Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #79194 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
Gratula az órához condy!
-
Sokee
aktív tag
Nem néz ki rosszul ez a citizen, amugy az olcsóbb kategóriáju quartz doxáknak ilyen szar a belsejük? Amit linekltem abba is ilyen belső lehet? A tissonál az olcsóbbakban is jó szerkezet van?
-
Kasya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #79185 üzenetére
Ennyire nem tartod szamon, vagy nem ismered (amit ketlek)?
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindket cegnel vannak szert oltonyos es hetkoznapi orak is. -
ad4m1337
aktív tag
A titán toknak és szíjnak a kisebb tömeg mellett van valami pozitív tulajdonsága?
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #79185 üzenetére
Durván más árkategória, de szerintem egy Chronomasterre könnyen rá lehetne beszélni
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #79181 üzenetére
Nyilván a Doxa évszázados tradíciójával nem kelhet versenyre egy jöttment japán, a minőséget pedig meg kell fizetni!
-
Kasya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #79181 üzenetére
Es Junghanst?
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #79177 üzenetére
1918-ban alapították, '24-ben készült az első Citizen jelzésű zsebóra, 31-ben az első karóra.
-
fagyalllo
őstag
Én meg ezt javasolnám: Citizen BM7081-01E
Titán tok, zafír üveg, gondozásmentes Eco-Drive, WR100... -
Kasya
nagyúr
válasz
Bati0501 #79171 üzenetére
Ezek a Bambinok masodperces leptevel haladnak, vagy tizedmasodperces?
-
Unsign
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyire jellemző, hogy a Bulovat hamisítják? Ebayen USA-bol rendelnek és bár bízom benne, hogy nem, de kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok.
-
Bati0501
őstag
Örülök,h tetszett a wanna watch,ígérem ha találkozok hasonlóval Titeket sem hagylak ki belőle.
-
spanyoll
addikt
válasz
vadászcsiga #79142 üzenetére
Köszi! Jaja, már csak a szíjkérdést kell eldöntenem, hogy kitartsak-e emellett vagy sem, de ez még a jövő kérdése. Az első kör a pucolás
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #79154 üzenetére
Minden okés. Ma a 44-es Stein volt rajtam. Utána kicsinek tűnt, mert ez csak 42-es, de már elmúlt az optikai csalódãs. A szíj sem rossz, de kellene rá azért egy minősėgi "SS"!
Wg5113: Köszi. Valóban szinte hihetetlen ez a gyorsasãg. Az UPS az UPS.
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga #79156 üzenetére
Odaadom, de csak ha 1 hónapig hordod is, mindennap!
p.s.: és nem a bokádon vagy máshol
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #79150 üzenetére
Muchas gracias!
Akkor tudod mi jön? -
Attila!
tag
Megláttam [ezt] a hirdetést, na mondom ez túl jól hangzik, felhívom. Hívott számon előfizető nem kapcsolható...
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #79144 üzenetére
A szagemberek "viszkit" vesznek, nem eredeti órát, mert előbbinek van szaga! Ezért nem szabad szagembertől vásárolni, órát.
-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #79144 üzenetére
De latom falatoztál a humorbonbonokból
-
-Nemtom-
őstag
válasz
TimeCenter #79140 üzenetére
Köszi, az nekem már drága egy "nem sajnálom" órának. ~8-9000huf a felső határ.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Misi1979 #79124 üzenetére
Húúúk ez csecse..
Werk, átmérő?(#79129) spanyoll: Én is elküldeném Dzsana kartárshoz pucoválásra...
(aki egyébként, még mindig nem mutatta meg azt a Nála járt Omegát széjjelborítva, amit szerénységem küldött Nekije tisztításra.....Pedig "akad" látnivaló, lehet vele szemléltetni hogy milyen az, mikor előtte egy gyakorló, magát Órásnak nevező ember "ténykedik" az örökölt wekkerben....
)
-
spanyoll
addikt
Jaja, egy pucolás kijár majd neki (bár nagyszüleim jót akartak és gondolták kipróbálják mielőtt odaadnák, fel is húzták gyorsan, mire mondtam, hogy hát azt nem feltétlenül kellett volna pucolás előtt, de most már mindegy, nem ebbe megy tönkre majd).
A szíj érdekes kérdés, lehet, hogy kéne hozzá 1-2, de a mostani tökéletes állapotban van, egyszer nem volt kézen kb, úgyhogy az sem annyira sürgős.
De minden esetre örülök, mert tetszik nagyon. Ja és szerencsére lume-s is még, tehát még ennek is örülhetek (plusz van ugye naptár rajta). Mi kell még ? -
g0n21
senior tag
válasz
spanyoll #79129 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a Tiéd, és amint látom jó méret a csuklódra, talán egy távolabbi kép többet segíthetne, b.szhatod a goldeneye-t, nem vennéd fel emellett még egy két-három hónapig
Szóval van időd gyűjteni
Szerintem mindenképpen megér egy Dzsanázást, aztán választasz két-három szíjat, amivel tudod mindig variálni, és öröm és boldogság.
-
-Nemtom-
őstag
Helló! Úszáshoz kéne egy olcsó óra, amit nem sajnálok, ha baja lesz. Első körben ezt néztem ki. Valakinek van vele esetleg tapasztalata?
-
Ereshkigal
őstag
válasz
ad4m1337 #79122 üzenetére
Személyt nem tudok, de innen sokan rendeltünk már, jobb áron: http://www.skywatches.com.sg/
Vagy innen: http://www.dutyfreeislandshop.com/default.asp -
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake #79114 üzenetére
Bakker rájöttem, miért vett ilyen órákat a viszkis-Hublótos pali - azt gondolta, ez az óra megy a Húsboltjához, amit szintén hirdet..
Najó, ez fárasztó volt, én kérek elnézést
-
ad4m1337
aktív tag
Tud valaki olyan személyt ajánlani aki Seiko órát tudna "jóárasítva" beszerezni?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Elolvastam a 280.000 pali írását, maradjunk annyiban, hogy tutti eredeti..
Írni nem tud a More, de két skótviszki ott pihen a háttérben... Ejj..
Én spec. ha "lenne" hozzá kedvem sem vennék Hublot-ot, mert nem jön be a dizájn..
Egy Rolex-et, vagy Omega-t bármikor szívesen előbb elhordanék, de ugye ízlések és pofonok,vagy kinek a pap, kinek a lánya..(többet szándékosan nem írok, de van egy bakancslistám..
)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
"óra szerelmes szakember"
Ereshkigal
Touche -
Ereshkigal
őstag
válasz
Eredetit sem vennék ilyen írástudatlantól.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #79110 üzenetére
Sajnos az OLX Vatera Jófogás és még sajnos az ebay is tele van ilyen szemetekkel.
Mindaddig lesz piac sajnos ameddig van rá kereslet.
Más téma hogy hamisítvány és hamisitvány között is van lényeges difi, csak hogy egy példát mondjak: Hűbló leggagyibb kicsit jobb Hűdebló és részeiben már talán eredeti elemeket is tartalmazó Húdebló
Itt akkor most lehet vitatkozni hogy azért a 280e ftos az már komoly óra és bla blaaa, de én ennyiért tuti hogy egy szép eredeti órát vennék, nem "ezt".
-
Dr.Zoo
őstag
Misiiii!!!
Kapás-->[link]
-
zs198
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Citizen Promaster Pilot órám.
Sajna az üvege kissé karcos, de nem zavaró.
Azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan szervízt aki kicseréli gyári üvegre és nyomáspróbázza is?
A CTZ szervízzel beszéltem ők 13 ezret mondtak rá..azt kicsit sokallom!
Pesti vagy pest megyei szervíz érdekelne. Bp. mellett lakom!
Köszi! -
Misi1979
őstag
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #79104 üzenetére
Mennyiért lehetne am eladni?
-
Zodicus
senior tag
Sziasztok!
A párom vett egy karórát UK-ben, de meggondolta magát és szeretném eladni. Megnéznétek, hogy korrekt-e a hírdetés? Link
-
rtivi
csendes tag
válasz
vadászcsiga #79101 üzenetére
Mint mindenki, aki aranyban utazik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest