Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• stickermajom

addikt

Sziasztok!

Tervezem egy DS112j beszerzését. Nem tudom, hogy ez megfelel-e az elképzeléseimnek.
    Amire használnám: torrentezés, rss-en keresztül is, illetve távolról mobilon vezérelve. Csak bizonyos időintervallumokban szeretném, ha működne (reggel 6-éjfél). Azt tudom, hogy az előbbiek működnek, de ha ezen az intervallumon kívül szeretném használni, akkor fel lehet ébreszteni akár távolról is?
    Bizonyos fájlokat szeretnék kicsomagolni is (jellemzően sorozatok, filmek).
    Routeren keresztül több gép lenne rácsatlakoztatva, illetve egy médialejátszó. Utóbbin néznék nagyméretű HD filmeket (BD25 verzió is előfordul) a NAS-ról streamelve. A nem túl veretes hardverrel ez megoldható, hogy közben esetleg a torrent is megy, vagy ez már sok lenne neki?
    Illetve másik szobában egy laptopon szintén szeretnék filmeket nézni róla wifin keresztül (bár ezek csak xvidek lennének) egy külön bejáratú mappából. Azaz, ez a laptop máshoz ne férjen hozzá. (Ha jól láttam a demo os-t ilyesmire is van lehetőség)
    A másik kardinális kérdés, hogy megoldható, hogy egyelőre, csak a külső USB-s vinyóm kötöm rá, vagy mindenképp be kell szereznem hozzá egy belsőt is?

A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák