Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Bambino -m (AC0000EW) aminek a bőr szíja kezdi megadni magát. (21mm) Hol lehet most ugyan olyan/hasonló barnàt venni jó áron? Olyan 5-8 rá gondoltam már ha létezik jó ennyiért. (Hirsch de még a Herzog is elég komoly árban... bár ha megéri.....)
Köszönöm előre is a segítséget!
-
tankraid
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #233624 üzenetére
Na mondjuk ez már inkább. Ő micsoda pontosan?
Köszönöm.
-
tankraid
aktív tag
Az a nyíl a dátum ablakban? Azt lehet tudni mi az?
-
tankraid
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #233601 üzenetére
köszönöm, de ezek annyira nem jönnek be. pedig nem egy orosz órám volt gyerekoromba... :\
(luneta szinte mindegyiknél borzasztó... sry) -
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Jásztós órát keresnék és bár nagyon ((nagyon )) tetszik a Hamilton Khaki Field (konkértan: H69439933) van valami alternatíva max. 60-80k környékén és 38-40mm -en?
Pl. Seiko SNZG15K1 nem lenne rossz de fura a nagy indexek. Snk809 nem preferált. (Casio kizárt) 'Egyéb" márkákat mint pl. Boldr meg annyira nem ismerem. (azt látom, hogy elég soknál van hasonló típusu field csak azt se tudom ezek közül melyik felel meg a fetni feltételeknek vagy melyik éri meg minőségileg) Boldr Venture black is tetszik de semmit nem tudok erről a márkáról. (plusz az ára kb. ugyan ott van gondolom mire ideér)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
válasz Amatőr123456 #231090 üzenetére
hmmm. jó lenne alternatíva....
-
tankraid
aktív tag
Kedvesek nagyon az Orient szervízben az igaz, de dec. közepén-végén küldtem szervízre egy órát. Aztán jan. közepe felé rákérdeztem már, hogy mizu. Mondták, hogy megkapták majd ha kész küldik. Most így lassan egy hónap után megint rájuk kell írnom, hogy az vajon mikor lesz.... gyakori ez? Van alternatíva? Annyira nem zavar mert van több órám is de lehet leközelebb már nem oda küldeném...
-
tankraid
aktív tag
Roger's-nél ez a 2 + 1 év Roger's Prémium+ Garancia ez mennyire jó? Volt valakinek ezzel tapasztalta? Nekem szimpinek tűnik. Bolt megbizható?
Rendeltem egy másik HU boltból még black friday alkalmával két hét alatt nem hogy nem küldték az órát de megkeresésemre sem reagáltak most írtam nekik, hogy oké akkor nem kérem töröljék a rendelést és legalább arról már jelezzenek vissza....(pedig elméletben nem noname bolt) Nem értem miért nem lehett volna legalább annyit mondani, hogy bocs beszállítóra vagy bármire várunk vagy akár elfogyott. mind1.
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Luch meg Meistersinger között még mindig nincs semmi jó one hand?
Vagy fejlődött a Luch annyit, hogy bevállalható? (tudom ár érték arányban nem rossz de volt rá panasz is azért anno) -
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Egy Orient KV01001B típusú órám tengerben beázott. (pedig még két métert se mentem le vele csak víz alatt volt ) Van itt hivatalaos szervíz? Garancia az már nincs rá. Vagy inkább valami jó márka független szervíz? Illetve érdmes-e egyáltalán vagy árban ugysem érné meg? Működik amúgy csak belülre az üvegről nem tünt el a vízfolt vagy só nem tudom.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
válasz tankraid #227868 üzenetére
"Sziasztok,
Black friday akciókat hol érdemes nézni? Aholt tényleges akciók vannak és nem kamu áremelés... EU és HUN shop érdekelne főleg.
Seiko és Citizen irányban. (EU-n kívüli csak akkor ha vámmal együtt nagyon megéri)
Segítségeteket előre is köszönöm!"Ennyire rossz a helyzet akciók szempontjából?
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Black friday akciókat hol érdemes nézni? Aholt tényleges akciók vannak és nem kamu áremelés... EU és HUN shop érdekelne főleg.
Seiko és Citizen irányban. (EU-n kívüli csak akkor ha vámmal együtt nagyon megéri)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Édes Istenem! Ezer éve nem jártam erre. Felvetődött az igény, hogy szükség lenne egy dress watch-ra. Anno egy csomót agyaltam Orient Bambino-n de végül nem vettem. Most meg nézem, hogy kétszer annyiba kerül! (?) Van valami értelmes hely ahol beszerezhető emberi áron? (cream) Vagy van valami alternatíva ami stílusban hasonló?
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Több színben keresek Nato vagy Zulu szíjat, 22mm-est. (nylon)
Postai rendelés játszana csak. (pont ezért free shipping-es megoldás jobb lenne)
Tudtok ajánlani valami jó helyet, eladót? (ebay?)Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
dutyfreeislandshop-al kapcsolatos kérdésben (elémelileg 1 kérdés lenne) tud valaki segíteni privátban?
Köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani pár EU-s web shop-ot ahol van választék illetve Citizen, Seiko és Orient elfogadható áron?
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, hogy jelenleg Casio Rangeman, Mudmaster, Protech órákat hol lehet jóárasan venni EU-n belül?
-
tankraid
aktív tag
Valaki volt már a hazai Seiko szalonban?
Mien? Kínálat? Van minden?[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Honnan lehet most legolcsóbban megoldani egy SKX007 ? (postával, akár külföldről)
A segítséget előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Erről a Poljot-ról tud valaki mondani valamit?
Főleg az érdekelne, hogy milyen szerkezet van benne, (csak típúsra, automata v. kvarc) meg, hogy mennyit érhet.A segítséget előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Nah cső! Nem voltam egy darabig és vissza olvasni se fogok. egy kérdés!
Zack-nek van már órája és ha igen milyen? (vagy ez két kérdés? )
+ BÚÉK![ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Beregeltem skywatch-hoz. Álítanám be a címet. Country-nál nincs közte Magyarország..... nem szállítanak ide? nem jól emléxem h egy csomó embernek ajánlottátok itt? Külön levelet kell nekik írni vagy mi?
-
tankraid
aktív tag
Nem láncos, fedeles, zsebóra után jó árban hol érdemes nézelődni?
-
tankraid
aktív tag
válasz szundybence #83328 üzenetére
bocs bár látom közben már megválaszolták.
http://bestwatchbrandshq.com/denzel-washingtons-watch-in-the-equalizer-movie/ -
tankraid
aktív tag
válasz szundybence #83316 üzenetére
-
tankraid
aktív tag
Szerintem vedd meg azt ami tetszik ami megfogott. Én mondtam ne âsd bele magad mert akkor ugyse találsz olyat ami jó. Ha valaki kalsszikus szemlélettel áll az orâkhoz (tradíció, stb) ugysem vesz kvarcot. Ha meg valakinek a funkcionalitás a gondozasmentesseg a lényeg az meg lont azt. Sarkitva. Vedd azt ami tetszik és még lehet azt is elunod egy vagy két év után......
Jah és a motorozás tényleg hülyeség. Én volt h kormányra szijaztam nem a karomra - kalott az rezgést rendesen - de semmi baja nem kett....
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz tupacamaru #83039 üzenetére
Akkor nem tudom....... de ha óra nekem automata. Ha valaki azt mondja qvárc' nekem a Casio jut eszembe.
De ez csak az én agyi sérülésem.... -
tankraid
aktív tag
Rolex használ kvarc szerkezetet?
-
tankraid
aktív tag
Nm. De hidd el mivel ennyi márka van meg választék ha nem is spontán dd több hónapos nézelődés után jutsz el arra a pontra hogy kb. 'csak egy tucat' óra lesz az amire újra meg újra visszatérsz. Tudom mert én is kb. így voltam. A lényeg h nagyon ne merülj el részletekben vegyél egy olyan márkát amire nem sok panasz van és ami ki húz 5 évet. Aztán mint mondtam lehet úgyis megunod.
De amúgy én is ha olyat akarnék ami full tetszik és megfelel az igényeinek azt 2 márka 5 típusból lehetne csak összeállítani.......
+1 zeppelin vagy akkor junkers még. Hátha......
-
tankraid
aktív tag
Zack! Tessék akkor itt van egy független nem teljesen órafan véleménye segítő szándékkal; (ha megfogadod meg ha nem nem többieket kérem hagyják ezt a kommentarom vélemény nélkül. Köszönöm!)
Nagyon ne merülj bele témába ha nem pont ez a célod mert meg fogsz örülni + azt veszed észre semmi nem jó mert az egyiknek jó a szerkezete de nem néz ki jól és fordítva vagy ha mégis elérhetetlen az ára stb.
Válasz olyat ami 1. Nem noname. 2. Tetszik. És költs rá minnel kevesebbet a saját mozgás tereden belül mert lehet 1-2 év és úgyis elunod. (ne legyen az se h nah 200e szánok rá de 220 ért van jobb az mem sokkal drágább annal meg van jobb csak 24 0 ért...... Soha sincs vége) A másik h nézegesd az oldalakt ahol venni lehet csak spontán vagy a kriteriumokat szem előtt tartva. Ne akarj határidőre órát venni és egyszer csak vagy talalsz valamait ami megtetszik és nem tudsz tovább lépni vagy tisztul a kép. Vagy akkor tényleg szedd össze mi az ami kell neked szűkítsd le a kört 4-5 órára menny el próbáld fel és vedd meg azt ami ott akkor leginkább bejön. Ennyi. Ha valahol kérdés van szakmai azt kerdezd itt. Finoman és számítva a válaszok.... Khmm. Sokszínűségere. Ha nem 2ezerert veszel órát nagyon nem nyulsz mellé + ne legyen noname. Sőt ha jól emlékszem nem kevés pénzt költenel rá. Én pl. Abból vennék kapasból kettőt. (elegáns, sportos) és hidd el ha reztizs miatt kell egy szintén óra rajongó egy seiko start is fog értékelni egy laikus meg egy omegat se.....
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #82318 üzenetére
Igen egy szimpla kerdes volt amire adtM egy valaszt es ennyi. Te meg jottel belekotni. Mindenki vakaszolt es annyiba maradt kiveve a ketton esetet. Aki kinek kellne visszavenni? En nem szóltam hozzad meg te nem es akkor is csak kerdeztem miert kell belekotni? De kb. Ezt nem js fuzom tovabb most nem leszek paftner a forum huszarkodasodhoz.....
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #82301 üzenetére
A B ben ott volt a jovall lentebb tehat ha 60-80 korul van akkor egy dragabb de hasznalt ha 200 korul van a le akkor egy olcsobb de uj (olyan 100 korul)
Csiga! Miert kell mindig belekotni mindenbe ujabban?[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz Ereshkigal #81757 üzenetére
young78 kolléga Seiko-ban is tud segíteni?
(#81729) KelemenUhr "Valaki nagyon keresett itt a fórumon open heart karórát...' az Spanyoll volt
-
tankraid
aktív tag
Köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Azt meg tudja valaki mondani nekem, hogy a Seiko SKX007K2-nek mennyi a járás tartaléka?
Vagy van valami jó LINK ahol ilyen 'részletekbe menő leírást' találni seiko órákról?
Esetleg van itt valakinek? Vélemény, tapasztalat?
(aktuál szerelem most vagy ez vagy orient ray )A segítséget előre is nagyon köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Skywatch-nál mi az a Send us your price opció? (add to cart felett)
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #80215 üzenetére
Jó áras Swiftkey jól kijavitott....
Thx. De vatera fóbiám van. -
tankraid
aktív tag
Valaki nem tud járás orient ray-t vagy ray ravent?
-
tankraid
aktív tag
jobb felső. a feketétől tuti kifolyik a szemed rögtön h nem tökéletesek a fényviszonyok....
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #79047 üzenetére
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #79038 üzenetére
JAAAAJ
-
tankraid
aktív tag
válasz JackFeryll #79014 üzenetére
nekem bejön. sőt lehetne valamivel élénkebb a sárga/arany a világos ezüsthöz.
-
tankraid
aktív tag
Spanyoll tutuba voltál? :p
-
tankraid
aktív tag
Azta @spanyoll rendesen várom már hogy mit veszel/szerzel végül.... komolyan baromi kíváncsi vagyok már!!!!
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #78554 üzenetére
Aham. Köszi. Olyan nincs neki amin a számlapon arab vagy romi számos beosztás van? (nem tom veterán h lehet megnezni egy eladó össz. hirdetett termékét mint pl.. Ebayen....)
Udate: ah megtalaltam ugy látom olyan nincs.. De amit linkeltel tényleg nagyon szép!
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz spanyoll #78544 üzenetére
Jaja symphony is ott van ez pl. ORIENT Symphony ER27001B azért az árért nagyon szép kidolgozású. Olyan kalssszikus amit te keresel, dátumablak, automata vállalható bőr szíj és szerintem a 38mm-hez a 40-41mm még annyira nem vészes. (bár formától, stîlustól os függ. Lehet azzal csalni egy kicsit.....)
Junkers-ről én lebeszéltem magam szerintem tedd te is ezt. Annyi pénzért szerintem azzal az üveggel meg kvarc szerkezettel annyira nem best buy. Ha csak nem egyértelműen szerelem.......Egy olyan cép marvin engem is érdekelne....... :p
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz Szabikaa20 #78080 üzenetére
klassz csak kicsit össze kellene dolgozni/csúsztatni a betűket!
-
tankraid
aktív tag
Uram!
Egy alig hasznalt CERTINA DS Traditionalt mennyit kóstál?
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz balazs025 #77130 üzenetére
aham. thx. akkor jó mondtam én hogy az ő csuklójára max 40 afelett már necc. persze gondolom tok kialakításon/formán is múlik. mondjuk én pl - hasonló mérettel - a seiko snk-t a maga 37-38mm-jével elég kicsinek érzem.
már komolyan kivagyok hogy sok helyen nem írják oda hogy koronát beleértve vagy sem értendő a méret.
meg hát sok helyen ha oda is írják hogy koronával az még lehet becsapós. -
tankraid
aktív tag
szívatsz azért te is! óra 'bele' soha nem tetszett még de ez....... fhúúú. meg se merem kérdezni mi ez mert tuti 1 millánál kezdődik az ára.
-
tankraid
aktív tag
@Spanyol! Azt láttad amúgy hogy apró-ba van Orient Esteem? Mintha azt is kerested volna.... (amúgy nem én hirdetem)
Ok most látom, hogy írtál! Nézd meg de amúgy nekem is 16 v 17 a karom és szerintem 40mm felett már necc....bár gondolom kézfejen meg habituson is múlik.
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz Szabikaa20 #76926 üzenetére
köszi. klassz az a szíj!
-
tankraid
aktív tag
@vadászcsiga: köszönöm!
@Szabikaa20: Az Orient a tartóban azzal a szép bőrszíjjal az micsoda, milyen típus?
>>> Ha valaki tud Orient-eket jó árasítva továbbra is érdekelne!
Illetve érdekelne még használtan szép jó áras zsebóra![ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
-
tankraid
aktív tag
válasz spanyoll #76880 üzenetére
Jó neked h kb. tudod. Én még mindig nem pontosan. Ráadásul nehezíti dolgot h órás üzlet/bolt itt legközelebb csak Bp. felmenni meg elég ritkán tudok. + az is gáz hogy egy csomó weblaon különböző méretet írnak tok átmérőre. Hol oda írják hol nem h koronával vagy nélküle ahol meg egyiket se döntsd el......tényleg irdatlan a valaszték.. . Mostanában amúgy egy orient ray raven-el szivatom magam pedig inkább klasszikus párti vagyok semmint búvár. Tud egyébként valaki jó árasítva?
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Több helyen olvastam h a diver orientek kidolgozási minősége sokkal komolyabb mint a seiko-ké. Valaki akinek volt több seiko-ja meg orient-je is meg tudná ezt erősíteni vagy cáfolni? (főleg tok, szíj stb. kialakításra/kidolvozottságra gondolok)
-
tankraid
aktív tag
válasz Szabikaa20 #76658 üzenetére
Hajszál karcolódik nagyon mi? Imádom a feketét de bevonatos cuccokat sose szerettem késbe se....
-
tankraid
aktív tag
Nah itt anyira nagy tábora van a diver órának és most + találtam én is az elsőt ami tetszik....
http://tutuora.hu/orient/em65007b.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest