Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
Miamiquake #51994 üzenetére
Az a kis aláfestő muzsika...
Gratula,szép óra! -
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #51997 üzenetére
A Jó erős rugó rázta a kezed.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #51994 üzenetére
De Jó! nagyon tetszik.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #51993 üzenetére
Valamivel olcsóbb, $64-ért vettem tőlük egyet, ebay-en $80-tól indult az a típus.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
phranxinatra #51985 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #51991 üzenetére
Be kell regisztrálni az oldalra. Ha már be vagy lépve rögtön kedvezőbbek az árak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Reverting #51914 üzenetére
Azzal megkonnyebb a reptetes
Ja gondolom. Ugyanaz a helyzet mint a natoval de muszáj beszereznem egyet hogy lássam az összképet. Aztán úgyis megy vissza a fém
Egy gond van, nehéz úgy vásárolni hogy nem foghatom meg. Latatlanban kell kiválasztani es megrendelni.
Őrültem hogy láttam tegnap az órásnál szilikon szijat csak a 6k-s árat sokallomfagyalllo
Nálam az árak nem stimmelnek -
Miamiquake
aktív tag
válasz
phranxinatra #51985 üzenetére
41 korona nélkül.
A lényeg hogy a fekete számlapon hatalmasat mutat a sárga másodperc mutató... percekig tudom nézni ahogy "úszik". -
phranxinatra
aktív tag
válasz
Miamiquake #51920 üzenetére
Ennek mekkora az átmérője?
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy létezik az Orient Ray-hez ( vagy Rolex Submariner, Explorer II ) hasonló óra 30 ezer körül, vagy olcsóbban, de fehér számlappal?
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #51981 üzenetére
Mellényúltam.
-
Daffchy
őstag
Tudnátok ajánlani 15.000HUF-ig bezárólag valamit amit még órának lehet nevezni?
Munkába kellene valami mert a jelenlegi megadta magát, a munka jellegéből adódóan nem viselnék ennél drágább órát.
Akár használtan is ajánlhattok valamit!
Valami diver jellegű órát ha tudnátok mutatni.
Én kinéztem egy arhív hirdetésben egy Casio MAR-100-ast, nagyon tetszett, de ugyan olyat nem találtam újonnan csak valami hasonlót 16K-ért.Nagyon köszönöm előre is!
-
Empsepo
senior tag
válasz
Miamiquake #51970 üzenetére
Volt a kezemben ilyen.
Kész voltam tőle.Grat hozzá!
-
Psych0
őstag
Nem tudom volt-e már, de ez milyen óra?
-
Empsepo
senior tag
válasz
Ez a Junghans nem ér!
Ez a tiéd?
-
vadászcsiga
félisten
Breitling: a tökéletesség nyomában
Ma 20 órakor a Spektrumon. 4 perc múlva -
Zozzer888
addikt
válasz
WiZARD #51954 üzenetére
Ez elszomorító
Pedig nagyon gondolkoztam egy ilyenen.
A másik, amin gondolkozom az EZ lenne, bár kezdek benne kételkedni, hogy eredeti lenne.
Mondjuk még szíjjal is küzdök, valami vastagabb szíj kéne, a mostani vastagsága már jó, a minősége is (szerintem) jó, de a "külső mintája" nem jön be annyira. Színét se tudom, hogy maradjak-e a feketénél, vagy legyen vmi más esetleg...
Sungoo: Nagyon beteg
-
Ra3
őstag
válasz
vadászcsiga #51957 üzenetére
igen!
-
WiZARD
addikt
válasz
Reverting #51945 üzenetére
Én ilyen olcsó csatot nem vennék, 1-et vettem már, nagyon gagyi, azóta is itt van a fiókban, pedig az ennél drágább, 15$ környéke volt. Ha gondolod önköltségi áron eladó
A legolcsóbb amit találtam, és amivel elégedett vagyok, azt innen vettem, kettőt, mind a kettő korrekt.
ez pedig az egyik legjobb, ilyenem is van kettő, tényleg jobb, bár óriás különbség nincs.
mind a kettő elbír aránylag vastag szíjat, de hogy a Liberty átmegy-e rajtuk azt passzolom.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #51952 üzenetére
Hamarosan tényleg el kell adnom pár órát mert nagyon fenem a bökőmet egy Steinhart Ocean Vintage-re vagy Ocean 44-re. Vagy mindkettőre.
-
Deskdiver
senior tag
Nincs mit. Nekem volt egy US verzió is amit ebay-en vettem. Csak előröl volt lefotózva. Akkor még nem ismertem a US vs.Asia különbségeket. Rohadt nagy csalódás volt mikor megláttam a hátlapot. A szíj amit említettél külön is megvásárolható vagy csak gratis adják minden fémszíjashoz?
-
Reverting
őstag
Urak! Hirsch Libery-hez hasznal valaki pillangocsatot? Most keresgelek, de hatha van itt valakinek...
Kerdes h ez az olcso jo lehetne es hozza? 22mm 20mm-re szukulo...
katt -
-
Laci0808
csendes tag
És ehhez mit szóltok? Seiko SSB097P1
-
-
Ra3
őstag
válasz
Laci0808 #51937 üzenetére
Én divatórát nem vennék drágán az biztos, ráadásul kvarcban szerintem a japánok olcsóbban több tudást/technológiát/fejlesztést pakolnak be az óráikba mint a svájciak.
Ha mindenképp svájcit akarsz akkor nézz pl. ennyiért Certina DS Podiumokat, de a Tissotnak is nagy a választéka kvarcból ennyiért.pl ez 120k körül megy:
-
Laci0808
csendes tag
És akkor amíg az alábbiakon gondolkodtok
, addig azt kérdezném, hogy ha nem a Glam Rock (pedig szép!), akkor milyen svájci kronográfot vegyek? 150eFt körül szánok rá.
-
Laci0808
csendes tag
Tisztelt Hölgyek, Urak,
Segítség kellene, mert most akarok venni egy svájci szerkezetű "divat" órát, jelesül egy Glam Rock kvarcot. Tud valaki ezekről valamit? Egyáltalán jobb-e a svájci szerkezetű dizájner óra egy japánnál (vagy kínainál...?)? Fontos lenne, mert nem olcsó.
Előre is köszönöm. -
Miamiquake
aktív tag
A Montblanc szerintem a belépő a "komoly" tollak világába.
Órában kb mint az Omega... -
tankraid
aktív tag
Nem tudom volt-e már ha igen bocsi de gondoltam belinkelem hátha nem.......
Glashuette készítés: http://www.youtube.com/watch?v=UwpP_s8LV_Y
-
Deskdiver
senior tag
válasz
-
csabulaxi
senior tag
válasz
-
aischylos
tag
válasz
dilajoska1 #51923 üzenetére
Az óra származhat a 60-as évekből, de az a SS szíj szerintem kb. 20 évvel régebbi.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #51913 üzenetére
Bocs gépen kívül voltam. Az óra képen egy Poljot Ruslan. Úgy tudom az Antonov repülőgépek tiszteletére készült. Az design ötletet meg tudjuk ,hogy ki ihlette. A motorház tető alatt semmi meglepetés ahogy írták már előttem egy 3133-as húzós szerkezet van benne. Ami jó ezekben az újabb poljot chronokban ,hogy a tok acél így nem marja meg a savas izzadás mint ahogy szeiler74 írta. :-)
-
Dzsana
senior tag
válasz
dilajoska1 #51912 üzenetére
Azt a szíjat dobd le róla, a plexit ki kellene polírozni, és máris van egy szép órád.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
aischylos #51915 üzenetére
Eléggé kellene nekem egy ilyen
Meg is talaltam, itten van e: Poljot Blue Angels van e
-
csabulaxi
senior tag
válasz
B42 ISS #51822 üzenetére
Nálam ez a fotó a nyerő, olyan jó kis darkos hangulata van, félelmetes és elegáns.
Órában persze a sima Omega PO kellene, késben mindegy csak vágjon és ne nekem kelljen élezni.
És most nekilátok 150 hozzászólást végignézni.
Micsoda vérfrissítés egy bicskával.
Kár, hogy akt modellt ilyen könnyedén (és minőségben) már nem mindnyájan tudunk fotózni és kipakolni. -
aischylos
tag
válasz
vadászcsiga #51913 üzenetére
Ez egy kézihúzós, 3133-as szerkezettel szerelt Poljot kronográf.
полет
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga #51911 üzenetére
Azzal megkonnyebb a reptetes
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Sungoo #51908 üzenetére
En vissza raktam a fém szijat, reggel komasan veszélyes játék ez a nato. Ha nem figyel az ember könnyen repülhet egyet az óra. Majd inkább egy szilikon szijat szerzek be.
Apropó. 4 dimenzio nevű szilikont ismeri valaki? Tegnap az órásnál láttam, nem volt olcso, 6k.
Neten nem találok róla semmit. -
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga #51903 üzenetére
Illetve én úgy látom, hogy a kedves olvtársak életben tartják a NATO szíj "biszniszt"
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #51906 üzenetére
Igazából nem zavar. Én egy Navitimer-t nem is mernék hordani. Biztos kómába esnék ha megkarcolnám.
Meg hát mit mondanék az asszonynak? "Idén nem megyünk nyaralni mert a Breitling nagy szervízre megy."
Tuti válóok. -
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #51903 üzenetére
Jó lett volna ha egy nagyon hasonló svájci órát tudtam volna lefotózni a kés mellé. Sajnos a pénztárcám ennél
közelebb nem enged egy Navitmer-hez. Marad az orosz. -
Reverting
őstag
En is egyet akkor...
igaz csak telefonos kep...
-
kriminális
csendes tag
Elnézést, lemaradt a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest