Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Steam Deck
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
#54681-re valaki?
-
nagyúr
válasz Ittnemaz #54698 üzenetére
Inkább Beelink GT1 ULTIMATE-t válaszd!
-
Ittnemaz
aktív tag
üdv!
bár már kérdeztem egyszer, most is hátha tanulok belöle, érdemes ebbe S912 3 Gb/32 Gb 64$ a hardver kiépitésű eszközbe belevágni?
-
Charx
senior tag
Kodiban be lehet állítani média keresést ütemezve? Hogy a média boxom mondjuk 00:00 kor automatán futtasson egy médiatár frissítést.
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #54694 üzenetére
CE esetében SDR módban a színmélység alapból 10 bit, ha ezt átállítja 8 bitre akkor maximum a színátmenet nem lesz annyira egységes. A színtér alapból 444 ha ezt átállítja 422-re akkor megmerem kockáztatni, hogy semmit nem fog észrevenni. A fekete színt meg alapból-16-235 (korlátozott), ennek átállításával valóban tapasztalható képminőségbeli eltérés, feltéve, hogy a megjelenítő fix-re van állítva vagy nem tudja a teljes tartományt, ilyenkor szürkés, fakóbb lesz a kép. Azt is el tudom képzelni, hogy a TV-n nem állította be, hogy HDR-re váltson, bár akkor sem lesz rossz a kép csak épp SDR-ben jelenik meg.
Egyébként elég fontos kérdés az, hogy megjelenik-e nála a HDR felirat (amikor olyan anyagot néz) vagy sem, mert akkor közeledünk a megoldáshoz.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz blakey #54693 üzenetére
Ezek szerint ha olvassa a válaszokat lassan belátja, hogy egy átlag beállítás nem lesz jó neki.
Úgy mint nálam is más a TV-sport-és a Box kép kalibráció.
Azért szoktatok itt is variálni színmélység meg stb átírásával de lehet, hogy keverem a dolgokat.
Pl: zidoo-nál is van box beállítási lehetőség.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #54692 üzenetére
Ha a boxod és a rendszered CE tudja a HDR-t nem kell külön kalibrálni szerintem.
A megjelenítő SDR/HDR módjait bizony kalibrálni kell.
legalább is nálam egy beállítás van a boxokhoz. - ha SDR a megjelenítőd akkor nálad csak azt kell kalibrálni a megjelenítő esetében. Többnyire a megjelenítőt kalibráljuk és nem a lejátszót.
A boxon belül van más beállítás. - Milyen beállítás. Nem jó ha hozzányúlunk, az maradjon alapon.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz Roland861010 #54691 üzenetére
Ha a boxod és a rendszered CE tudja a HDR-t nem kell külön kalibrálni szerintem. legalább is nálam egy beállítás van a boxokhoz. A boxon belül van más beállítás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
korcsi
veterán
válasz Roland861010 #54689 üzenetére
"Olyan kérdésem lenne ,hogy "
De mi a kérdés? Mert az nincs a hozzászólásodban.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Roland861010
veterán
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne ,hogy
Tv adás és a sima fullHd filmek is más beállítást használnak és a hevc formátumú 4K Hdr-es filmek is mást használnak !
De még ezeken belül is van ami szebb és van ami kevésbé vagy sárgásak vagy fakók !
Így nehéz eltalálni a jóféle beállítást ...
A filmekhez Mecool M8S Pro L-t használóm.
Utána néztem 2.0 Hdmia ,csatlakozója van... gondolom a kábel is tudja.
Szóval ,hogy érhető legyen 2 fajta formátum két fajta beállítást használ a tv.
Majd a tv adás is mást használ ..
Szerencsére saját magának változtatja a beállításokat .
De így is nehéz beállítani . -
blakey
titán
válasz jocoka75 #54683 üzenetére
Egyébként amit írtam jelenséget az Android nál az mitől van a zöld vibráló képernyő?csak a visszaállítás segített. - milyen megjelenítővel használod? Régebbi TV-k esetében előfordult, hogy nem kezelték megfelelően az RGB módot, esetleg úgy maradt. Vagy valamilyen Android hiba okozta. A lényeg, hogy most jó.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jocoka75
tag
válasz blakey #54682 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, sikerült ahogy leírtad. most már minden rendben.
Egyébként a próbálkozás alatt többször ki be kapcsoltam a készüléket , ki be raktam az SD kártyát még a táp kábelt is ki húztam .
Egyébként amit írtam jelenséget az Android nál az mitől van a zöld vibráló képernyő?csak a visszaállítás segített.Üdv József
-
blakey
titán
válasz jocoka75 #54679 üzenetére
Most nem indul a coorelec már mindent kipróbáltam .
Hogyan kell ezt csinálni , valamit nem jól csináltam ?
Kikapcsolt állapotban az oldalán lévő gombot addig tartod nyomva amig megjelenik a CE logó, utána elengedheted. Innentől kezdve mindaddig a CE indul amig benne van a kártya.
Amúgy mi az a minden amit kipróbáltál?Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van egy S905X-es Meecol M8S+ boxon CE 9.0.1-gyel. Most tűnt fel egy HDR videónál, hogy ha ezzel játszom le, akkor látványosan sávosodnak a lágy színátmenetek, míg a TV beépített lejátszójával jó a kép. Azt gondolom, hogy kisebb a színmélyég valamiért. Ez korrigálható valahogy vagy ennyit tud a box?
Még az az érdekes, hogy ha normál gradiens tesztábrát nézek, azon nem látszik ilyen hiba és különbség sem a beépített lejátszó és a box képe között.
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem
Van egy minix U9-h boxom telepítve lett külön micro SD kártyára a coorelec .
A lényeg a következő mikor bekapcsoltam a boxot és androidra tettem az egész felület bezöldült , többször újra indítottam ,de ugyan ez a jelenség fogadott zölden vibráló
képernyő .
Én a következőt csináltam kivettem a SD kártyát és csináltam egy rendszer visszaállítást androidnál ,majd vissza tettem a készülékbe a SD kártyát amin a coorelec van.
Most nem indul a coorelec már mindent kipróbáltam .Hogyan kell ezt csinálni , valamit nem jól csináltam ?
Mi lehet a gond ?
Nagyon megköszönném a segítségeteketÜdv József
[ Szerkesztve ]
-
files32
tag
Nektek nem bolondult meg WINFOS alatt a Firefox?
Minden kiegészítő tiltva. -
Pelican
őstag
válasz blakey #54668 üzenetére
Pont az a jó, hogy a felesleges dolgokat nem kell megvenni hozzá.
Ugye nem mondod komolyan hogy pont Te majd wifin fogod a 4k HDR-t streamelni, BT-n hallgatod a hangot és azzal a pár gombos távval fogod irányítani?
Megveszed a minimumot, ez áfával, vámügyintézéssel, mindenestől 44-45e Ft, egy U9-H ára.
Igaz, kell még egy bármilyen táp 7 és 20V között, ha nincs otthon ilyen elfekvőben, akkor költesz még 3000 -forintot (12V, 1A már bőven elég hozzá, van aki 12V 500mA-essel használja).http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
tobias40
veterán
válasz Csicsóka #54653 üzenetére
Felraktam CE-t új kártyára ezzel egyből beindult.
LE-val nem kínlódtam mert minden alkalommal nem fogok putty-al szórakozni,így jobb lesz.Egy kérdés.
LE alatt be van állítva ehhez a box-hoz a Harmony785 távom,hogyan tudom áttenni CE alá hogy minden olyan legyen mint LE alatt?
-
blakey
titán
válasz bala6120 #54663 üzenetére
Felskálázásban (SD, FHD felskálázása 4K-ra) jobb az ATV. A Minix többmindenre hasznáható, ugye van USB, CE telepítési lehetőség, de a BB2-t ismered így tudod, hogy az Amlogic mire képes. Egyébként képminőség szempontjából egyikkel sem lesz gondod. BB2-vel ellentétben Minixen a droid is jó és a Kodi is kadenciahelyes droid alatt.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz slecht #54661 üzenetére
Ha egy teljesértékű boxot szeretnénk (tehát mindene meglegyen ahogy egy másik box esetében) akkor elég húzos lesz az ára mire megkapjuk, cserébe ronda.
+ VÁM és ÁFA.
Azt is tegyük hozzá, hogy bár egész jól használható napi szinten de még nincs az S905/S912 szintjén a lejátrszási megbízhatóság.
Harmonyt IR távotI is kezel ha betanítod az eredeti távot vagy már eleve benne van az adatbázisban akkor menni fog.
Egyelőre így van benne az adatbázisban az ODROID:Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pelican
őstag
válasz Csicsóka #54664 üzenetére
Nem rajtam múlik, itt ülnek rajta:
https://logout.hu/cikk/korrektura_alatt_allo_cikkek/folyamatban.html[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Csicsóka
őstag
válasz Pelican #54662 üzenetére
Az ígért bemutató készül, vagy ne is álmodjunk róla?
-
bala6120
senior tag
-
Pelican
őstag
válasz slecht #54661 üzenetére
Kb U9-H árban kapsz egy sokkal jobb, modernebb készüléket, amihez van rendes driver támogatás (nem mókolt libhybris).
A doboza rút, de nálam szinte semmi nem látszik belőle, így nem zavar.
Két hete már ezzel mozizunk, sorozatozunk, harmonyval is megy, miért ne menne én a tévé távjával használom.[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
slecht
aktív tag
Sziasztok!
Mi a vélemény az Odroid N2-ről?
Az öregemnek kellene egy box a szobájába max fullHD anyagokhoz, ezért megkapná az én X92-met, én pedig beneveznék egy másik boxra, de ha már lehet, akkor újabb típust vennék, és nagyrészt CE-vel használnám.
Használható már az Odroid N2 és Harmony távval kezelhető-e, esetleg inkább vegyek egy olcsóbb boxot az öregnek?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
bekecs76
tag
válasz files32 #54630 üzenetére
Wifi stickkel megy CoreELEC alatt, de android alatt úgysem (bár lehet, hogy ehhez még valamit be kell állítani, de annyira nem merültem bele.) Amúgy mind a két rendszer alapbeállításokon van, teljesen szűz rendszer. Nem csak a saját wifi hálózatomat nem látja, hanem egyiket sem itt körülöttem.
-
bekecs76
tag
válasz DroiDMester #54639 üzenetére
Na szóval feltettem ezt, amit írtatok gxm_q201_3g_1gbit.dtb, de nem megy ezzel sem a wifi.
Asszem a gearbestnél megpróbálok valamit harcolni. Mivel ez már elég off, tudna valaki segíteni privátban, hogy mi ennek a menete? Mit kell írni, hova,stb.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz tamas0827 #54655 üzenetére
Keresd meg PIEDON tagunkat ő meg tudja csinálni, nekem is ő javította meg.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tamas0827
csendes tag
Sziasztok!
Én is azok táborát gyarapítom akiknek sikerült a 12V-os tápot rádugni a dobozra.
Így most van egy működésképtelen Mini MX 1/8 boxom, amelyet szívesen felajánlok valakinek, aki tud kezdeni vele valami hasznosat.
Privátba keressetek és egyeztetjük a részleteket. -
Csicsóka
őstag
válasz tobias40 #54650 üzenetére
Mi írja ki, a TV, vagy a droid?
LE alól lehet a kezdeti HDMI módot állítani 576-ra, beírva ezt az u-boot változóba, ha már droid nem tudja.
Így ilyen alacsony felbontással indul, az LE logó ronda nagy, és szőrös lesz FHD TV-n nézve.
Ez a felbontás addig tart ameddig a kodi el nem indul mert az felülbírálja, arra az értékre amit ott a felbontások alatt beállítasz. (480, 576, 720 stb.)
Azon a régi TV-n az LE logo sem jelenik meg? Mert akkor így indítva esetleg életre kelhet.fw_setenv hdmimode 576p50hz
fw_setenv outputmode 576p50hz -
blakey
titán
válasz tobias40 #54650 üzenetére
Korlátozd 8 bitre a kimenetet, a CE alapból 10 biten indul. Beállítások/Rendszer/CoreELEC.
[ Szerkesztve ]
-
bekecs76
tag
válasz DroiDMester #54642 üzenetére
Ezzel a twrp böl telepithetö külön wifi driver ügy miatt, még lehet, hogy érdeklödök.
-
Csicsóka
őstag
válasz tobias40 #54640 üzenetére
Akkor az a TV nem szolgáltat EDID infót, így azon a felbontáson indul, amin a droid hagyta, és beírta az u-boot változókba. (1080p 60 Hz) LE alatt ezt nem lehet állítani, de ha van rajta droid, ott igen. CE jobb lenne, mert az legalább, ha először a box kap tápot, és a TV csak később, akkor 480p-ben indul, azt tudnia kell bármelyik TV-nek.
-
nagyúr
ez a DDR hiba akkor van ha nem a BOX.ra való az adott IMG, valószínű amit linkeltél az nem az ULTIMATE(DDR4.es) GT1.re van, hanem a simára(2/16 és 2/32.es) amiben DDR3 RAM van, ezért nem megy fel!
Amúgy vannak TWRP ből telepíthető ZIP.ek amik csak a Wifi/BT drivert cserélik le a BOX.on azzal át lehet variálni ha úgy van!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Elvittem a boxomat egy másik helyre ahol csak nem full hd-s tv van és így nem jön be a kép LE alatt.
Vissza kell hoznom és átállítanom itthon alacsonyabb felbontásra vagy van rá megoldás hogy ott is legyen kép Hdmi-n.
Ha hazahozom akkor mire állítsam hogy ilyen gondom ne legyen máskor?(van rajta automata ami olyanra állítja amilyen a tv?) -
nagyúr
-
cof
veterán
válasz Csicsóka #54636 üzenetére
"Az viszont gyanús, hogy a rá való droid alatt sem megy."
Ezt nem tudjuk, hogy a jelenlegi firmware rá való-e, amit linkeltem AP6255 img-t az sem ment fel rá [link] (Youtube-on hibakód alapján, többszöri kísérletre felment a firmware, igaz más Box volt az). Nekem nem ilyen van, de még nem láttam ennyi féle verziót egy típusból.
A912/AX12-----AP6255 G912/S912-----QCA9377 A706D0SBH70001 32G---------D0 AP6255
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
válasz blakey #54633 üzenetére
Mint kiderült Odroid N2-re kényszerítve van az Auto frissítés Nightly esetébenés elképzelhető, hogy véletlenül a többire is érvényesítve lett. Viszont így kiállnak a Auto frissítés lehetősége mellett Nightly eseében, szerintem nem túl szerencsés. Nálam nem frissül automatiksan, mert manual-ra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
az új CE frissítésben valóban nem lehet a manual frissítést választani. - megnéztem, mivel nálam kezdetektől fogva kézi frissítésra van állítva így fel sem tűnik viszont ha belépek akkor valóban csak "auto" van. Valamelyik korábbit kéne feltenni ameyikben biztos működik, azon átállítani és utána úgy marad. Jelzem a fejlesztőknek.
-
Beni2360
félisten
válasz blakey #54612 üzenetére
Az újabb ápr-si frissítés óta nálam sincs csak auto frissítési lehetőség. Éltünk a manual opció. Az éjszakai előtt volt. A skin a szokásos alap. Estuary. Most jelzett újabb rissítést, pedig tegnap volt.
-
bekecs76
tag
válasz DroiDMester #54626 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cof
veterán
válasz DroiDMester #54624 üzenetére
Én sem olvastam, hogy ne lenne a CE alatt támogatott a wifi chipset, AP6255 (Nekem volt olyan, hogy CE alatt nem támogatott, LE alatt ment). Több fajta wifi chipset-el szerelik ezt a gépet, szerencsére csak 2 eset lehetséges, vagy hardver vagy szoftveres hiba.
-
nagyúr
-
blakey
titán
válasz Indiant #54621 üzenetére
Ha engedélyezted akkor ott kell lennie az Átnevezés és Törlés opciónak. Természetesen a jogosultságoknak is meg kell lennie ahhoz, hogy az adott tárólóból törölni/átnevezni tudjon.
-
cof
veterán
válasz DroiDMester #54620 üzenetére
"U.I : amúgy a BT.t próbáltad az sem működik? mert ugyan az a modul felelős a BT.működéséért is!"
Az működik, egy hozzáértőnek kell kezelésbe venni, firmware ügyileg és rendben lesz az a gép szerintem. Már az furcsa, hogy a AP6255-ös firmware-t nem sikerült feltenni, pedig olyan hardver van a gépben.
@bekecs76 Ha sikerül újat szerezned és ezt nem kell visszaküldened, én szívesen átveszem, jelképes összegért ha nincs rá szükség, sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bekecs76 #54617 üzenetére
Hosszú menet lesz, arra készülj fel és rengeteg magyarázkodás!
első körben kell csinálnod egy videó felvételt a hibáról ahol bemutatod hogy mit csinál vagy épp mit nem a WIFI, és ezt a videót el kell küldeni nekik!
Aztán majd irkálják neked kb 3.héten keresztül a sablon szövegeket, de ha türelmes vagy és kitartó akkor fel fogják ajánlani hogy ha kifizetsz kb $8-10 összeget(postaköltség) akkor küldenek egy új BOX.ot, vagy pedig vissza kapod levásárolható formában a vételárat(postaköltség nélkül)
U.I : amúgy a BT.t próbáltad az sem működik? mert ugyan az a modul felelős a BT.működéséért is!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz bekecs76 #54617 üzenetére
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes a gearbeast-nél reklamálnom? - mindeképp, nem lesz egyszerű menet de ha sikerül egy normális ügyintézőt kifognod akkor megtaláljátok a megoldást. Nekem már küldtek 3e-ért egy másik boxot.
-
blakey
titán
-
bekecs76
tag
Előzmény, rövid történet: Gearbest-ről rendeltem, Beelink GT1 Ultimate boxot, és nincs wifi.
Na szóval feladtam a wifivel való kínlódást. Bármit csinálok, ez a box, nem lát egy wifi hálózatot sem. Próbáltam mindenféle firmware-el. A coreELEC-el sem lát egy hálózatot sem. Úgyhogy szerintem tuti, hogy hardwere probléma.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes a gearbeast-nél reklamálnom? Nem a pénz kellene, hanem, hogy küldjenek másik boxot. Lehet érvényesíteni garanciát? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mi ennek a menete? Vagy halott ügy? -
xtend
senior tag
válasz files32 #54613 üzenetére
CAT5 - 100 Mb/s adatátviteli sebesség
CAT5e - 1000 Mb/s átviteli sebesség
CAT6 - 1000 Mb/s átviteli sebesség
CAT7 – 10Gbit/s átviteli sebességSzóval minimum CAT5e kell. Én azért a bizti kedvéért lecseréltem mindenhol a házban CAT6-ra. Mondjuk nekem 20m-es kábelek vannak.
-
files32
tag
Sziasztok!
1Gigás netnél érdemes az UTP kábelt CAT6-ra cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Indiant #54609 üzenetére
Mint láthatód nálam nem így van, beállítva a frissítés, csak manual és a weboldalon elolvasom, hogy mi a változás, semmilyen egyedi csatorna nincs beállitva de elképzelhető, hogy porszem került a gépezetbe és azért frissített.
Milyen skint- használsz? Nálam ennél sokkal több opció van.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #54603 üzenetére
De alapból nincs engedélyezve és aki nem tudja törölni de szeretné annak bizony előtte engedélyeznie kell.
-
bala6120
senior tag
Tanácsot kérnék
Apósom átvenné tőlem a BB2 boxomat, melyen CE-t használok, így vennem kellene egy másikat.
Mostanában 4K, HDR filmeket (TV alkalmas ezek megjelenítésére), valamint FHD sorozatokat nézek.
MINIX NEO U9-H-t vennék, mekyet CE-vel használnék.
Esetleg más javaslat? -
Keef_Lee
senior tag
válasz Roland861010 #54605 üzenetére
Javaslat: Állítsd be, hogy magyar feliratokat töltse be.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
Feliratot ez alapján akartam be állítani de nincs már ilyen bővítmény...
Beállítások -> Kiegészítők -> Kiegészítők beszerzése -> Minden kiegészítő -> Felirat kiegészítők -> XBMC Subtitles -> Telepítés
Javaslat?
Az opensubtitles.org/hu -ról még nem tölti be csak az angol feliratokat. -
Beni2360
félisten
válasz blakey #54600 üzenetére
Hát az engedélyezés részemről nem is volt kérdés. Alap beállítások közt van.
Arra már nem emlékszem, hogy az LE alatt volt-e ilyen opció, mármint az engedélyezés.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest