Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
Lev Abalkin #76489 üzenetére
Ha mãr Seiko Monster, akkor én a DFI-ot javasolnám. Fehérről nem nyilatkozom.
-
fagyalllo
őstag
rebelde: Nicholas Hacko nevezetű ausztrál órás saját márkája, 2500 AUD, 6-12 hónapos várólista
sok szép fotó: [link]
vadászcsiga kedvéért:
-
Bati0501
őstag
válasz
phranxinatra #76467 üzenetére
Jó tudni,köszi szépen.
Srácok,nem tudtok esetleg még olyan boltokat,mint a skywatches,illetve a dutyfreelandshop?
-
g0n21
senior tag
válasz
Lev Abalkin #76490 üzenetére
Orientből még van pár ilyen, itt nézelődj
És igen, van aki tud segíteni. -
TimeCenter
tag
válasz
attiati #76439 üzenetére
Attiati:
Gyakran máshol van a rugósfül "lyuka" a tokon a fémcsatos és a bőrszíjas órákon, így a bőrszíjas után nem minden esetben lehet fémcsatot rátenni. Fordított esetben : a fémcsatosról a bőrszíjasra a legtöbbször sikerül, kivéve a mások által már említett speciális fámcsatmegoldásokat.pl. ezen a CITIZEN órán nem lehet bőrszíjra cserélni a titán fémcsatot.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lev Abalkin #76489 üzenetére
Mindkét márka a Seiko tulajdona, mindkettővel jól jársz. Az Orient saját szerkezetet használ, a Pulsarban lévő pedig a 24 órás segédszámlapot leszámítva megegyezik a ma linkelt hasonló szejkókkal.
von toth: de, a Pulsar NH38 szerkezete koronáról is húzható
-
von toth
tag
válasz
Lev Abalkin #76490 üzenetére
Pulsar kicsit jobb minőségű, de ezekből egyik sem húzható kézzel.
-
Lev Abalkin
tag
Üdv mindenkinek!
Open heart stílusú órát szeretnék vásárolni. Érdeklődésem az automata órák iránt újkeletű, ezért óvatos duhaj vagyok, 50 e Ft körüli összeget szánnék rá.
Választottjaim: Pulsar Pu7005X1 Automatic
http://baloghekszer.hu/uploads/items/PU7005X1.jpg
A másik: ORIENT Eminence DW08003W
http://www.tutuora.hu//img/products/dw08003w.jpg
Ebben az árfekvésben van lényegi különbség a két szerkezet között? (ha a zafírüvegtől, fémszíjtól, stb. eltekintünk...)
Másik kérdésem: A Fehér óragaléria kapott már hideget is, meleget is ezen a fórumon. Az ott forgalmazott Seiko Monsterek eredetiségével mi a a helyzet?
-
jannuss
tag
Utolsó kommentem az Iphone témában:
szerintem abban az országban ahol az Iphone tulajdonosok 95%-a hitelből, apuci-anyuci kikönyörgéséból vagy két évig fizetek nagyon sokat a szolgáltatónak igy jellemezhetőek, addig nekem ez menőzés, villogás. -
g0n21
senior tag
válasz
Tothgera30 #76484 üzenetére
Most lecsitriztél? Meg még pár fórumbeli férfitársam?
Szerintem a topic érdekében most hagyjuk is abba az iphone - nem iphone témát.
(Ez elsősorban nem neked szólt Tothgera30, hanem úgy mindenkinek)
Továbbra is órás topik. -
válasz
jannuss #76475 üzenetére
Nem nagy szám, szerintem nem villogás. Sőt, manapság tényleg minden csitri kezében valamilyen almás mobil megy. Az már részletkérdés hogy kinek mennyit ér egy telefon. Én nem adnék ki annyit érte, de egy mecha./aut. óráért, vagy egy kerékpárért többszörösét is kifizetem, ha igények/edzés megkövetelik.
-
condy
senior tag
-
polonic
félisten
Ma láttam egy helyi üzletben ezt az órát
[link]
Beleszerettem. -
jannuss
tag
válasz
vadászcsiga #76473 üzenetére
Használom, de nem villogok vele, nem teszem ki üzleti tárgyalás előtt/alatt az asztalra, nem szívesen használom az utcán. Valahogy engem igy neveltek. Az Iphone inkább a net miatt és az e-mailek miatt kell, a hangalapu telefonhívásaimat a nokiával bonyolítom, nincs nagy szuperszínes kijelzője, nem érintőkijelzős, nem lóg a neten kvázi 3-4-5 napot kibí és ezt értékelem. :-)
Kérdés:
Tissot PRS 200
az előző hsz-emben linketvagy
DOXA Trofeo
[link]???
-
válasz
Szabikaa20 #76459 üzenetére
Csak Prince...
-
jannuss
tag
Szerintem ezen a fórum nem szép a pénzel hencegni, meg hogy az a márka proli valakihez vagy nem ... Iphone 5s-t használok, mégis legtöbbször a tizezer forintos Nokia gombos dualsimes telefont használom. Én kikérem magamnak a prolizást meg a pénzmutogatást és nem nem azért mert irigykedem....
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #76440 üzenetére
Szép, én a premier változatával szemezek egy ideje (SEIKO SSA021J2):
Ez zafíros, made in japan, pillangócsatos, szebb a számlap textúrája és csak 12k-val kerül többe. Méretben is ugyanakkora, talán a mp. mutató kicsit jobb az olcsóbb verzión. Mondjuk azt nem tudom mennyire elérhető, most éppen out of stock. Van belőle fémszíjas változat is, igaz az már 95k környékén megy.
-
g0n21
senior tag
válasz
attiati #76464 üzenetére
a fém/titán szíjas órák többségét le lehet cserélni bőr szíjasra minden további nélkül?
99,9% igen.
miben különbözik egy gyárilag bőr szíjas óra egy olyantól, ami eredetileg fém/titán szíjas volt?
Hogy gyárilag bőr szíjjal adták, és nem fémmel /titánnal, és egy picit emiatt olcsóbb is, mert a fém/titán legtöbbször drágább, mint egy bőr. -
ronin s8
senior tag
válasz
attiati #76439 üzenetére
Amennyiben nem egyedi a szíjkiképzés a toknál, minden további nélkül lehet váltogatni a szíjakat, csak a stifteket kell ki-be rakni. Egyedi szíjvégnél (fémszíjnál egyedi zárószem) egyedi bőrszíj megoldással lehet áthidalni a rést.
Amire szerintem Te gondolsz, az az EOL (end of life) funkció egyes kvarcszerkezeteknél, amikoris kettőt vagy négyet lép a mp mutató, ezzel spórolva, ill. jelezve az elem lemerülését.
-
ronin s8
senior tag
válasz
ad4m1337 #76460 üzenetére
Hát, karcolja a fülemet a név.
Patinás gyártó volt régen. Olyannyira, hogy nagyon neves órákban is alkalmaztak Venus szerkezetet. Pl. az első Chronomatok és Navitimerek Venus 175, 178-as kronószerkezettel készültek. A Patek is épített be Venus-t.Ma jelentéktelen középmárka. Ha kvarc, alig ér valamit, ha mechanikus, nyomott áron lehet csak eladni.
-
Szabikaa20
őstag
Egy érdekes Seiko (Monster?)....
-
Hello
Tud esetleg valaki olyan boltot Budapesten ahol Swiss Military by chrono orakat arulnak? Debrecenben talal csak a google de nem akarom ugy megvenni/megrendelni hogy meg sosem lattam eloben.
Koszi elore is! -
Mr.Rich
újonc
válasz
Szabikaa20 #76451 üzenetére
Én nem merném megvenni az tuti, főleg hogy ilyen szar minőségű képeket rakott fel róla !
-
fagyalllo
őstag
válasz
A gyártási év elég fura, mivel 7750 szerkezet 74-ben jelent meg.
-
bbuffy
senior tag
válasz
Nem fura, sztem még sok is.
-
Szabikaa20
őstag
Szerintetek ez a Heuer eredeti? Nem fura a 200eFt?vagy ezek ennyit tudnak??
-
Balli
őstag
Ez nem semmi: 41km magasból ugrott Zenith frissítheti ezt az oldalát: Zeinth Poén lenne, ha kiderülne, hogy pl. egy CASIO órával ugrott ki, aminek végül semmi baja nem lett
(#76448) Szabikaa20: arra gondol, hogy a kvarcnál az mp mutató egy mp alatt egyet ugrik, és mi az a megoldás, hogy egy mp alatt többet ugrik... nagy álltalánosságban igen, úgy hívják mechanikus szerkezet.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Szabikaa20 #76442 üzenetére
Mechanikus szerkezetnek hívják.
-
vadászcsiga
félisten
Aki G-shockot akar venni, az index órák adás vétele topikban van 4 db eladó .
Nem én árulom -
Balli
őstag
válasz
Szabikaa20 #76442 üzenetére
Az a Bulova lehetne kicsit pontosabb, akkor már inkább ez
-
Szabikaa20
őstag
válasz
attiati #76439 üzenetére
"hogy hívják azt a megoldást, ahol a másodperc mutató másodpercenként többet lép?"
Ezt Bulova-nak hívják.....
vagy Steinhart-nak...
...stb
Egyébként nem tudom....
-
g0n21
senior tag
válasz
TimeCenter #76434 üzenetére
Ez pont az a fajta amerikai figyelmeztető szöveg, mint hogy a cd meghajtóra ra van írva, hogy nem kávéspohártartó, meg a Dodge viper küszöbére, hogy alatta fut a forró kipufogó, meg a mikrosütőre, hogy élő állat szárítására nem alkalmas.
Nehezen tudom elképzelni, hogy annyira világít a G-Shock, hogy balesetet okozzon, mert megzavarja a környezetünkben levőket
-
fagyalllo
őstag
Seiko SSA231
4R37 szerkezet, van belőle fekete számlapos-ezüst mutatós is SSA233 néven:
Szingapúrból kb. 60e, itthon duplája.
-
attiati
veterán
a fém/titán szíjas órák többségét le lehet cserélni bőr szíjasra minden további nélkül?
miben különbözik egy gyárilag bőr szíjas óra egy olyantól, ami eredetileg fém/titán szíjas volt?illetve hogy hívják azt a megoldást, ahol a másodperc mutató másodpercenként többet lép?
-
WiZARD
addikt
Holnap ki jön? Lehetne valami kis órás tali
(pls ne kezdjen senki politikába itt a fórumon, egyáltalán nem ilyen céllal írtam, csak órás tali ügyben reagáljatok erre)
-
polonic
félisten
Eddig szilard elkepzelesem volt, hogy automata orat szeretnek. De az utobbi napokban ez megrengett, ahogy nezegettem tobb orat is.
Lehet, hogy egy citizen ecodrive, radiovzerelt ora lenne a befuto. Ezzel nem kene foglalkozni, a pontossaggal sem lenne baj.
Seikonak van napelmes radiovezerelt oraja?A vegen teljesen donteskeptelen leszek majd
-
TimeCenter
tag
válasz
SupaCow #76433 üzenetére
SupaCow:
Warning!
• Always make sure you are in a safe place whenever you are reading the display of the watch using the auto light switch. Be especially careful when running or engaged in any other activity that can result in accident or injury. Also take care that sudden illumination by the auto light switch does not startle or distract others around you.
• When you are wearing the watch, make sure that its auto light switch is turned off before riding on a bicycle or operating a motorcycle or any other motor vehicle. Sudden and unintended operation of the auto light switch can create a distraction, which can result in a traffic accident and serious personal injury. -
SupaCow
aktív tag
válasz
vadászcsiga #76432 üzenetére
Igen valóban benne van, anno én is átnyálaztam. A gyakorlat azonban merőben eltérő. Este vezetésnél direkt 5 percenként nézem az órám, mert imádom ahogy magától bekapcsol a világítás.
(átlag heti 2x hordom)
-
Bati0501
őstag
válasz
TimeCenter #76429 üzenetére
SupaCow:
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Bati0501 #76427 üzenetére
@Bati0501 : naná. Cipőm és kabátom is van hozzá ugyan ilyen színben. (nem nem 13 éves vagyok)
@vadászcsiga: neeeem.
ez szándékos választás volt nem a véletlen műve. Fene tudja, hogy mennyire meríti az elemet mert már több mint 5 éve megy a gyári elemmel. Szóval azt mondanám meg se kottyan neki.
-
TimeCenter
tag
válasz
Bati0501 #76418 üzenetére
Bati0501:
1.Csak hagyományos kijelzős G-SHOCK órám volt. Nincs saját tapasztalatom az inverz kijelzővel. egyébként az eladott inverz kijelzős órák számát tekintve, nincs sok panasz rájuk.
Amit nem szeretnek az az inverz-tükrös LCD. Ezeknél az óráknál a kijelző alján egy tükör található, ez verné vissza a fényt. Ez addig jó is amíg fény éri a kijelzőt. Viszont, ha megnézed az órát, a fejed eltakarja a fényt és csak a "sötét" tükröződik vissza. Szerencsére csak 2-3 ilyen tükrös LCD-s óra van.
2. Ha jól emlékszem az USA-ban nem forgalmazzák a GW-7900RD-4 modellt, csak a fekete GW-7900B-1 órát.
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Bati0501 #76418 üzenetére
nekem negatív g-shockom van. Semmi bajom vele. eddig sose kellett 2x ránéznem, mert nem tudtam leolvasni.
Van az a funkciója este, hogy ha felfelé fordítom az órát akkor magától bekapcsol a világítása. Kiemelten hasznos vezetésnél : ) -
-
Bati0501
őstag
condy: Köszi szépen,h nem vettem észre,h ez nem rádiójel vezérelt...pedig még néztem is.
Azért piros,mert a G-Shock-okat "extrém" körülményekre tervezték,így ez a külsején is látszódjon.Persze csak egy szintig,de nálam ebben a szintbe belefér a piros-láttam már mások kezén pár feketét,azok nekem nagyon nem jöttek be,nem látni mást,csak egy nagy fekete műanyagot...
vadászcsiga: Igen,ettől tartok én is,mert ha már óra,akkor lehessen már leolvasni...
TimeCenter: Köszi szépen Neked is,nem tudom,h h sikerült pont ezt nem észrevennem...
Azt hadd kérdezzem már meg,h te mint gondolsz erről a negatív kijelzőről?Mennyire olvasható normál körülmények között?
Illetve tudom,hülye kérdés(ez is),de a drágábból (GW-7900RD-4) miért találni alig pár fotót,de főleg videót?Az olcsóbbról (G-7900A-4) pedig ahhoz képest rengeteg videó van,és nem hinném,h azért,mert az amcsiknak drága lenne ez a G-Shock...korábbi tapasztalatokból kiindulva,amiről kevés info van a neten,azzal vmi nem teljesen kerek...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #76409 üzenetére
Ezüstfenyő...érted
Karácsonyfa
(#76408) Dzsana:
Persze, de ha megveszed, és belerakod az időt, akkor szinte biztos, hogy +-al szállsz ki.
-
ad4m1337
aktív tag
Valak ismeri ezt a Venus svájci óramárkát? [link]
Van egy kb. 25-30 éves Venus búvárórám, érdekelne, hogy ér -e valamit (nem akarom eladni, csak érdekel). Sajnos viseltes állapotban van, tehát felújításra szorul (már vízállóságát is elvesztette)...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #76405 üzenetére
Lassan aktuális lesz belőle a fenyő is
-
TimeCenter
tag
válasz
Bati0501 #76399 üzenetére
Bati0501:
1. Az olcsóbbik elemes, 2-3 évente elemet kell benne cseréltetni, míg a drágábbik TOUGH SOLAR szerkezetes a fényenergia működteti.
2. A drágábbik rádiójel vezérelt ( WAVECEPTOR ), ha a legkisebb eltérést is érzékelné németországi ( angliai, USA, japán és kínai ) atomórához képest, akkor azonnal hozzá pontosítja magát. A téli és a nyári időszámításra is magátol vált át. -
condy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest