- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #66483 üzenetére
Nem, csak ez a megoldás nem az erős rögzítésről szól. Inkább arra való, hogy gyorsan lehessen oldani
-
fagyalllo
őstag
Túldizájnolt olcsó kínai kvarcok, de van mögötte rendes marketing és támogatás, nincsenek kamu kronográfok... Kb. DKNY és társai, azok pofátlan árai nélkül. Nem mi vagyunk a célcsoport.
Az egyik óra leírásából: "High precision Quartz Movement with the latest breakthrough Technology."
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Ceree
senior tag
Sziasztok!
Sokáig olvasgattam a fórumot offline módban, és nagyon sok segítséget kaptam óraválasztáshoz, így a mai nappal társamul fogadtam egy Orient automatát:
Köszönöm, hogy - tudtotokon kívül - de segítettetek a választásban!
Remélem hű társam lesz még jó sokáig.Üdv!
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
nokia123
aktív tag
Válaszolt az illető. Azt írta hogy Nem mert az AAA kategorias replika tehat eta szerkezetes vizallo stopperfunkcios zafir uveges stb! Ez pont annyit tud mint az eredeti! És azért írta mert kérdeztem tőle hogy nem drágán adja egy kicsit mert a vaterán 20.000-Ft.
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #66489 üzenetére
Köszi, külföldi oldalakat nem néztem. Átnézem tényleg megvalósítható-e a csináld magadnak mozgalom vagy megkeresek vele valami központi fűtés v. gázszerelő cimborámat hátha...
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
randras
veterán
Ilyet valahol belföldön lehet venni?
Az oldallal tapasztalat?
-
-
teratti
senior tag
Ha otthonra szeretnék egy egyszerűbb nyomáspróbázó készüléket mennyire kellene a zsebembe nyúlni tudja valaki? Már lassan megérné vennem egyet...
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #66483 üzenetére
Ez igazán nem mindennapi megoldás. Nekem bejön.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
-
von toth
tag
-
Bati0501
őstag
Köszi szépen!
Igen,99%,h csak szíjcserét csinálnék itthon vagy szökő évente talán egy szíjhossz igazítást,de ahhoz már megint más kell,úgyhogy akkor maradok ennél az ügyes kis vminél.
De most látom ezt: [link]
Ezen nem cserélhető a fej...ez most előny vagy hátrány?Vagy nem is teljesen ugyan az a kettő?
Illetve ezt a kis állványt nem szíjhossz állítgatáskor szokták használni? -
cserix
tag
válasz rolka1979 #66466 üzenetére
Nem ők indítják, de ők fogják tartani. Megbízzák őket az oktatással. A honlapon ez van.
Tisztelt órás OKJ végzettségre vágyók!
2011-2012-es évben az utolsó modulrendszerű képzésben 22 tanuló végzett sikeresen Órásként!
Amennyiben Ön vagy ismerőse szintén szeretne Órás végzettséget kapni,
kérem feltétlenül jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken:valyi.huba@t-online.hu
info@kezmuves-prateru.sulinet.huIgen az OKTATÓRA-s honlapra gondolok.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
condy
senior tag
válasz nokia123 #66463 üzenetére
Légy nyugodt! Ez tuti nem eredeti! Vagy hülye a tulaj! Szerinted?
Egy 1.2misis órát a tizedéért?
Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az általában nem is az...
És én nem is nagyon értek hozzá, csak végiggondoltam.És az eladónak két Tag-ja is van! Ez igen! Szerinted?
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
pohár
félisten
2k$ az ára, sima kvarc, de mily gyönyörűűűűűű
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
teratti
senior tag
Nem egy nagy durranás az biztos. Megpróbáltam a kis "műszerész" csavarhúzóvak egy csavart kitekerni és simán kicsorbult.... Nem sok minden használható a készletből olyan parasztvakítás az egész. Tényleg vagy egyenként, vagy ha készlet akkor egy minőségi készletet kell vennem.
-
Ereshkigal
őstag
válasz Bati0501 #66459 üzenetére
Szerintem csak stiftet és rugósfület fogsz kiszedni, így a többi fölösleges. Egyébként olvastam ezeknek az olcsó készleteknek a minőségéről: írták, hogy vannak egyszer használatos dolgok benne = a minőség elég kaka. Egy óracsat szerelő állványt érdemes talán még beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
cserix
tag
válasz rolka1979 #66456 üzenetére
Budapesten és úgy tudom szombatonként, de hogy ez hány alkalom, azt nem tudom .Ha komolyan érdekel az OKJ-s képzés, akkor célszerű a részletekről a megadott honlapon érdeklődni. Még én is gondolkodom rajta.
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #66442 üzenetére
En innet rendelek... 1euro/par... ingyen posta... amin 1.5euros belyeg van... grantaltan jo minoseg es garantalt rozsdamentes a cucc... mar tobbszor is rendeltem toluk... atlagosan 1het...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
bbuffy
senior tag
A bandãzsszalag talán mėg egy fokkal jobb lehet, masszívabb.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz Zozzer888 #66441 üzenetére
Ronin remelem legalább egyszer
Egyébként kezdem a bőrömön érezni amit mond ezekkel a jobb fajta stiftekkel. A mostani csatjaimon amiket rendeltem olyan erős, vastag, jóminőségű van hogy tényleg nagyobb erőt kell kifejteni mint az ilyen olyan talált stifteken. Ki is fogom cserélni az összes órámon
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz ronin s8 #66439 üzenetére
Jó-jó de gondolod, hogy ha nyakamba veszek egy Rolexet annak minden egyszeri és folytonos anyagi terhével, akkor ha majd nem akar olyan könnyen kijönni a stift mint az öreg Doxán, akkor addig erőltetem az ebayos kiszedővel, amíg el nem törik?
Amúgy hány Rolex tulaj cserél otthon szíjat?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Szabikaa20
őstag
Édesapám svájcba megy dolgozni 1hónapra...A kérdésem az lenne,hogy nem olcsóbbak ott a svájci órák? Gondolom nemigazán,söt!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #66395 üzenetére
Hát bénaság ellen tényleg nem jó a szerszám.
Az olcsóbb kiszedők vége letörhet. Amíg egy Seiko vagy O&O stiftet könnyű kiszedni szinte bármivel, addig bizony egy passzentos szíjú, erős rugójú stifttel szerelt Rolexen csúnya karcolásokat lehet okozni...
Végülis mindenki úgy bassza szét az óráját, ahogy akarja.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #66423 üzenetére
Én is kaptam ilyen "csodát"... Szerintem megéri beruházni egy ilyenre!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
samu000
tag
válasz fagyalllo #66400 üzenetére
Tudnál/Tudnátok esetleg mutatni pár "komoly-elegáns"-nak számító órát max 40 körül? Csak hogy tudjam, mit tart a nagy közönség szépnek, persze nekem tetszőt fogok vásárolni, csak jó lenne tudni. Ilyen műanyag pántos műanyag tokos bóvlit nem szeretnék. 1-2 Casioval, meg 1 Timex-el már szemezgetek.
-
BAti77
aktív tag
válasz IstvánO #66413 üzenetére
Egyik búvár kollégám hord ilyen Citizen-t fekete számlappal. Nem mondott róla rosszakat...Egyedül az üveget nem dicsérte, mivel hamar sikerült megkarcolnia, ezért ki is cseréltette zafírra.
Én az új Monster-t venném, mert abban már másodperc-stopos, technikailag kiforrottabb werk van..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #66427 üzenetére
12+1 homokóra.
Mindegyik szerepelt már, olvass vissza kb. fél évet!- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
young78
tag
http://fn.hir24.hu/penzugy/2014/08/07/ovatosan-vasarolgassunk-a-netrol/
Rárepültek erre is.....
-
cserix
tag
válasz rolka1979 #66414 üzenetére
Attól függ mit szeretnél. Ha az órás mesterségből akarsz megélni akkor OKJ-s képzés (úgy tudom januártól indul). Ha csak alapismereteket szeretnél szerezni, akkor a személyre szabott "konzultáció" is nagyon jó. Én ez utóbbin voltam. Vadászcsiga linkje tökéletes. Elég jól körbenéztem az interneten és nem nagyon találtam más "oktatási" forrást.
(#66425) rolka1979: Javaslom vedd fel a kapcsolatot http://www.oktatora.hu/ -n
[ Szerkesztve ]
-
rolka1979
csendes tag
válasz vadászcsiga #66418 üzenetére
Értem! Viszont ha Pályakezdő fiatal lennék és mindenképpen órás szeretnék lenni, akkor milyen lehetőségeim lennének????
-
vadászcsiga
félisten
Én a kínai barátaim által küldött olcsó szíjhoz kapott stiftkiszedőt használom és 10-ből 10x sikerül ki-be rakni a stiftet. Shenzenben gondolom 3 Ft-ból eloallitjak.
Pici,kézreujjraáll, menedzser[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz IstvánO #66413 üzenetére
Csakis ízlés kérdése a döntés, olvasd el ezt a cikket és még jobban fog tetszeni: [link]
(#66416) Sungoo Nekem az aktuális kedvencem, a Spacewalk formájára hajaz, pár helyen még elérhető, érik a rendelés. Sok színkombinációban készült, nehéz választani: [link]
A tok formája oldalról egészen különleges:[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Dr.Zoo
őstag
válasz vadászcsiga #66418 üzenetére
Azt nem mondta, hogy OKJ-s képzésre gondolt-e, figyelmetlen voltam....
Ha "sima" papír nélküli oktatás is játszik, akkor ez valóban frankó!"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
vadászcsiga
félisten
-
-
rolka1979
csendes tag
Csak kíváncsiságból!!!! Pesten mely iskolák indítanak órásképzést???? Csak mert rákerestem és nemigen találok! 😃😃😃
-
Dzsana
senior tag
válasz bbuffy #66406 üzenetére
Én inkább külön-külön javasolnám megvásárolni, egy szettben mindig lesz egy csomó cucc, ami semmire sem jó, és mindig hiányozni fog valami. Pl. csavarhúzókat nem fogsz találni készletben, amiket használni is lehetne. El kell menni a Krono Kft-hez, vagy a Harry-hoz, és bevásárolni.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
bbuffy
senior tag
Ez már jó szerszãm v minőségibb kell a szereléshez? Teljesen lame vagyok ebben azért kérdezem, viszont szeretnék itthonracegs szettet.
[link]Kompletten meg ez. [link]
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest