag
Sziasztok!
Ilyesmi ledszalagot keresnék (5 méter) aliexpress-en + vezérlőt távirányítót hozzá. Nem feltétlenül kell wifis.
A lényeg, hogy fővilágításra és este tv mellé és éjszaka is használnám hangulatvilágításnak.Tápot megoldom itthonról pl. egy GPL 150w-os táppal.
Ami jó lenne és amit keresnék aliexpressen, hogy tudjam gombra konfigurálni az egyes beállításokat, pl nappalra, filmhez és éjszaka. Ne kelljen mindig "állítgatni".
Tud valaki ajánlani valamit? Erős szalag + vezérlő távirányítóval?
Köszönöm

-
MilanSoos
csendes tag
Ha megbízható LED lámpákat és hozzátartozó kiegészítőket kerestek, a Ledfény.hu-t ajánlom. Mindent megtaláltok egy helyen, ráadásul tök jó áron.
-
MilanSoos
csendes tag
Nálunk az egész lakásban, sőt a kertben is csak ledes világítás van. Megbízhatóbbnak tartom mint a hagyományos izzókat. Sokat keresgéltem, hogy olyan helyet találjak, ahonnan mindent be tudok szerezni a teljes átalakításhoz. És ne 5 boltból kelljen rendelgetni. Szerintem ti is nézzetek rá, mert itt tényleg minden van.
https://ledfeny.hu/termekkatalogus -
st6969
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Hát annak örülök, ha az a number 1, mert az a legolcsóbb
-
st6969
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Köszönöm
Hát a zajos trafó az nagy félelmem...Meanwell-ről még nem is olvastam rosszat
GLP-ről, mint gyártóról meg még nem hallottam (de ez semmit nem jelent). Kár, hogy nem elérhető a BestByte-nál, máshol se nagyon, ahol igen, ott meg jóval drágább
A WS2805 szalagnál úgy érted, hogy van dedikált meleg és hideg fehér led is? Az remek
A zigbee-s vezérlő is jóval drágább, de hát valamit valamiért
Ennek a költségvetését amúgy is el kell titkolnom, ahogy utána számoltam
Az átlátszó búra tippet is köszi, jogos, ezen amúgy agyaltam is
-
tibbike01
addikt
válasz
st6969
üzenetére
Zigbee vezérlő.
Ledszalag.
A ledet úgyis 90%-ban hideg-meleg szín keveréssel fogod használni, ez a 2805-ös szalag pedig profi ebben.Nekem is ezek a cuccok vannak és hibátlanok! Nagyon jól konfigolható, scene alkotáskor 1000 léptékes hideg-meleg és 1000 léptekes fényerő skála van, tűpontosan tudod szabályozni. Utána bármilyen gombra programozgató.
Én 2 Meanwell trafóba is belefutottam, ami zajos volt. Ez viszont hibátlan és slim is. 4.5 méternél a 100w éppen jó, de 5 méternél már inkább 120w körül kellene.
Ha kellene RF távirányító, just in case, akkor van az is a vezérlőhöz.
Ha nincs szemelőtt, akkor átlátszó búrát vegyél az aluprofilra és közel teljes fényerőt kapsz.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
dolgozószobába, a számítógép asztal bútorlap keretének hátsó, fal felőli éleire szeretnék led szalag dekorációt. Első DIY projektem lenne ebben a témában, és ha netán sikerül, követné még 1-2. Az össz. hossz első körben ~5m lenne (azaz, inkább 4,5m, és úgy elégnek tűnik a 100W-os táp, ha a ledszalag 18W/m). Jó lenne, ha zigbee vezérlője lenne, de olyat nem találtam, de ezt el tudom engedni. Kérlek, segítsetek, hogy miket vegyek hozzá. Amit én eddig kinéztem:
- WS2815-ös led szalag (5m 60led/m IP30)
- GLEDTOPTO WLED vezérlő Ez vajon dimmelni is tud?
- Meanwell 12V/100W tápegység
- alumínium profil
Home Assistant vezérelné (jelenlét érzékelővel, ha a gép elé ülök, plusz egy vezeték nélküli gomb, amivel ki-be kapcsolom és színt váltok). Talán ehhez overkill, de mint említettem, első ilyen projekt lenne, just for fun
Kérlek, segítsetek, hogy a komponensek rendben vannak-e, esetleg jobb/olcsóbb beszerzési helyet, ha tudtok, azt megköszönöm.
-
Reggie0
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Vagy a kapcsolo sajat vilagitasahoz kell kell egy kis aram es az folyik at a lampan.
Vagy valtokapcsolot hasznal es amikor fazis-fazis vagy nulla-nulla allapotban van akkor a ket nulla vagy a ket fazis feszultsege nem egyezik. -
chris0000
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Thx, de az előzőekkel semmi gond nem volt, csak most kiment az egyik és az új csinálja ezt. Meg van egy másik új ami villog.. Gondolom akkor hibásak.. Inkább kicseréltetem garba. FOREVER termékek.
-
chris0000
őstag
hi. az mitől van, h E27-es égőnél mikor már becsavarom a foglalatba ad egy kis fényt?
felkapcsolom a lámpát és működik normálisan, nem vibrál, nem villog, de ha lekapcsolom u.úgy világít egy kicsit. ez normális vagy hibás és cseréljem ki? thx. -
Üdv! Másik topikból irányítottak ide, hátha itt jobban értetek a kérdésemhez.
Tanácsot kérnék. Az egyik villanykapcsolót szeretnénk fényerőszabályzósra átalakítani. Olyan lámpát vezérelnénk vele, amiben 5 darab dimmelhető, 1521 lumenes égő lenne, pl. ez [link] A kapcsolóból csak a sorolható (3-mas) jöhet szóba, mert ilyen sorba kerülne a fényerőszabályzós kapcsoló, a jelenlegi márka Legrand, gondolom arra érdemes cserélni.
Kérdéseim:
1. Meg tudom magam szivatni egy ilyen rendszerrel? Pl. villogni fognak a ledek, vagy bármi hasonló, ami a használatot lehetetlenné teszi.
2. Mire figyeljek, hogy a fentieket elkerüljem?
3. Elvileg egyszerűbb lenne a kapcsolgatható fényerőszabályzás, több ilyen lámpánk is van, hozzá vagyunk szokva, de sajnos nem találok olyan led izzót, ami 1500 lumen körül lenne ilyen. A max., amit találtam az 800 lumenes, ami kevés. Szóval ha tud valaki ilyenről, akkor az lenne a legegyszerűbb. 1500 lumen körül, 4000k-s kellene.
Előre is köszi! -
Steady74
addikt
Készülőben a kültéri karácsonyi világítás, 2 vezérlő a 7ből 95%ban kész.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Ha sima GU10 ledek, akkor az direktbe megkapja a hálózati feszültséget, nincs külön tápegység a sínhez.
A fejegységek darabszámának, típusának változtatása és a GU10 ledek változtatása is hoz eredményt.Nálunk kb 275 cm a belmagasság, a 60°-os ledek már egy általános szórt fénnyel megvilágítanak mindent. Ahol kiemelt világítás kell, egy-egy bemutatott tárgyra, ott a 30°-os led ugyanazt a fényerőt fókuszálva adja, így a megvilágított felületre több fény esik, cserébe a környezete nem olyan világos. És ugye vannak a 120°-os GU10 ledek, amik még jobban szórják a fényt.
Főnököd döntse el, mit akar, mert a meglévő rendszer alkalmas fókuszáltan csak az alatta található dolgokat kiemelten megvilágítani és mondjuk egy 4×6 méteres területet szórt fénnyel ellátni, esetleg a fejek, ledek típusának keverésével vegyesen megoldani a feladatot.
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Tápegység? Van tápegység a rendszerben?
Ilyen sín, ilyen foglalat, vagyis ez csak egy dizájnos lámpa GU10-es foglalatokkal, 230V hálózati feszültségre. A GU10-es izzóban van minden elektronika, a sín és lámpatest csak a vezetőt rejti. Szerintem ha akarnád, egy sínen egymást érhetnék a foglalatok.Nálunk sima mennyezeti foglalatban kb 200 db GU10-es led van. Kezdtük 20-50W halogénnel, majd 5-7W csavart fénycsövekkel, most 4-6W ledek vannak bent. A led körüli ezüst színű gyűrű tartja a lámpatestben a GU10-es ledet, azt kiveszed, kiesik az izzó a végén a bajonetzáras foglalattal, cserélhető.
GU10 ledek 230V-osak, benne van az elektronika. Van belőle hideg, meleg fehér, 30-120°-os szórásképű, amikből lehet válogatni, de van fényerőszabályzós is jó drágán.Ami az üvegpaplanos álmennyezetben van, az nálunk hamarabb pusztul, mert a termelt hő megreked és öli a ledet.
-
válasz
troland26
üzenetére
Az olcsó mindig drága!
Nem ugyanaz, mert a kilencezres tartalmaz egy beépített 20W-os COB ledet, aminek a fénye 1800 lm !!! Az ötezresbe pedig még venni kell egy GU10-es foglaltba tehető fényforrást. A legerősebb LED es GU10-es fényforrás is csak 870 lm-re képes, tehát (majdnem) ugyanakkora fényhez mindjárt kettő foglalat plusz kettő fényforrás szükséges.Link
Ha most kevesli a fényt a főnök, akkor lehet, hogy elég lenne a lámpatesteket lecserélni a kilencezres COB ledesekre és mindjárt lenne világosság!
-
válasz
troland26
üzenetére
A tápegységen szerepel a teljesítmény adat, amit le tud adni. Annyi lámpát tud kiszolgálni, amennyinek a teljesítménye abba belefér. A tápegységről nem tettél fel fotót. A helyszínen meg tudod nézni.
20 db 20W-os lámpa "meghajtásához" 400W-nyi táp kell, ami pl. 4 db 100W-ossal össze is tud jönni.
Bár ez a lámpa dekoratív, és jól irányítható a fénye, más világítótestek beépítése is megfontolandó lehet.
Ha a főnök ragaszkodik ehhez, akkor ott tudod megvenni, ahol ezek forgalmazásával foglalkoznak. Három ilyen helyet találtam. Itt
Ha elérhető még az aki a képeken látható világítást eredetileg beszerelte, akkor kézenfekvő lenne őt megbízni a bővítéssel. Majd ő beszerzi és be is szereli a lámpákat + a tápegységeket . -
troland26
őstag
Sziasztok,Munkahelyemen fe van szerelve egy Elmark 93102 sín amibe néhány lámpa bele van rakva. A főnököm kevesli ezt a fénymennyiséget és szeretne még egy sínt ugyanennyi lámpával. A meglévő táp vajon el tudja látni mindkét sínt illetve a lámpákat árammal? (összesen 15-20 lámpát szeretne)
Hol érdemes ezeket az eszközöke beszerezni?

-
-
Kobe
veterán
van egy gledopto USB-s WLED vezérlőm, 3 pines digitális szalag van rákötve (SK6812).
A monitor mögötti hangulatot adja, Home Assistant alól automatizmussal vezérelve. A problémám az, hogy hiába állítom be a WLED vezérlőoldalán a színkombinációt, a tv ki-be kapcsolása után visszaáll az alapértelmezett egyszínűre. Van egy másik gledopto vezérlőm a másik tv mögött, ugyanilyen szalaggal és ugyanilyen beállításokkal és automatizmussal, de ott nem felejti el a színeketa wled beállítások így néznek ki:

tippek hogy mitől lehet ? vagy hjogyan lehetne menteni a színbeállításokat ?
-
mzso
veterán
Gondolom szalag driverekből/dimmerekből még mindig csak ilyen stroboszkóp stílusúak vannak?
Ezek kifejezetten ellenszenvesek. Én úgy akarok kis intenzitású szórt fényt, hogy közben teljesen sima vibrálás mentes. -
Reggie0
félisten
Szerintem itt erdemes keresned: http://sunlikelamp.com/. Budgetlightforumon nehany termekukkel csinaltak tesztet es hoztak az igert parametereket.
-
Steady74
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
80%kész, a profilra a búrát kell felraknom még, illetve a kábeleket kell tisztáznom, elrendeznem. 60led/m 24V os led szalagot raktam ami egyenként vezérelhető. Mivel az ESP chip csatornánkét 500 led felett problémákba ütközik, ezért egy 455 led és egy 360 ledes szegmens csináltam, így a vezérlőtől 1 szalag direktben egy pedig egy 6m-es kábel végén kezdődik. Egy Dig Quad a vezérlő, ami elé beiktattam egy dry kontaktos relét, így a szalag üresjárati 40W-os fogyasztását ki tudom venni. HA-ban napnyugtakor bekapcsolom, napkeltekor ki, így csak akkor világít, ha tényleg kell. Van 3 mozgásérzékelő amikkel kapcsolgatom és variálom a preseteket napszaknak megfelelően.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
smallmer
üzenetére
Meanwell passzív tápegység.
Fürdőszobába van profil, ami vakolható, hidegburkolatba illeszthető, nem annyira olcsó.Javaslom a tápegységeket jól szellőző helyre tenni. Nálam alig van olyan szalag, aminek a tápja nem is az adott helyiségben van. Így nem kell azon sem agyalnod, hogy oldod meg a megfelelő elhelyezést a fürdőben esztétikusan.
-
v_viktor
csendes tag
válasz
smallmer
üzenetére
Szia!
Ha nem kell RGB (színes), csak a hideg-meleg fehéret akarod állítani akkor a CCT szalag kell neked. Fürdőbe az IP védett, többi helyiségbe sima beltéri. Miboxer jó választás vezérlőnek. Tápegységből mean wellt javaslok. LPV széria vizes helyiségbe, nappali és folyosó LRS család.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi kérdéskörben:
Most épül a házunk és lassan odaérünk, hogy szükségem lesz LED szalagokra az általam megtervezett helyekre.
3 helyet különböztetek meg:
1. Fürdőszoba: Nem lesz más világítás, csak két LED csík párhuzamosan. Itt fontos, hogy fehér fénye is legyen, illetve állítható legyen a színe is. Magas fényerőnek kell lennie, mert más világítás a fürdőben nem lesz.
2. Nappali: Körben a mennyezetre néző LED csík kell a fürdőszobához hasonló tulajdonságokkal
3. Folyosó: Kb ugyanaz mint a fürdő.
Fontos, hogy jó minőségű legyen és biztonságos a szalag.
Plusz kellene hozzá néma tápegység és vezérlő (Egyelőre csak a Miboxert találtam) is.Megvalósítható amit szeretnék?
Köszi
-
Emu
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Köszönöm a választ, tehát akkor az előkészítés során a szalag tervezett helyének elejére és végére is raknom kell csövet a falba vezetéknek, a többit utólag tudom hátulról szerelni

Ha csak "hangulatfény/tolató irányfény" jellegű világítás lesz, akkor is kell vezérlő? Én egyszerűen csak mozgásérzékelőt szereltem volna fel, ami áramot ad a tápnak, és világít a ledsor
-
Steady74
addikt
Ha tutira akarsz menni, akkor felragasztasz egy kb ilyen led profilt, abba pedig IP65 vagy IP67-es védettségű led szalagot. Én 24V-os szalagot néznék. Tudod sorba kötni őket simán. Annyi infó, hogy ilyen hossznál a ledszalag végén is kell tápot adnod (ne a tápegységről, hanem a vezérlőről, ha lesz ilyen, így javasolják), hogy egyforma fényerőd legyen mindenhol.
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Ide irányítottak másik topikból, kérem segítsetek kültéri LED szalag telepítés előkészítésében
-
werszomjas
addikt
Nekem is teljesen mindegy, hogy hol kap tápot, a korlát mögött biztosan el lehet vezetni 1 plusz szálat,
És akkor már csak az eredeti kérdés maradt:
Összesen 7 méter LED kéne.
Jó lenne, ha kapcsolható lenne valami ilyesmi falra szerelhető vezeték nélküli kapcsolóval, váltóban. Tehát 1 kapcsoló a fsz-en a lépcsőnél és 1 masik ugyanilyen kapcsoló az emeleten, hogy minkét helyről lehessen fel/le kapcsolni a LED-et.Tudtok segíteni egy ilyen szett összeállításában (szalag, táp, vezeték, kapcsoló)? Akár aliexpress is lehet. Okos funkciók nem kellenek hozzá, színhőmérséklet és fényerő ha állítható az elég, RGB sem kell legyen.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ViZion
üzenetére
A tápot rakja, ahol elfér, az adatot meg egy UTP kábel érpárján is elviheti a szalag elejére.
Vagy a betápot és az adatot is teszi középre, ahol kényelmes és két külön szakasszal indul kétfelé. Az egyik szakaszt meg úgy programozza, hogy hátulról induljon előre a program. -
válasz
werszomjas
üzenetére
...tápot kaphat bárhonnan. Az áram má' csak olyan, mint a víz, folyik. De felfelé is...
Mondanám, h próbáld ki, hogy egy vezeték közepére kötöd a delejt és megfogod barmelyik végét: réz... ja nem, ráz!
Az adat a lényeg, ha vezérelhető led, akkor annak van iránya. -
werszomjas
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Sajnos nincs rá esély, hogy a végén kapjon tápot. Max úgy, hogy a végéről vissza kell hozni a kábelt.
Ilyen a lépcső.Korlát a külső részre kerülne végig.
Itt a képet nézve jobb felső sarokban van a fal túloldalán konnektor, tehát ott tudok átfúrni és megtáplálni a LED-et. -
tibbike01
addikt
2805-ös ledszalag applikációban ez a strip length setting pontosan mit akarna jelentni?
Itt azt kellene megadnom, hogy hány darab led van az adott levágott szakaszon?
-
szelesjanos
tag
Sziasztok,
tudom, hogy bagatell a kérdés , de teljesen kezdő vagyok ebben a temaban, viszont kedvet kaptam egy akvariumi hattervilagitas epitesehez.:
Egy Akril lap (600x35mm) a ket hosszabbik oldalról megvilágítva.
Viszont szeretnem a ket LED szalagot különböző színnel használni pl.: felül kék, alul sárga.
hogyan tudnám ezt megoldani? Elég egy vezerlö ehhez?
A ket LED szalag kábellel lenne összekötve.
Milyen vezérlőt es milyen tápegységet vegyek hozza? Szeretnem ha valamilyen telefonos applikacioval vezérelni tudnám.
A kinezett LED szalag:
Köszönöm! -
Steady74
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
tudom

-
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Semmi esély arra, hogy a végén adj neki tápot? Mutatsz képet a lépcsőről? Hátha lesz ötlet. Esetleg pl. a profil alatt elvezetni a kábelt.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Lépcsőkorlát alá szeretnék LED szalagot.
Összesen 7 méter, viszont a megtáplálást kb középről tudom megoldani.
1db konnektort tudok neki biztosítani, jó lenne, ha kapcsolható lenne valami ilyesmi falra szerelhető vezeték nélküli kapcsolóval, váltóban. Tehát 1 kapcsoló a fsz-en a lépcsőnél és 1 masik ugyanilyen kapcsoló az emeleten, hogy minkét helyről lehessen fel/le kapcsolni a LED-et.
Tudtok segíteni egy ilyen szett összeállításában? Akár aliexpress is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mármint nem gondolnám, hogy akkora nagy elvárás 2025 végén, hogy szeretném a LED fényerejét változtatni anélkül, hogy idegörlő sípolás legyen.

GLP-ről, mint gyártóról meg még nem hallottam (de ez semmit nem jelent). Kár, hogy nem elérhető a BestByte-nál, máshol se nagyon, ahol igen, ott meg jóval drágább
Ennek a költségvetését amúgy is el kell titkolnom, ahogy utána számoltam
remélem nem fog szétpukkanni, vagy előfordulhat, ha így működik? thx.
Sziasztok,