- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsaba007
tag
válasz
szabochris #53193 üzenetére
Magicsee boxaival vannak gondok. Keress rá, mielőtt megveszed.
-
-szabi-
addikt
Pontosan ahogy mondod.
(#53181) blakey
RedCat-nak ugyanolyan doboza van mint nekem ezért feltételezem ugyanazzal kínlódik mint anno én.
Szóval ha nálam ez megoldotta jó eséllyel nála is meg fogja.
Sokkal egyszerűbb a jól működő android config fájlt átmásolni mint a milliszekundumokat állítgatni, hogy melyik érték lesz a jó.
Létezne még ennél is egyszerűbb módszer másolni sem kellene, Csicsóka már leírta: KLIKK, egyszerű és elegáns megoldás. -
cof
veterán
válasz
blakey #53188 üzenetére
Nem vagy tisztában a DRM fogalmával látom. Simán lehetne rögzíteni a stream-et ha nem lenne az adatfolyam védett, ezt a chrome, firefox böngésző feloldja, mert tudja a widevine-t, a digionline, na! Az nem DRM védett. És igen, a HBO GO is DRM vezérelt.
Amelyik Box-on nincs legalább Widevine L3 licensz nem fog menni a Horizon GO app, a program elindul, de az adás már nem.
-
blakey
titán
válasz
szabochris #53190 üzenetére
Jó ez is de mire hozzád érne nem biztos, hogy ennyibe kerülne.
Kérd vissza a pénzt és vedd olyan helyről ahol van EU szállítás. -
blakey
titán
válasz
szabochris #53184 üzenetére
Akkor már inkább ezt.
(#53185) TCr
Pelican nemrég betett egy remote.conf tartalmat, simán bemásolod és használod. -
blakey
titán
De igen, DRM védett MPEG-DASH. - mi DRM védett? Horizon GO-hoz nem kell, legalábbis eddig nem kellett semmilyen DRM. Korábban nem támogatta a külső megjelenítőket, azért nem ment, de akkor egyik boxomon sem, aztán jött a feloldás és ment.
Horizon Go soha nem volt HD, csak SD - a HD adásokra gondoltam, mert azokat is adják az alkalmazásban és láthatóan jobbak, mint az SD változata, de valóban nem HD-ban megy az app.
Tanix TX3 Mini is ahogy olvasom csak L3-s, U1-en is mennie kellene Kodi-n SD-ben HBO GO-nak. - Valószínűleg megy is de lehet, hogy az új app már nem támogatja a droid 5-t, nem néztem utána.
-
cof
veterán
válasz
blakey #53178 üzenetére
Horizon Go soha nem volt HD, csak SD;
"A Horizon Go szolgáltatás HD felbontású tartalmakat nem közvetít, így a lejátszó eszközöknél nem kritérium a HD képes felbontás megléte. (A HD csatornák közvetítése SD módban történik) A Horizon Go szolgáltatás nem támogatott az Apple TV és az Android TV készülékeken."
De igen, DRM védett MPEG-DASH.
Tanix TX3 Mini is ahogy olvasom csak L3-s, U1-en is mennie kellene Kodi-n SD-ben HBO GO-nak, aztán ez a libwidevine.so lehet segít rajta, a netflix addon leszedi a megfelelőt ha jól tudom.
-
szabochris
aktív tag
-
blakey
titán
Igen, de ES File Explorer vagy bármilyen másik fálkezelő is jólehet viszont készülj fel, hogy nem biztos, hogy jó lesz a remote.conf, valamelyik Mecool-al nem sikerült a droid alóli remote.conf-al életre kelteni. LE-nél meg ki is másolta de mégsem volt jó. A Minixes remote.conf pl. jó volt amit droid alól másoltam.
-
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester #53118 üzenetére
De írta hogy fizetnie kell,
Pontosabban azt írtam, hogy valószínűleg, még nem tudom, majd ha hozza a postás akkor tudni fogom, de számoltam ezzel a lehetőséggel is é így is megéri.ezért nem a 2/32.es verziót vettem, mert úgy kicsúsztam volna a ~42.dolcsis határból. - vajon meg is kapod? Én azért nem azt választottam, mert majd postázzák, de ilyenben már volt részem, nem volt raktáron illetve azért az árért már nem akarták elküldeni, 1 héttel később drágábban már lehetett volna venni.
(#53179) szabochris
Na tessék, épp most írtam, hogy vajon postázzák-e vagy sem.
Nem éri meg a felajánlott boxot megvenni,. kérd vissza a pénzt.(#53180) -szabi-
Nem minden boxon laggol a táv illetve lehet rajta finomítani, most csak 1 boxot használok de azon nincs gond a távval, majd ha megérkezik a másik box akkor megnézem, hogy azon milyen. -
-szabi-
addikt
válasz
RedCat #53101 üzenetére
Hagyd a manóba CE távirányító laggolos megoldását azzal én is kínlódtam.
Mióta használható az android távirányító konfigja végre normálisan működik, úgy mint LE alatt.
Mivel ugyanilyen boxom van talán hasznosnak találod, az android alól másold át a "remote.conf" fájlt ami az "etc" könyvtárban van CE gyökérbe ahová dtb fájlt is másolod.
Kellett hozzá android total commander mert alap fájlkezelő nem mutatja ezt a könyvtárat.
Előtte én is többféle fájlt próbáltam, de így végre "szépen" megy. -
szabochris
aktív tag
-
blakey
titán
Szerintem a droidos Horizon GO nem DRM védett, simán ment HD-ban az összes boxomon. Tanix TX3 Minin is ment HD-ban. Régebben nem támogatta a külső megjelenítőket, azért nem ment droid alatt. A libwidevine.so meg kifejezetten Kodihoz való, ezért kérdeztem, hogy a droidos Kodi esetében nem oldható-e meg. Hiába L1-es ha a Kodi alatti HBO GO nem használja ki.
-
-
cof
veterán
válasz
blakey #53168 üzenetére
Igen, ahogy nézem Widevine L3-at tudja, az meg csak SD-re elég, azért ment neked a Horizon GO. HD-hoz L1 kell, ha nincs benne firmware szinten a támogatás akkor a libwidevine.so-val nem tud mit kezdeni (nem tudja mi feloldani a titkosított folyamot), de majd a hozzáértők jobban megfogalmazzák.
-
cof
veterán
válasz
powers #53162 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a sima S905-ös soc nem tudja a Widevine L1-et, és szerintem az 1080p-hez már az kell, talán ez lehet a hiba, de majd valaki kijavít, meg kéne nézni egy másik lejátszót, S905X vagy 912, hogy kizárd a hálózati hibát, de a DRM-re gyanakszom inkább, sima S905-n nem ment a Horizon GO, az is DRM-es.
-
powers
tag
válasz
SunMount3r #53165 üzenetére
Köszi,majd ezzel is teszek egy próbát,most azt tesztelem,már egy harmadik pendriveon,hogy nem e okozhatja az aeon nox silvo skin,és a kiegészítői,mert eddig az után installáltam a hbo go-t.viszont most egy szűz CE -n,amire még csak az hbo-t tettem fel,egyelőre megy.
-
powers
tag
válasz
SunMount3r #53163 üzenetére
Na de kodi 17.6 ban nem megy az HBO GO úgy tudom,csak 18 tól.azért váltottam 18 ra.a másik,az a shitty build az mi?
-
powers
tag
Sziasztok,hátha van valakinek ötlete,már sok mindent kipróbáltam:
Minix neo u1 em van,kodiban (18.1) szeretném használni az HBO GO kiegészítőt.egyszerűen bármit csinálok,egy idő után vagy elmegy a hang,vagy(és ez a sűrűbb) a kép lefagy,és a hang megy tovább.Kipróbáltam coreelec 9.0.1 el is,és ugyanez sajnos.imputstream adaptíve beállítva 1080p re,net kábelről jön,de wifin is jön a hiba.tanácstalan vagyok.Valaki esetleg? -
cof
veterán
@mexel
Szia!
Ehhez nincs véletlenül gyári firmware-d? [link]
ARMbian volta rajta, és azt hittem, hogy van gyári firmware-m, de sajnos a wifi része nem megy. Most egy custom 7-es droid van rajta, de csak orosz meg angol, ez nem is lenne baj, mert elég jól megy a rendszer, de eladnám, és ezért szeretném visszatenni a gyári rendszert. Olvastam, hogy neked van pár firmware-d, sajnos én nem találok hozzá, azon kívűl ahol a wifi nem megy;
aml_upgrade_package.img 942 MB (987 845 032 bájt)
SUNVELL_T95X_T95N_(S905X)-_7.1.2MOD_V2.img 803 MB (842 865 968 bájt)
Ez a kettő van nekem, 2/8G verziós.
Köszi.
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #53154 üzenetére
A Z6-ért én sem vagyok oda, ha valaki kérdezi azt vegye-e nem szoktam annyira ajánlani. Akkor a lan is más nem csak a memóriák, wifik stb. Kíváncsi vagyok vajon a tanix tx92- ben vagy a tx 9-ben is ez lehet? Elvileg ugyanaz az alaplap.
Mondjuk én nem használom hálózaton keresztül a boxot, azt nem is szoktam tesztelni csak ssd-ről. -
Nekem se igazán jött be a VORKE Z6+ nálam is ugyan ez volt a gond, 4K 60FPS HDR videókkal nem igen boldogult CE alatt sem(én ez végett adtam el), nekem csak sima 2/16.os Beelink GT1.em van, de az vajsimán viszi ezeket a filmeket, amin a vorke elhasal, és akadozik meg állandóan pufferel, de ami érdekes ugyan ezek a filmek ha usb re teszek neki egy lan adaptert, máris tökéletesen mennek, szóval valami a gigabit lan portjával lehet, pedig itt belinkeltem a tesztemet róla és az szerint nincs hiba de valami mégsem gömbölyű.......
Szóval igenis jobban megéri a GT1 az árát
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #53133 üzenetére
Nem jó.
Olyan beállítás kellene, hogy a Filmeknél ne látszódjon, ha egy mappába több film (sorozat) van. Most akárhogy állítom, a borítók között látszódnak a sorozatok thumbnail képei. Nem tudom, hogy csináltam, de egy másik meghajtónál a Videók-Filmeknél látszódik a sorozat mappa, kéken, mert nem találja a címet, de a Videók-Címnél, Filmeknél már nem látszódik semmi. Inkább ne látszódjon semmi a Filmeknél, mint ez a katyvasz.
Van valami ötletetek milyen beállítással lehetne ezt elérni? -
mexel
veterán
-
blakey
titán
válasz
vargalex #53150 üzenetére
Pff, annyira nem követtem a dolgokat de van akinél fagyogatot, instabil volt a működés. Aztán a sok beszélgetés eredménye volt, hogy nem egyformák az eszközök, írt a cégnek és azt válaszolták, hogy 1.35V-ost "dolgoztatnak" 1,5 V-on. Miután ezek kiderültek valamit javítottak a LePotato verzióknál , hogy megfelelő frekvencián dolgozzanak, ha minden igaz már rendbe tették.
-
blakey
titán
Ha valaki CE-vel használja mi lesz a különbség bármelyik boxnál?
1-1 chip nem megfelelő firmware-je, QCA9377 rossznak bizonyul. Rossz véleménnyel vannak róla a fejlesztők, Z6+-ban az van.
A hálózati instabilítás nem tudom minek tudható be, de ami BB2-n hibátlanul ment az Z6+-on pufferelt. Valószínűleg a 3GB-os dtb sem tökéletes, nem tudom. A Wifi is gyengébb volt a Z6+-on. Ettől föggetlenül én szerettem és csak az optikai csatlakozó hiánya miatt adtam el.Az összes912-es ugyanolyan volt, az összes 905x ugyanolyan volt és kb az összes 905W ugyanolyan volt.
Sajnos nem, LePotato esetében épp a hétvégén derült ki, hogy van amelyikbe DDR3L memóriát rakta, van amelyikbe DDR3-ast, ez bozonyos anyagopknál érzékelhető volt, S905X-ek sem egyformák, szóval vannak eltérések. -
mexel
veterán
válasz
blakey #53147 üzenetére
Ha valaki CE-vel használja mi lesz a különbség bármelyik boxnál? Teszteltem Minix-et, Z6-ot és sok boxot, CE alatt nem láttam hogy bármi más lenne. Az összes912-es ugyanolyan volt, az összes 905x ugyanolyan volt és kb az összes 905W ugyanolyan volt. A droid is csak gyári állapotában más mindegyiken, ha belepiszkálunk kb ugyanazt adják ( filmezésről beszélünk).
A 912-es GT-re felmegy a Z6 droidja és az talán jobb is.Ez csak az én véleményem: nem biztos hogy túl sokat érdemes különbségre áldozni ( kis tétel az még ízlés dolga) de túl sokat szerintem nem ér meg mert nincs akkora különbség talán az átlag viselkedésben.
Ami más lehet: wifi erőssége, sd olvasó, vagy memória sebessége, de a wifin kívül a többi leginkább csak mérhető dolog, ha valaki kábelen használja kb mindegy lehet.
De mégegyszer írom, ez saját privát vélemény csak. ( Jelen esetben nincs nagy különbség, nem konkrétan erre ítam most) -
Somatom
veterán
válasz
syler123 #53144 üzenetére
Néztem ezt a Vorke Z6 Plus -t. Ezen aktiválható a freeform multiwindow mód? Próbáltam utánanézni a neten, de erről a kütyüről is csak médialejátszós videókat találtam.
-
syler123
veterán
válasz
SunMount3r #53143 üzenetére
Valóban, eu express-el 16791Ft. Ennyit már nem ér, ennyiért van 3gb-os Vorke Z6 plus.
-
junkpod
veterán
Tobbedszerre fordul elő, hogy sharkos kiegészítőn keresztül indított műsor lejátszása közben megáll a kép és kb úgy reagál csak az egész box mint egy túlterhelt winpc.
Adj systemstop Kodi majd restart Kodi segít csak.
Másnak nincs ilyen? -
syler123
veterán
-
bozsozso
őstag
válasz
DoItYourself #53132 üzenetére
pc-n megy rendesen.
-
mexel
veterán
-
Hikvision
senior tag
válasz
Dolphine #53128 üzenetére
Be volt állítva a hozzáférési jog, csak újra kellett indítani a NAS-t, utána már látott mindent rendesen.
Jelenleg a panelon lévő kék lednek a kikapcsolása nincs meg, illetve a gyári androiddal olyan volt, hogy hdmi-n lekommunikálták egymással a tv-vel, hogy ha kikapcsoltam akkor a média lejátszó is készenlétbe rakta magát, amint bekapcsoltam a tv-t 10-másodpercen belül be is töltött a kezdőlap.
Itt hiába kapcsolom ki a tv-t, nem történik semmi, most azt próbáltam ki, hogy az energiamenedzsment résznél beállítottam, hogy 15-perc után menjen készenlétbe, ami úgy működik, hogy 15-perc után kikapcsol, és nekem kell kézzel visszakapcsolni, ami kb 1.5 perc mire összeszedi magát.
Félreértés ne essék egyáltalán nem hatalmas problémák ezek, csak érdekes, hogy egyenlőre ezt még nem tudtam beállítani.
-
tkomlosi
aktív tag
sziasztok
van olyan, aki ha a CEC beállításoknál az választja, hogy lejátszás leállítása, ha a tv ki van kapcsolva, akkor ez működik is?
live tv-t szeretném ha leállítaná, de sem CE, sem LE alatt (két különböző tévé, boxok: s905x, rpi2) nem működik.
köszi.
-
blakey
titán
-
Hikvision
senior tag
SMB-n látni kellene a tallózós mappában a NAS-t, próbáltam NFS-el is, úgy látja, de nem tud belelépni a mappába, gondolom a jelszó miatt, de azt meg sem kérdezi.
Próbáltam manuálisan hozzáadni, de akkor sem találja.
Amint átváltok androidra ott egyből látja a Kodi SMB-n a NAS-t...
-
Hikvision
senior tag
válasz
DroiDMester #53119 üzenetére
Köszi szépen a pontos segítséget!
Szépen fel is ment a CoreELEC 9.0.1!
Még a távirányító is elsőre működött!
Viszont ami még nem az igazi, hogy SMB-alatt nem találja meg a NAS-t, pedig a beállításoknál be van kapcsolva Samba SMB1-től SMB 3-ig.
Itt is van valami trükk?
Köszi!
-
TCr
veterán
válasz
DroiDMester #53118 üzenetére
Mennyit kell fizetnie?
-
-
Hidd el hogy beleszámít, akkor nem vámolták volna meg a kollégának sem mert 40.alatt volt a vételár. De írta hogy fizetnie kell, és nekem is kellett hasonló esetnél, ezért nem a 2/32.es verziót vettem, mert úgy kicsúsztam volna a ~42.dolcsis határból.
Leírtam azt is hogy miért számít bele mert sokan már ezzel is trükköznek, így meg nincs értelme.
-
M_AND_Ms
veterán
-
-
Met
nagyúr
válasz
bozsozso #53098 üzenetére
Ilyen nekem is volt (X96 LibreELEC 8.2 (Kodi 17 Krypton)), több mint fél éves rendszer egyik reggel így indult.
Javítás után sem lett 100%, újra telepítettem.
Valamelyik nap azt csinálta hogy lejátszás közben jobb alul feldob egy ablakot hogy média leválasztása, majd felcsatolás. Amikor kikapcsolom a filmet bénán jelenik meg a Kodi, restart után jó.Ez lejátszó vagy sd kártya hiba vajon?
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Vettem egy Venz V12 Ultra média lejátszót, amin természetesen már a 7-es Android volt, és bizonyos filmeknél kockásodik a kép ha be van kapcsolva Kodiban a hardveres gyorsítás.
Mint most utánaolvastam ez elég gyakori probléma, de elég sok féle megoldást olvastam róla, a gyári 6-os androidot nem engedi visszatenni mert frissítés közben hibával leáll.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha van itt V12 Tulaj, akkor neki mi vált be pontosan?
Jah és fontos lenne, hogy a gyári távirányító működjön, az androidhoz nyilván nem ragaszkodok.
Előre is köszi!
-
válasz
Truman #53107 üzenetére
A tuneres boxoknak egyedi távja van, vannak rajta extra gombok amik a tuner részéhez vannak, amire te gondolsz táv az kisebb és sokkal kevesebb gomb van rajta, és kb minden 3.ik boxhoz olyat adnak, de mégse azonos az infra kódjuk hiába néznek ki totál ugyan úgy.
Úgy nézem a szóban forgó K III Plus nak csak a butítot táv jutott, de mennie kell ha aktiválják ce alatt a mecool távot
-
Truman
senior tag
válasz
nimfas #53106 üzenetére
Biztos hogy Minix a gyártó, nem pedig Mecool? Mint hogy ha ezzel a logóval olyanokat látnék. [link]
Amúgy meg a távja pont olyan, mint annak a T6 S905X -nek amit szüleimnek vettem. Ahhoz meg van működő remote.conf -om ha gondolod elküldöm, nemem is itt küldte az egyik kolléga. -
nimfas
addikt
válasz
Dolphine #53068 üzenetére
Hali!
Nekem ez a fajta van: K III [link]
Feltettem a CoreElec 9.0.1-et, távirányító nem ment, tv távval igen CEC-en keresztül.Megcsináltam ezt a putty-s :
echo "meson-ir * minix_neo" > /storage/.config/rc_maps.cfg
restart megvolt, de a gyári táv továbbra sem működik.
Esetleg valami ötlete valakinek???Előre is köszönöm!
-
RedCat
senior tag
válasz
DoItYourself #53104 üzenetére
Köszi, ezzel végre működik. Ez a 6. remote.conf amit leszedtem és kipróbáltam. Azt hittem hogy vmi más gond lesz.
-
Pelican
őstag
válasz
RedCat #53101 üzenetére
Ezt tedd be egy remote.conf-ba és másold be a .config-ba:
#amlogic NEC remote
factory_code = 0x7f800001
work_mode = 0 # 0: software mode 1: hardware mode
repeat_enable = 1 # 0: disable 1: enable
repeat_delay = 100
repeat_period = 100
release_delay = 20
debug_enable = 1 # 0: disable 1: enable
fn_key_scancode = 0x52
left_key_scancode = 0x25
right_key_scancode = 0x27
up_key_scancode = 0x26
down_key_scancode = 0x28
ok_key_scancode = 0x0d
pageup_key_scancode = 0x04
pagedown_key_scancode = 0x1b
mouse_begin
0 0x25
1 0x27
2 0x26
3 0x28
mouse_end
key_begin
0x4d 113 # mute
0x56 114 # vol dn
0x4e 115 # vol up
0x25 105 # left
0x26 103 # up
0x27 106 # right
0x28 108 # down
0x0d 28 # OK
0x1b 158 # return
0x53 102 # home
0x51 116 # power
0x49 46 # menu
0x52 388 # mouse
0x31 2 # 1
0x32 3
0x33 4
0x34 5
0x35 6
0x36 7
0x37 8
0x38 9
0x39 10 # 9
0x30 11 # 0
0x44 14 # backsp
0xbd 168 # rewind
0xbb 208 # forward
0x58 0x172 # 1/a
0x09 45 # red STOP
0x11 57 # green PLAY/PAUSE
0x54 24 # yellow CODEC INFO
0x4f 23 # blue STATUS
key_end
repeat_key_begin
0x4d 113 # mute
0x56 114 # vol dn
0x4e 115 # vol up
0x25 105 # left
0x26 103 # up
0x27 106 # right
0x28 108 # down
0x0d 28 # OK
0x1b 158 # return
0x53 102 # home
0x51 704 # power
0x49 139 # menu
0x52 388 # mouse
0x31 2 # 1
0x32 3
0x33 4
0x34 5
0x35 6
0x36 7
0x37 8
0x38 9
0x39 10 # 9
0x30 11 # 0
0x58 389 # 1/a
0x44 111 # backsp
0xbd 168 # rewind
0xbb 208 # forward
0x09 164 # red
0x11 390 # green
0x54 391 # yellow
0x4f 392 # blue
repeat_key_end -
RedCat
senior tag
válasz
DoItYourself #53100 üzenetére
De nincs hozzá. Ha lenne akkor nem kérdeztem volna. Neten is kerestem, eddig 3 remote.conf-ot próbáltam ki hozzá, nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged