Aktív témák
-
Jano_023
őstag
sziasztok,
Az aksi ideje a telomnak megcsappant kicsit mostanában. Lehet feltettem valami progit ami folyamatosan fut. Mivel tudom megnézni hogy melyik progi mennyit fogyaszt? köszi
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, milyen MP3 letöltőt használtok?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
A kérdésem az lenne, hogy megoldható lenne-e hogy az RSS oldalakat amit gReader-el olvasok automatikusan vagy manuálisan letöltsem a read it later app-ba.
Szóval hogy ne nekem keljen egyenként leszedni csak reggel felkelek megnyomok egy gombot és napközben net nélkül olvasom a híreket amiket reggel a Wifiről leszedett a gép.
Megoldható ? -
Jano_023
őstag
Uno free
[link] -
Jano_023
őstag
Sziasztok segítsetek ki. Ez az app pontosan mit tud? Kipróbáltam értem, hogy tud zenét és filmet lejátszani, de mi ez a szinkronizálás?
AirSync by doubleTwist?? köszi -
Jano_023
őstag
válasz
pingwin011 #24549 üzenetére
Duplázott bocsi
-
Jano_023
őstag
válasz
pingwin011 #24549 üzenetére
Visszafelé nem megy?
-
Jano_023
őstag
válasz
pingwin011 #24543 üzenetére
Akkor talán amit keresel az a team viewer, én azt arra használom hogy a telefonnal a notebookomat irányítsam. Szerintem fordítva is működne de ezt nem próbáltam még.
-
Jano_023
őstag
válasz
pingwin011 #24508 üzenetére
Mostanában találtam szerintem még új airdroid a neve. Próbáld ki
-
Jano_023
őstag
Voodoo CarrierIQ detektor:
https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.simplecarrieriqdetector -
Jano_023
őstag
Sziasztok, van olyan pdf olvasó ami megjegyzi hogy hol tartok és képes arr hogy törje sorokat a nagyításnak megfelelően? Vagy rakjam át wordbe? Valami megoldás? Köszi
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a segítségeteket kérem. Most ismerkedem a tasker nevű progival.
De szerintem nem én vagyok aki elront valamit. Itt egy kép, hogy megpróbálom bekapcsolni a BT és úgy hagyni 2 percre majd kikapcsolni és nem csinálja meg. A test gombra sem reagál semmit. Ez miért lehet ? köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Steam Deck
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest