Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek Androidra és Windows-ra (Chrome-hoz !!!), amiben tudom tárolni és rendszerezni a jelszavaimat.
Hasonlót keresek mint az mSecure, csak legyen hozzá Chrome-os bővítmény, amivel Chrome alól is el tudom érni az adataimat, ne kelljen külön programot installálni hozzá.
Valaki tud esetleg ilyesmit ?
-
scream
veterán
válasz
DataTraveler #38417 üzenetére
Kétlem ,hogy USB-n tudna képet adni,max jack-en (jack-RCA kábel mondjuk)
-
scream
veterán
Mivel lehet lementeni rendesen az appokat és a beállításaikat ? (ROM ot cserélnék,és ,hogy ne kelljen mindent újra rakni ...)
TitaniumBackupban van ilyen lehetőség ?
GoBackup meg nem ment, FC-zett az összes app,amit visszaállított ...
-
scream
veterán
válasz
body007 #37326 üzenetére
Na akkor még egy
AdFree
AdvancedTaskKiller Pro
AlarmDroid
BarcodeScanner
BpMenetrend
Dropbox
Evernote
Facebook
FileManager
Fing (- Network Tools)
Gmail
GoKeyboard
GoLauncher EX
GoSMS Pro
Google Docs
Google Maps
Google Translate
Googles
Link2SD
MortPlayer
mSecure
MX VideoPlayer
OperaMiniNext
OS Monitor
Pixlr-o-matic
Profile Scheduler+
Pulse
QuickPic
RealCalc
StumbleUpon
Twitter
WhatsApp
WolframAlpha
YouTube -
scream
veterán
válasz
cyberNetIQs #36795 üzenetére
Rakj rá új rom-ot
(vagy csak factory reset ... )
-
scream
veterán
válasz
dokee78 #36684 üzenetére
Még szerencse, hogy feliratkoztam honlapján,hogy küldjön értesítőt ...
Amúgy,hogy az SMS dologhoz hozzá szóljak, én GoSMS Pro-t használok és nagyon hiáníolom belőle ezt az opciót,hogy be lehessen állítani,hogy küldés előtt átkonvertálja, így kénytelen vagyok ékezetek nélkül írni (á,ó,ő,ű,ú) ami esetenként elég zavaró tud lenni. (Pedig kb minden másnap jön ki hozzá frissítés,de ezt a fícsört valamiért nem rakják bele
)
-
scream
veterán
Sziasztok !
Olyan programot keresek, amivel meg tudom oldani,hogy WiFi-n keresztül lássam a telefonom fájljait és szerkeszteni/másolni/törölni is tudjam akár root-ban is.
-
scream
veterán
Samsung Galaxy S JW1-hez kéne nekem az alap TaskManager -cucc, ami a Home gomb hosszú megnyomásakor bejövő képernyőn lévő Feladatkezelő gomb megnyomásakor elő jön ,honnét tudnám megszerezni ?
szerk. : ezt az SGS topicba akartam ...
-
scream
veterán
Esetleg tudnátok olyan appot mondani ami egy adott programot a telefon memóriájában tudna tartani ?
-
scream
veterán
Sziasztok !
Esetleg van olyan app amivel ingyen (mobilneten keresztül) tudok iPhone-ra küldeni SMS-t? (tehát olyan kéne mint iMessege csak Android-iOS között)
-
scream
veterán
válasz
Dottore #36235 üzenetére
Hát nem tudom mit állítgattál, nekem rendesen vált, nem jön elő ez az ablak, schedule-nél rendesen vannak beállítva mikor mi legyen ? (lehet ha van átfedés megzavarja)
-----
Más, esetleg tud valaki olyan TaskManager-t ami kiírja,hogy épp milyen appok/szolgáltatások futnak és hogy mi mennyit "eszik" ?
-
scream
veterán
válasz
scream #36209 üzenetére
Na, végül is megvettem a ProfileScheduler+ -t és nem bántam meg, most elég sok hasonló programot kipróbáltam és messze ez a legjobb.
(legkönnyebben testre szabható,érthető,egyszerű de mégis sokat tud és olcsó és csinálja ami a dolga)
-
scream
veterán
válasz
RootRulez #36193 üzenetére
Szerintem igen, mert olyan volt,hogy beállítottam,hogy váltson "Music" profile-ra ha plug-inelem a headset-et, kiléptem, bedugtam a fülhallgatót és semmi, majd menübe belépek,megnyitom profile schedulert és lám, egyből átváltott ...
Igaz ,hogy van TaskManagerem autokill-el,de ignore list-en van amiket nem zár be, szóval ezért nem értettem ...
-----
(#36192) andris811 : Köszönöm, lehet visszatérek rá, mert most egy régebbi (4.0.6-os EasyProfiles-t próbálgatok, egyelőre sikerrel, bár elég nehéz a konfigurálása ...)
-----
Más, esetleg tud valaki olyan TaskManager-t ami kiírja,hogy épp milyen appok/szolgáltatások futnak és hogy mi mennyit "eszik" ?
-
scream
veterán
Sziasztok !
Hasonló programot keresnék Androidra, mint Nokiánál a Situation, eddig ezt a Profile Scheduler-t találtam, de sajnos csak az időpontos beállítások mennek ,az eventesek nem (ha fülhallgatót bedugom nem aktivizálódik a music profile vagy amikor beérek az itthoni cell-id-be, nem aktivizálódik a home profile).
Esetleg valaki tud valami megbízható alkalmazást erre ?
-
scream
veterán
válasz
GrooveHero #35351 üzenetére
??? USB-n nem tudsz rá marketről rakni semmit (ha jól tudom) ... Csak WiFi
Illetve a /data/app mappát csak akkor látod ha rootolva van a telefonod
Dehogy meg tudd WiFi nélkül is oldani a dolgot : Parancsolj, itt az apk-ja.
-
scream
veterán
válasz
GrooveHero #35346 üzenetére
"De nem tudom továbbra sem, hogy hová szedi le a market"
??? A Market autómatikusan telepíti és csak ott látod,hogy rajta van a telefonodon,ha a főképernyőre hosszan nyomsz,majd Widgetek és ott lesznek
-
scream
veterán
válasz
GrooveHero #35344 üzenetére
-
scream
veterán
válasz
atillaahun #32251 üzenetére
Érdekes, nekem sima IM+ rendesen megy
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Esetleg valaki tudna linkelni CWM 5-ös letöltő linket Ace- hez ?
-
scream
veterán
Esetleg tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan GO Launcher-hez lehet icon-t letölteni ?
Hasonló kéne,mint ami ezen van : katt
-
scream
veterán
csak egy olyan kérdésem volna,hogy maguk az appok milyen "nyelven" vannak megírva ? tehát ha szeretnék elkezdeni egyszerű programokat készíteni androidra milyen nyelven írjam ?
szívesen fogadok erről a témáról segédanyagot is akár magyarul akár angolul
-
scream
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #15969 üzenetére
csak nekem omlik mindig össze ?
mmint telefonon futtatva.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Lszi mondjatok egy normális E-book readert ami rendesen kezeli a magyar nyelvű .prc és .rtf fileokat is , nem találok egyet sem
-
scream
veterán
Sziasztok !
Véletlen nincsennek meg valakinek .prc-ben vagy valami dokumentumformátumban ezek a könyvek ?
- Jonathan Stroud - A szamarkandi amulett
- Jonathan Stroud - A gólem szelleme
- Jonathan Stroud - Ptolemaiosz kapujaSajnos sehol sem találtam
-
scream
veterán
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajanlani valami jo kis telefonkonyves programot beepitett helyett? (Galaxy Ace) Idaig marketen nem talaltam semmi hasznalhatot... A lenyeg hogy gyors legyen,jol attekintheto,es ne rakja be az osszes emailt nevjegykent amit a telo a beepitett telefonkonyvel huzott le social networkokrol... Ha van benne tarcsazo az sem gond,de nem feltetel.
Tovabba letezik androidra hasonlo program ,mint a snaptu ? ha igen,mi a neve ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Androidra keresnék olyan szoftvert, ami tudja kezelni a telefon kameráját / kameráit webkameraként. Anno Nokiára volt ilyen programom,gondolom Androidra is van. USB vagy BT vagy WiFi kapcsolat az mindegy,csak lehessen a telefont webkamerának használni Skype-pal meg MSNnel.
-
scream
veterán
Sziasztok !
Egy olyan problémám volna,hogy idáig rendesen ment a MoboPlayer a dualaudiós .avi-kkal is ,de most hiába választom ki bármelyik hangsávot,lefagy és nem csinál semmit sem ...
Mi lehet a baja/oka/megoldás ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Skifta-val lehet lejátszani notebookról telefonon keresztül (Samsung Galaxy Ace) HD TV-n 720p-t vagy 1080i-t ? vagy nem fogja bírni a telefon ?
---
(#10785) RazorGTR1 :
ezer köszönet
-
scream
veterán
Udv!
Keresnek egy minimalista weather widgetet aminek nincs hattere,eleg ha a homersekletet mutatja es szurke vagy allithato a szine.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna,hogy az Ace menüjében hogyan tudnék mappát létrehozni ?
Sehogysem jön össze,remélem meg lehet valahogy oldani...
-
scream
veterán
válasz
Shrike7973 #10573 üzenetére
Igazából mindenfélében jöhet, de leginkább barátnőmmel játszanék
Feltehetőleg neki a lövöldözős annyira nem tetszene ... -
scream
veterán
Tudtok olyan játékot, amivel 2-en lehet egymás ellen játszani WiFi-n vagy BT-on keresztül ?
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged