Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #79378 üzenetére
Nekem már otthon figyel a cb0011 made in japan változat, de még egy hónap mire hazaérek.
Amúgy elég sokat agyaltam hogy melyik legyen, de nekem azok a városnevek a lünettán már kicsit soknak bizonyultak, plusz jobban félteném a pvd miatt is, pedig a szíja, meg a korona alatti gomb miatt ez tetszene jobban. -
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga #79397 üzenetére
Tegnap hivtuk a boltot, es azt mondtak a heten feladjak es jovo heten megkapjuk... kivancsi vagyok...
) 3db.
Amugy mailre nem voltak hajlandoak valaszolni... kommunikacoi 0! Ha megjon es ha lehet ertekelni vagy valami, az is egy 0 lesz!Ja ha mar olcso ora... nekem is jott...
de mar le is nyultak
minosege jo... es tetszik is
igaz nekem nem...
-
5-ös kezelő
senior tag
Condy : Én úgy szoktam, hogy egy napig viselem, éjfélkor lerakom. Kormánytekergetés közben teljesen felhúzza magát, az biztos. 43-44 óra, ha rendben van az óra. 36 óra alatt tuti kevés, talán még régi óráknak is tudni kell, ha tiszták-olajozottak. A kattanásról : A Spacematic és a Flieger nem kattan, a Pilot Professional igen - eddig azt hittem, valami nem O.K. belül, és majd szervizeléskor rákérdezek. Ezek szerint normális lehet. - M-Force-oknál megfeszül a rugó a végén, talán el is törne valami, ha tovább húznám. Viszont itt van power reserve mutató, ami igen jó funkció szerintem.
Se pörkölt, se makaróni. Pizza vagy rántott hal... - Certina szebb, Citizen jobb - szigorúan magánvélemény. Egyik sem volt, de majdnem. -
vadászcsiga
félisten
-
buci30
addikt
Hol lehet itthon jó árba venni Omega órát?
Szeretnék már nagyon egyet de nincs 1 misim rá
S persze sajnálom eladni a Citizenem és a Certinám.Szerintetek amúgy melyik jobb márka ?
Citizen vs Certina? (ha okosságot nézek akkor a Citizenem az nem kérdés mert eco drive meg radiokontrollos.... ) -
Bati0501
őstag
Azt szokták mondani a többiek,h addig,amikor már elég nehezen tudsz rajta tekerni,akkor már jó lesz.
De ha tényleg egyenlő versenyt akarsz,akkor sztem: hagyd lejárni az összeset,majd minden óra koronáját pörgesd meg egy fúróval 3 sec-ig és indulhat is a lázas verseny.
Nálatok is rendetlenkedik a PH?Már korábban is kicsit furi volt ma.
-
condy
senior tag
20 forintos hülye kérdés. Mindenki véleménye érdekel természetesen.
Elkezdtem (volna) egy járãstartalék versenyt az automatáim között. Négy svájci a japó ellen.
De! Mennyit kell húzni rajtuk, hogy teljesen feszüljenek? Tudom, tudom: kattanó hangocska, amikor "megugrik a rugó". Én azonban csak egy óra esetében (O44) hallottam ezt a hangot.
Kérdés: Mennyit húztok az órán?
Nem akarok előnytelen küzdelmet a versenyben...
Köszi mindenkinek. Előre is... -
fagyalllo
őstag
Durva CreationWatches akció, hajszállal még a dfipromónál is jobb áron: Citizen CB0020-50E
Eco-Drive, 2 év max. töltéssel, töltöttségjelzés, rádiós, öröknaptár, zafír üveg, WR200...
-
vadászcsiga
félisten
IWatch
"Amikor John Ive-ot faggatták az újságírók az Apple Watch dizájnjáról, elmondta, hogy még mielőtt bármibe is belefogtak volna, mélyen beleásták magukat az óragyártás és az időmérés történelmébe. Több neves szakembert is meghívtak Cupertinóba, csak hogy megtudják a tökéletes óra legyártásának receptjét."
Mekkora kamu duma? -
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #79367 üzenetére
-
tacto
aktív tag
Kapkodom a fejem, szebbnel szebb orak!
-
Sokee
aktív tag
Felhúzós hibátlanul üzemel, Így néz ki:
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #79367 üzenetére
Mindjárt lefagyasztom a forumot, ha sikerül megtalálni...na várjatok csak
-
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Találtam egy régi órát, az van beleírva hogy Ditlbacher liezen, valaki tud róla valamit? teszek fel képet.
-
vadászcsiga
félisten
Na látom mondenki elővette a játékóráját még Dzsana es Misi is
Bati77
Örülök hogy megérkeztek -
Bati0501
őstag
Hátha ez is tetszeni fog: [link]
-
5-ös kezelő
senior tag
Alváshoz vettem, meg még kettőt, gyerekeknek ajándékba, de nem volt sikeres... Elemcserénél bajba leszek vele, mert az érintkező kapcsoló lemezt vagy mit az elemre applikálták a találékony sárgák... Kerékpározni és rázósabb napokra quartzot viselek, de cserélem automatára, amint vége az igénybevételnek.
vagy
-
g0n21
senior tag
válasz
5-ös kezelő #79354 üzenetére
Éppen eléggé vagyok "kvarc-ellenes", az ECO drive mellett ez van még. Első diplomaosztomra kaptam Eternal love akkori baratnőmtől, 4 éve. Ma cseréltettem benne elemet, ne csak ugy döglötten legyen a dobozban a tobbi között..
Mas téma hogy a chrono nem nulláz rendesen es az oragyűjtő konstans jár... \(0_0/)
iOS megint elforgatta, sorry -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Takuun #79352 üzenetére
Megnyugtat, hogy nem csak nálam van ez így, bár még így is szomorú...
Egyébként egy jófajta whiskey helyett is inkább a gyümölcsvodkát választják sokan, a whiskey-t is ízlelgetni kell egy ideig, amíg úgymond rájössz, hogy mit is szeretnek ebben egyesek.
Gondolom, az óráknál is így van ez, hogy ha valaki kicsit érdeklődik, foglalkozik a kérdéssel, akkor rááll a szeme/agya és látja azt, amire más nem figyel. Egyébként nem hibáztatom azokat, akik a kínai vackot látják jobbnak, ameddig az raboltok kirakatában egymás mellett, hasonló áron vannak a Police, Fossil stb. meg a Tissot, Certina modellek, addig honnan is jutna eszébe, hogy az egyik csak parasztvakítás... Persze nyilván aki igényesebb, utánanéz, mielőtt vásárol, de olyan is van, aki csak vásárlás után, aztán jöhet a. Nem akarok nagyon elrugaszkodni, de ez a fórum kicsit pont ezt ültette belém, hogy nem minden arany, ami fénylik, azóta nem csak órák terén nézek alaposan utána a dolgoknak...
-
Takuun
aktív tag
válasz
KelemenUhr #79350 üzenetére
Nálam ugyanez! A kínai vacakra mindig azt hiszik, hogy drága, meg hú de szép. De a drágább óráimat meg olcsóbbnak nézik, meg sok embernek nem is tetszik. Nem értem én ezt. Amúgy lehet azért van, mert sok órát nézegetünk napi szinten (akár) és végül a legrondábbat vesszük meg
Tisztelet a kivételnek! Na de most a Fosszil, Ármáni, Dolcse, Polísz, Ájszvácss, Májkel Kórsz meg a többi sz** megy nagyon, amire többen a nyálukat csorgatják mi meg rosszul vagyunk tőle.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
vadászcsiga #79342 üzenetére
Ne értsd félre, én is vettem már ilyen filléres kínai órát játszósnak, kell az. Az egészben az a durva, hogy dupla annyian dicsérték meg ezt, mint a másik, jóval komolyabb darabot...
-
göle
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudnék megnézetni egy Ulysse-t hogy eredeti-e?
Köszii -
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #79339 üzenetére
Köszi! Hónapokig nem vettem semmit, most majd megint lazítok karácsonyig.
Ehhez kaptam 2 szíjat Zolától. Először nem hittem, hogy kedvemre való lesz a Hirsch pure, de felpróbálva, mégis jó lett. Sőt! Bejön! Ezért erre most még nem kell.Zola: Thx!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JackFeryll #79341 üzenetére
Nem látom a szmajlikat de mindegy én sem gondoltam azt hogy most megvettem AZ órát. Poén néha belefér.
-
JackFeryll
őstag
válasz
vadászcsiga #79339 üzenetére
Szerintem senki se gondolta halál komolyan.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Zozzer888 #79336 üzenetére
Újságosnál. Nem azt nem vettem mert az tényleg gagyinak tartom. Ismerős újságos kibontotta nekem. Rögtön raktam is vissza.
De hagyom a témát mert látom a többieknek rossz kedve van.Condy
Hagyhatnál pár nap hatasszunetet két óra közt
Egyébként grat. Egy kosszal erre is egy szíj? -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
vadászcsiga #79329 üzenetére
Ezektől a kamu segédköröktől kivagyok...
Zozzer888: Ilyen katonai órát vett egyik évfolyamtársam, szerintem az teljesen korrekt. Főleg, hogy acél tokos, nem bevonatos.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Katonait is vettél? Vagy valahol meg lehet nezni?
-
JackFeryll
őstag
válasz
Ejnye, a Citizen oltás után ilyet felvenni.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Én inkább 1 hétig mindennap menüt ennék.
-
g0n21
senior tag
válasz
Szégyelld magad
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Kn 45mm
-
csabulaxi
senior tag
Közeleg a karácsony.
22 kiegészítő 20 ezer forint alatt karácsonyra, férfiaknak
Pl ez:
Hogy azért őszinte is legyen a fa alatti mosoly én inkább mást kérnék.
-
BAti77
aktív tag
Órákban gazdag...
...minden kedves topictàrsnak aki a napokban töltötte/tölti a jeles napot!
(#79301) Szabikaa20
Ez a "Race" nagyon tetszetős, szép munka! -
Szabikaa20
őstag
válasz
5-ös kezelő #79323 üzenetére
Köszönöm!
-
5-ös kezelő
senior tag
1. Éljenek az ünnepeltek. 2. Szabikaa 20 : Ezek a lyuggatott bőrszíjak jól sikerültek, gratula. 3. Condy : Örülök, hogy megjött az órád és elégedett vagy. 4. Skimaster : Szép darab, nekem is bejön a márka. 5. Dzsana : Hogyan bírod ezt a sok munkát? - TV Rakétám 44 óra járástartalékkal bír, ez egész jó egy vaterás órától, asszem. 6. Unszolásotok ellenére lefényképeztem a mai órámat / SRP 307 pihen amíg lejár a rugó /.
Nappal könnyebb jó képet csinálni... Csak nem maradt időm akkor írni.
-
WiZARD
addikt
Ma hozott pár új szíjat a postás...
pl ezt a pirosat -
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #79313 üzenetére
Igen igen. 20éve mėg én is csodálkoztam volna, de ma az öt percbe már a zuhany, a cigi meg a hírek is belefér.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Szabikaa20 #79305 üzenetére
Ide, azt hiszem, éppen nem kell óra...
-
condy
senior tag
válasz
Ez azon ritka pillanatok egyike, melyben hirtelen nem tudom, hogy mit írjak.
Minden esetre igen érdekes performance. -
ans
aktív tag
válasz
Az óra nem tom mi lehet, de a csaj ismerős.
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #79303 üzenetére
Bakker! Kié lesz ez? Shrekké?
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #79301 üzenetére
Ügyes!
Nálam azėrt mėg mindig a farmeres formãciód viszi a pálmát. -
Szabikaa20
őstag
Mai alkotásaim!
132/75mm 20/18mm Race szíj ami huszar90 fórumtársnak készült...A másik megrendelésre 175/82mm 18mm...Nem tudom,de szerintem ez egy lónak készült!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest