Keresés

Aktív témák

• k850

addikt

válasz barrasz #24429 üzenetére

Előzmény: ""Próbáld ki a Pandora appot ,ingyenes és mind a képeket mind a videókat tudod vele titkosítani.
    Jelszóval védhető és ha a privát mappába teszel képet vagy videót az nem jelenik meg a galériában bármelyiket is használod."

K850" Fájlkezelővel megnyitod a Pandora mappát, ezen belül a data mappában lesznek a képeid, amit bármely fájlkezelővel meg tudod nyitni."

-"k850 Igazad van de éppen most próbáltam ki és az Astro-val megnyitva a data mappában ott van a titkosított jelen esetben videó de amikor meg akarom nyitni akkor azt írja,hogy ez a fájl típus ismeretlen viszont az alkalmazásból rendesen lehet nézni."

ES File Explorerrel próbáltam, a saját készülék videolejátszója megnyitotta a védett filmet, ill. az fájlkezelő saját lejátszója is. A BS Player viszont nem tudta megnyitni, de ez a program alapból nem tudja a fájlkezelőből lejátszani a filmeket. Más videó lejátszót nem használok a mobilomon. A védett fájl formátum a próba alatt MP4 volt. Gondolom, ha avi filmet titkosítottam volna, akkor sehogy-sem tudtam volna megnézni, mivel a teló és a ES File Explorer nem támogatja ezt a kódolást.

Csak amatőr avatatlan szemek elől teszi láthatatlanná a média fájlokat, ez nem igazi titkosítás. Mindenképpen érdemes tisztába lenni vele, nehogy indiszkrét képek vagy videók nyilvánosság elé kerüljenek.
    ;)

Aktív témák