Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz slecht #55103 üzenetére
Ez:
echo "meson-ir * minix_neo" > /storage/.config/rc_maps
neked nem kell, Minixhez való.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz slecht #54661 üzenetére
Ha egy teljesértékű boxot szeretnénk (tehát mindene meglegyen ahogy egy másik box esetében) akkor elég húzos lesz az ára mire megkapjuk, cserébe ronda.
+ VÁM és ÁFA.
Azt is tegyük hozzá, hogy bár egész jól használható napi szinten de még nincs az S905/S912 szintjén a lejátrszási megbízhatóság.
Harmonyt IR távotI is kezel ha betanítod az eredeti távot vagy már eleve benne van az adatbázisban akkor menni fog.
Egyelőre így van benne az adatbázisban az ODROID:Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pelican
őstag
válasz slecht #54661 üzenetére
Kb U9-H árban kapsz egy sokkal jobb, modernebb készüléket, amihez van rendes driver támogatás (nem mókolt libhybris).
A doboza rút, de nálam szinte semmi nem látszik belőle, így nem zavar.
Két hete már ezzel mozizunk, sorozatozunk, harmonyval is megy, miért ne menne én a tévé távjával használom.[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
goldenfish7
tag
válasz slecht #23006 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy már késő, de szerintem ezt keresed, kerested...
Latest Beelink GT1 Ultimate TV Box Firmware Download Android 6.0
Nekem ez tökéletesen működött, igaz a gyári 7-es androidon talán már a be-be villanó félig zöld képernyő is eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz slecht #50916 üzenetére
Nem küldöm, redcat azt mondja a fw ami a boxhoz van téglásította. Írtam is hogy én nem próbáltam, találtam, de sokan telepítették és működik. ( tx5 fw m8sII-re átírva) Én ugyanazt tettem az x96 verzióhoz ami ahhoz lett készítve.
Ezt nem próbáltam, nem is szeretem senkinek küldeni csak annak aki nem ijed meg ha brick lesz, mert ha az lesz vissza tudja állítani. Erre fel is hívom a figyelmet hogy csak olyan próbálkozzon ezzel aki a brick boxot is vissza tudja hozni és nem esik kétségbe ilyentől. Úgy látszik ez a figyelmeztetés kevés, nem küldök FW linket senkinek, mindenki ugyanúgy megtalálhatja 4pda-n, freaktab-on stb helyeken.
Ezt az fw-t sokan használják elvileg gond nélkül. Ettől függetlenül lehet egy box brick, de tudni kell visszaozni. S905x-eket általában lehet. ( kivéve néhány S912 vagy a hibás emmc-s mecoolok, ezekből vannak javíthatatlanok csak nálam) -
ztsoft
őstag
válasz slecht #50175 üzenetére
Az előbb kimaradt a netdata függőségei, ezeket is ellenőrizni kellene,
bash tc coreutils-timeout
. Ha bármelyik is hiányzik, akkor aopkg install
paranccsal telepítheted.Ha ez nem segít, akkor a log fájlokat is meg lehetne nézni, hátha elárulja, hogy mi a pontos baja. Itt találod,
/opt/var/log/netdata/
, nálam van access.log, debug.log, error.log.Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
ztsoft
őstag
válasz slecht #50148 üzenetére
Szia!
A beépített fájlkezelőben megnézhetnéd, hogy az "/opt/share/netdata/web//index.html" létezik-e, a másik, hogy a netdata csomag telepítve van-e (SSH-n belépve a
opkg list-installed
paranccsal ellenőrizheted).Elméletileg az Android nem okozhat ilyen problémát, de láttam már egyéb megmagyarázhatatlan dolgot is vele kapcsolatban.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
spgabor
aktív tag
válasz slecht #50058 üzenetére
Igen, közben megtaláltam.
Viszont mivel én passzívra szeretném, ezért most megfelelő lyuktávolságú 40x40mm-es, lehetőleg réz bordát keresek hozzá. Lyuktáv: 59mm.
Ha nem lesz 1-2 napon belül, akkor faragok egy nagyobb réz vga bordából.Amúgy ismét a gyári hűtésekre visszatérve, a H96 Pro Plus esetében nem csoda, hogy több helyen olvastam a neten a túlzott melegedésről. Egy kicsi, alig 4mm-es borda van ráragasztva. Fölötte meg egy kamu lemez van, mert az igazából egy plexi lap az alján egy pár négyzetcentis felragasztott alufóliával, így belülről fémnek tűnik... Ez a zárt dobozban nem csoda, hogy kevés. Legalábbis az én, valószínűleg fake boxomban. De a netes képeket elnézve az eredeti is ugyan ez a kivitelezés.
Az X92 már ehhez képest tényleg komolyabb hűtést kapott, mert az a régi alaplapokon is látható északi híd hűtés került rá. Ez kb 40x40 mm, de ez is csak kb 3-4 mm magas. Akár még elég is lehet, ha nincs terhelve folyamatosan, de a gyári megoldása, hogy 3 mm-es gap pad segítségével van megoldva a hőátaadás, az jelentőssen csökkenti a pici borda hatásfokát. Nem csoda, hogy te is írtad, kb 20 fokot jelent, ha azt a padet kidobod és a gyári hűtést alápasztázod. Azért is lesz nekem jó egy magasabb, lehetőleg réz borda normális pasztával. Így a nyári legnagyobb kánikulában ha terhelem például valami játék közben, akkor se fog megfőlni.Üdv.:
spgabor -
spgabor
aktív tag
válasz slecht #49929 üzenetére
Szia,
még egy kérdés. Hol vetted a bordát? Végnéztem az összes bordámat, de sajnos olyat, aminek a lyukközép távolsága ezzel megegyezik, csak azonos méretben van. Így sajnos kell hozzá egyet szereznem.
A ház tetejét fájó szívvel, de kifúrtam. Az X92 logo köré másfeles fúróval csináltam pár lyukat. Közelről picit csúnya, főleg, hogy nem méregettem a lyukak pontos helyeit. Távolról a tv állványon viszont nem lehet látni. Egy normális bordával szerintem ennyi ennyi lyuk elég.
Illetve az X96 Pro Plus-ra is megcsináltam a lyukakat. Itt pedig végig a beragasztott műanyag fedlapra. Ezt a házat annyira nem sajnáltam, mert az USB-k miatt már korábban kireszeltem. Illetve ha a fóliát leszedem majd, ez elég normálisan is fog kinézni.Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
válasz slecht #49959 üzenetére
Szia,
azt tudom, hogy nem ragasztós az X92. Viszont amennyire megnéztem, ezen alapból már akkora borda van, mint a H96-on. Találtam az óta réz bordát, lehet arra kicserélem a gyárit, ha méretben passzol, normális pasztával. A házat viszont nem fúrom ki ha nem szükséges, így is ha 40 fok környékére lemenne a jelenlegi terhelés nélkúli hőmérséklet, akkor nyáron a legnagyobb melegben terhelve se lesz szerintem probléma.
Üdv.:
spgabor -
spgabor
aktív tag
válasz slecht #49929 üzenetére
Szia!
Ez elég jó megoldás. Az enyémmel az óta se foglalkoztam annyit, hogy nagyobb és hosszabb terhelésen tesztelni tudjam. 60 fok fölött megy kicsivel alapon, kicsit terhelve meg 80 környékén. De most aránylag hűvős a lakás is, nyáron szerintem 6-8 fokot alapból rá lehet számolni a hőségben.. A ház tetejét amúgy kifúród, vagy rá se rakod?
A H96 Pro Plus-hoz viszont találtam jó passzív bordát, ami pont elfér a házban és kb kétszerese a gyárinak. Most azt várom, hogy a kínaiak elküldjék végre a kétoldalú hővezető ragasztót és össze rakhassam. Akkor nézek azon is hőmérsékletet.
Most a NAS-ommal küzdök egy ideje, mert nem cseréltem le a kinézett Synology-ra, így újraállítottam az egésszet, de még mindig nem tetszik.
Üdv:
spgabor -
Truman
senior tag
válasz slecht #48937 üzenetére
Sziasztok!
Mióta frissült a CoreELEC a 8.95.6 -es verzióra, azóta nagyon sok avi elkezdett kegyetlenül szaggatni. Más is tapasztalt ilyet? Hogy lehetne megoldani?Az mkv -kel nincs semmi gond. Illetve az avi se mindegyik rossz.
De pl. "A nevem Earl" sorozat avi -ban van meg és nézhetetlen. Az előző CE -vel kutya beje sem volt.
A lejátszó: MECOOL BB2 (s912/2GB/16GB)Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
spgabor
aktív tag
válasz slecht #48904 üzenetére
Eleg gyűjtögető éltemódot folytatok.
Szoktam hobbielektronikázni és sose lehet tudni melyik borda mire lesz jó. Ezért mindig félreteszem őket.
Közben eszembe jutott még egy lehetöség. Van egy hibás, tuningolható heatpipe-os full réz hütös alaplapom. Azt is megnézem majd, mert az északi híd hütő a hővezető szál nélkül is lehet, hogy elég. -
spgabor
aktív tag
válasz slecht #48838 üzenetére
Szia,
a következő bordáim vannak, amik esetleg méretben megfelelők lehetnek a két box hűtésére. Valószínűleg egyik sem fér el a házban faragás nélkül. A H96-on ez nem is zavarna, mert azt már megfaragtam, mivel a két plusz usb-nek kialakítottam lyukakat a házon. De az X92-nek viszont túl szép a teteje szétcseszni.
Az egyik képen amúgy van egy nagy headpipe-os hűtő is, aminek a hőcsöveit a korábban írt módon fel tudnám használni külső hűtésre..
Szóval ezek vannak:egyik, masik, harmadik, negyedik.
Hővezető ragasztót kellene vennem valami jó fajtát, mert ami van otthon, az szerintem már rég beszáradt sajnos.
-
Kroni1
veterán
válasz slecht #48819 üzenetére
Láma kérdés: Most próbálkozom én is a vdf.conf fálj-al, átneveztem a nekem kellőt, ezt hogy lehet legegyszerűbben rámásolni a box-ra?!
Nekem egy kulső 8GB-os SD-n van a CE, az eMMC-n rajtahagytam az androidot. Az SD kártyán nincs olyan mappám hogy configfiles, gondolom ezek máshol lesznek. SSH-n nem vagyok túl tapasztalt, de ha elmondja valaki, hogy tudom telepiteni az MC-t, akkor azzal már talán ellavírozok..
Vagy egyszerűbb a hálózati elérés vagy a box-on fájlkezelővel? Nem vágom, hogy érem el legegyszerűbben a rendszermappákat, a CE fájlkezelőjében nem látok ilyesmit..
DroiDMester (#48858): igazad van, ali-t én nem is szoktam nézegetni, GB-n és Geekbuyingon nézegettem tegnap, ott nem találtam rendes árban 905X-et, szinte mindegyikre 905W-t irt... De én is gondolkodtam egy ilyesmin a hálóba a kisebb tvre. Féláron van a 912-höz képest, akinek nem kell 4K, vagy második boxnak szerintem ennyiért tényleg jó!
[ Szerkesztve ]
-
spgabor
aktív tag
válasz slecht #48838 üzenetére
Akkor egyféle megoldáson gondolkodtunk. Lehetőleg ventillátor nélkül szeretném üzemeltetni, hogy ne legyen zajos, mozgó alkatrész. Amit linkeltél bordákat, ilyeneket kutattam ki tegnap este a hűtőbordás dobozomból. Találtam kb 10-15 darabot, ami megfelelő lehet méretben.
Sőt, még az is eszembe jutott, hogy egy pici bordára egy headpipe-ot ráforrasztok, a headpipe-ot egy lyukon kivezetem a házból és arra teszek egy szellősebb és esztétikusabb bordát.
lassan nekiállok kísérletezni. Ha esetleg te is jutottál valamire, akkor ha megosztanád, megköszönném. Én is így teszek. Ha gondolod lefotózom a saját lehetséges bordáim és feltöltöm ide. -
blakey
titán
válasz slecht #48819 üzenetére
Clone or download, jó a link. Ha letöltőtte, kicsomagolja és onnan kimásolja a megfelelő vfd-t. A Configfiles ugyanaz mint a storage/.config, utóbbit ssh-n vagy boxon keresztül éred el, előbbit meg a hálózati megosztáson keresztül.
[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
-
spgabor
aktív tag
válasz slecht #48774 üzenetére
Köszi, megnézem a videót, meg csinálok rajta egy tesztet hőmérséklet szempontból. De ha ekkora a bordája, akkor tuti cserés. A H96-on is ilyen a borda, csak az ragasztott. Mivel a proci ugyan az, valószínűleg a mért értékek is megegyeznek.
Nem is értem, hogy akkor miért nem kerül 2 dollárral többe és gyárilag terveznék úgy, hogy egy nagyobb bordája legyen. Már egy dupla ekkora borda, jól szellőző házzban is drasztikusan csökkentené a hőmérsékletet.
Milyen bordát rendeltél hozzá?Arra gondltam a H96 esetében, hogy keresek a hűtős dobozomban valami régi északí híd, vagy proci hűtőt. Illetve lehet, hogy csinálok 1mm-es furatokat a ház tetejére a H96-nál, ahol a meleg könnyebben tud távozni. Az nem olyan feltűnő és remélhetőleg segít rajta. Az X92-t meg szétszedés után megvizsgálom, hogy milyen lehetőségek vannak.
-
spgabor
aktív tag
válasz slecht #48763 üzenetére
Szia,
a tetején lévő led engem elsőre nem zavart. Illetve nekem nem a hálóban üzemel és nem 0-24-ben. De az előlapi kijelző miatt köszi a tippet, megnézem majd, ha eljutok oda. Sajnos foglalkozni az óta sem tudtam még vele.
Viszont a melegedést jó hogy mondtad, mert akkor lehet mégis szétszedem és csinálok vele valamit. Esetleg egy fotót küldenél, hogy te hogy oldottad meg jelenleg? Nagyobb bordával csak a procin? Illetve a dobozt hogy szeded szét? Pattintós, vagy a lábak alatt rejtett csavaros?
A H96-on is gondolkodom valami hatékonyabb hűtéssel. Mert azon is van egy pici borda és egy két percere elindítva a szűz Androidot kézmeleg a borda. Tehát a mag még melegebb, terhelve biztos, hogy ez is felmenne 80-90 fokig. Illetve veszek valami normális hővezető ragasztót, mert ki tudja, hogy az is milyen gyárilag.
Ebből a szempontból én meg nem osztom azt a véleményt, hogy a gyári leírás szerint bírja. Hosszú távon biztos nem tesz jót egy CPU-nak sem ez a hőmérséklet. Csak a H96-nak olyan pici a doboza, hogy nem fér bele nagyobb borda. Az X92 kicsit azért ennél nagyobb házban lakik. Első körben szétfaragni meg nem akarom a kicsi dobozt, hogy kiálló bordát tegyek rá. -
Beni2360
félisten
válasz slecht #45767 üzenetére
Na ezt én úgy csinálom ahogyan itt tanácsolták, vagy a hálózati topikban.
1- Mappanézet-ez a gép
2- Fent számítógép- hálózati hely felvétele
3- tovább-tovább-majd ip cím beírása és egy mappa PL: update-tovább
4- Majd tetszőleges név megadás.
Létre jön bal oldalt a kapcsolat. És amikor rák klikkelsz akkor a lista sor mellett fel nyíl klikk és máris tallózhatod az összes mappát.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zizi123
senior tag
válasz slecht #45680 üzenetére
Szia!
Kiprobaltam a LE updateteleset CE-re, manualisan. Nem sikerult. A frissites a kovezkezo inditasnal vegigfutott, de az ujrainditas utan ezt a hibat dobja:
"Error in mount_flash: mount_common: Could not mount LABEL=COREELEC"
"Starting debugging shell boot step: mount_flash"Ez mitol lehet?
-
tobias40
veterán
válasz slecht #31523 üzenetére
Természetesen előtte csinálnék mentést mielőtt a nand-ra teszem az LE-et,az elmélet érdekelne hogy jó lesz-e az a mentés pl.a kábeles flash-re?
Ha nem találok a neten a sajátomra droidot,erre kellene a biztonsági mentést csinálnom ha a gép megadná magát vmilyen okból..
Nem azt mondtam hogy ez egyszerűbb(sosem csináltam még,putty-hoz se értek... ) de ezt olvastam az összefoglalóban...kgymac: köszi mindjárt próbálom
LibreELEC (community): 8.2.2.3 (S905.arm)
LibreELEC:~ # cd /var/media/
LibreELEC:/var/media # ls
sda1-usb-_USB_DISK_2.0_07
LibreELEC:/var/media # cd Adata/
-sh: cd: can't cd to Adata/
LibreELEC:/var/media # dd if=/dev/dtb of=dtb.img bs=256k conv=fsync status=none
1+0 records in
1+0 records out
262144 bytes (256.0KB) copied, 0.007411 seconds, 33.7MB/s
LibreELEC:/var/media # dd if=/dev/recovery of=recovery.img bs=64k conv=fsync st
atus=none
512+0 records in
512+0 records out
33554432 bytes (32.0MB) copied, 0.249956 seconds, 128.0MB/s
LibreELEC:/var/media #
LibreELEC:/var/media # dd if=/dev/boot of=boot.img bs=64k conv=fsync status=non
e
512+0 records in
512+0 records out
33554432 bytes (32.0MB) copied, 0.254111 seconds, 125.9MB/s
LibreELEC:/var/media # dd if=/dev/system of=system.img bs=1M conv=fsync status=
none
dd: writing 'system.img': No space left on device
342+0 records in
340+1 records out
357343232 bytes (340.8MB) copied, 3.520571 seconds, 96.8MB/s
LibreELEC:/var/media #Így még nem jó,mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz slecht #31041 üzenetére
Azért, mert a tied szar még nem kéne ezt....
Nekem egy Beelink GT1 van már egy éve, és mióta kijött rá a LE , azzal használom, mindig frissítgetve.
Nem mondom, hogy szokőévenként nem lehet belefutni egy-egy hibába, de gyakorlatilag non-stop be van kapcsolva, Deluge is fut rajta és abszolút semmi fagyás, magától kikapcsolás nincs. Teljesen üzembiztos.
Mióta megvan a LG OLED, rengeteg 2160p -s anyagot is néztem, hiba nélkül megy még az is.Nem áll érdekemben hazudni, ha rossz lenne már rég kidobtam volna.
-
ttt
senior tag
"Először is, nem akarok megsérteni senkit"
ehhez képest :
"bárki aki azt mondja, hogy nála zökkenőmentesen megy az S912 LE alatt, az simán hazudik"
Milyen lenne, ha sértegetnél is bárkit? Már bocs, de a saját tapasztalatod miért kellene, hogy általános legyen? Már magában a különböző LE-kbe is sokszor kerül valami hiba, a ráültetett Kodi-ba is és akkor még nem beszéltünk a kismillió box variánsokról, a különböző gyártói trükközésekről / átverésekről, esetleges hardveres gyengeségről.... Tehát aki mást állít hazudik. Congrat! Szerintem dobd ki azt a lejátszót, mert itt hazudozunk.
Ha jól emlékszem nem olvastam egyik fórumon sem olyan hozzászólást, hogy az s912-n az LE tökéletes, sőt kifejezetten nem ajánlott.
Én mondjuk negyedik hónapja használom a saját ízlésem, lehetőségeim szerint, sose állítottam, hogy tökéletes, nem is lesz az sajnos kismillió körülmény miatt. Még sem mondom, hogy rossz vétel volt, az hogy az LE is megy rajta meg grátisz -
Beni2360
félisten
válasz slecht #31073 üzenetére
Az én 3 Gb MECOOL BB2 PRO s912 -nél is
Teljes memória: 2821 MB
Szabad mem: 2570 MB
(ja és nem fagyogat meg áll le a legújabb LE alatt:8.90.9-K)[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
blakey
titán
válasz slecht #31058 üzenetére
Ha minden igaz akkor egyszerűen elég LE alatt a rendszerinfónál megnézni, az a valós memóriát mutatja.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
válasz slecht #31059 üzenetére
Hidd el,nincs senkinek itt bizonyítási kényszere, vagy érdeke. Van Megogo S905,Tanix TX5 PRO S905X,volt Tanix mini S905W boxom is.Amiket írtam saját tapasztalat.Folyamatosan hajt még az Ultimate egy aktív házban lévő 3TB HDD-t is.Soha, ismétlem soha nem fagyott meg,soha még ebben a ''terhelt'' környezetben sem.Senki nem írta azt,hogy tökéletes az S912,de azt igen,hogy ''élhető'' már a doboz.Erről Te is beszámolnál,ha megfelelően működne a sajátod. Nagyon sok fórum társnak van már S912 cucca.Hallottál már bárkitől ilyen hibáról mint amiket írtál?Gondolod,hogy más már nem jelezte volna ezeket a hibákat? Ugye nem?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz slecht #31048 üzenetére
Napi 24 órában használom NAS-ként is. Soha nem indult újra.Neked van valami saját jellegű gondod a box.-al.
Ez a stílus meg nem gondolom,hogy jellemző volt erre a fórumra.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz slecht #31053 üzenetére
Először is bizonyosodj meg róla, hogy valóban 3/32, mert már olvastam "fake" változatokról is, de mint írtam, ez egy lehetséges ok, a másik a hardveres hiba, nekem csak úgy van az M8S Pro L ami szintén 3/32 de a "te gondjaid" nálam nincsenek jelen. Engem nem sértesz meg, Minixet használok, csak hétvégente kipróbálom, használom az S912-est, esetleg felteszem a frissítéseket meg ilyenek, most hétvégén azt nyúztam, semmi gondom nem volt. Egyébként nem melegszik túl az eszközöd? Az is egy lehetséges ok a fagyásra, újraindulásra.
-
blakey
titán
A boxom simán újraindul legalább naponta egyszer, jó esetben, ... rossz esetben simán kikapcsol. - e egyedi hiba, S912-vel a legújabb LE 8.2.2.3-mal, 8.90.2-vel sem sincs ilyen, soha nem indult újra az elmúlt néhány hétben, ott valami táp probléma lehet vagy nem jó a dtb.
Simán lefagy a box egy átlagos SD tartalom lejátszása alatt. Értem ezalatt azt, hogy ha megnézek egy filmet, de a vége főcímet nem akarom látni, akkor simán nyomok egy stop-ot, és láss csodát, a box simán nem ad jelet magából, de a kis led az elején világít, mintha menne minden rendesen. Ilyenkor csak egy ki-bekapcs segít. - régi verziókkal talán volt ilyen, de az már elég régóta nincs, kb. 2 hómapja.
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy ezek S905X alatt is észlelhető problémák, azoknak jelezném, hogy nem!!! - ezek a hibák az S912-re sem jellemzőek.
A fentiek, és személyes tapasztalataim szerint, bárki aki azt mondja, hogy nála zökkenőmentesen megy az S912 LE alatt, az simán hazudik, vagy csak álmokat dédelget, és soha nem próbálta és nem is élte át, milyen az, amikor egy box simán teszi a dolgát, és nem is igényel felügyeletet. Nos azoknak jelezném, hogy dögunalom, mikor nem kell lesni a lejátszót, hogy megy-e minden rendesen, mert MEGY. - A fentiek miatt írom azt, hogy az sajnos a saját boxod hibája és nem emiatt nem jó az S912-n az LE hanem amiatt, hogy erőből old meg nagyon sok mindent és sok anyag szaggat, nézhetelen utánhúzásokat produkál. Sok anyag esetében előfordul, hogy a hardveres dekódolás helyett a szoftveres jobb eredményt produkál.
Nagyon sokszor leírtam, hogy mi a gond S912 esetében az LE-vel és miért nem ajánlott de fagyások, újraindulások nincsenek közte.[ Szerkesztve ]
-
Pelican
őstag
Kicsit túlzóan fogalmazol (miért hazudna bárki is itt), nekem ugyan nem fagyogat az S912, de röcögés, ilyen-olyan probléma (mindig más) gyakran előjön, így nem tudok átváltani S905X-ről.
(Az M8S II már 9 hónapja ugyanazzal az LE 7-tel megy, semmit nem kellett állítani rajta, semmi frissítés, semmi szívás.)Más:
A Tanix elkezdte megosztani a forrásokat, úgy tűnik, tényleg nem csak a levegőbe beszéltek.[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
hunaqua
addikt
válasz slecht #29798 üzenetére
Igen a hátsón.Az oldalsóban van a MeLE egér stick-je. Első üzembe helyezésnél csinálj szűz formázást a HDD-n, és EXT4-re.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz slecht #29796 üzenetére
Most már simán megy online is a frissítés,és a "Csicsóka" Tr.-je meg szuper.
-
hunaqua
addikt
válasz slecht #29792 üzenetére
Folyamatosan megy,fagyás nem volt.7/24-ben megy rajta a Tr.Torr.,most kb. 900GB UHD.vel.A Nas-ról is stabilan játszik UHD tartalmakat.Amennyiben "O" gombbal előhívod az infót,akkor addig az ideig tényleg van enyhe röccenés,de azt túl tudom élni,mert elő sem hívom.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz slecht #29788 üzenetére
Igen,már a belsőn használom.Nekem nem kell android.
Breki
Én ezt az Ugreen HDMI-t használom,de a gépen minden ami kábel az Ugreen.[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz slecht #28474 üzenetére
Engem különösen nem érdekel,hogy kételkedsz vagy nem.
Az Orico aktív házban van egy 3 TB WD Purple. Fontos,hogy Ext4-re legyen formázva. A ' Csicsóka' új Tr Torr. hajtja.Fontos volt az elején,hogy teljesen új telepítés és HDD formázás legyen. Én is panaszkodtam és segítséget is kértem itt,hogy vajon miért dobálja el,mert az S905X jól kezeli.Azért dobálja el ,mert tiszta 'szűz' formázást igényelt az elején. Azóta semmi fagyás nem volt,stabilan 'filmezek' erről és a Nas-ról is.A borítókat is szedi rendesen,azt sem tudom,hogy az anyag amit nézek az a saját,vagy a Nas-ról jövő tartalom éppen.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
RBJ
addikt
-
Beni2360
félisten
válasz slecht #23263 üzenetére
Én meg tegnap nyúztam egész nap és állítgattam be a KODI-t. 1x volt, hogy állítgatás közben lefagyott. Azóta semmi. Este direkt ezen keresztül néztünk filmet.
Csak táp ki-be segített. - na erre van 3 db távos aljzatom és csak ki kapcs és vissza, még az RPi 2 idejében vettem. Az ilyen problémás még nem stabil boxokat szoktam beledugni.
Igaz, hogy egész nap nyúztam és megy közben a torrent, - Na ez az amit én nem preferálok és egy NAS-m van erre, több mint 1.5 éve gond nélkül megy.
Amikor a K1 Plus boxok kijöttek én voltam az elsők közt aki vett, mondták is, hogy korai és lám milyen szépen kiforrott és jöttek a tuneres gépek is.
Majd alakulnak a dolgok.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz slecht #23004 üzenetére
Ha csak a sambaval gond, az megoldhato. Kicsit olvass vissza, sokszor volt rola szo mostanaban. L4CI még screenshotokat is rakott be.
Ezt probaltad?
http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/firmware-roms-tools-ch/635130-firmware-beelink-gt1-ultimate[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
junkpod
veterán
válasz slecht #21992 üzenetére
Sajnos nincs alapszinten támogatva a LibreElec a 912-esen, de erőből sok mindent megold. Röviden szólva nem biztos, hogy minden jól mukodik.
A 100as lan egyelőre nem jelent valós hátrányt.
Ha elégedett vagy a boxoddal az ok, de ne igerd egy kerdezonek, hogy neki is tuti jó lesz.Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz slecht #21992 üzenetére
"LibreELEC 8.0 for Amlogic S912 devices.
WARNING!!!
If you consider buying a device for LE, do not buy Amlogic S912!Amlogic has not released fbdev Mali libraries. This build uses libhybris and Android gralloc Mali driver to provide OpenGL for Kodi - because of this the builds will always be experimental until proper Linux libraries are released (if ever).
Issues:
resolution switching - only 1920x1080 and 4K is working (frame rate switching works)
screen tearing in GUI and software-rendered videos (vsync does not work)
Kodi may sometimes crash or restart" - [link]Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest